• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat gününü bekleyenler

merhabalar benimde beklenen adet günüm 16 şubat. yumurtlama günüm 30 ocak. 30 ocaktan itibaren sağ kasık ağrım var. göğüs acımam var özellikle uçları. sağ kasığıma burulma batma gibi şeyler oluyor. test yapsam belli olur mu?

Kuzum bendede o belirtiler oldu sonrası adet olmustum 31 ocakda suan adet biteli 12 gun oldu bu ay deniyoruz insallahh

Benimde şu sıra arada adet ağrım gibi oluyor ama emin olamıyoruz hayırlısı olsun canım
Hayırlısı olsun canım benimde adetimi 11 gün var ama adet sancısı gibi ağrım oldu iki gün boyunca bugün ağrım yok şişliğim var karnım şiş ama göğüslerde hassaslığım yok

Merhaba arkadaşlar Bat günüm 19 şubat. Denemede 2. Ayım.İki kız annesiyim 🙏🙏Bazen 26 günde bazen 25 günde bazen 27 28 günde bir adet oluyorum tahmini yumurtlama takvimde 12. Günü veriyor. En son 25 Ocakta adet olmuştum adet bitimi 8. Günü 9 a bağlayan gece 10. Gün 12. Gün 13 gün sabah ilişkiler oldu akıntı takibi ve ovulasyon testı yapmadım uygun zamanlar 1 er gün arayla oldu. Akıntı o şeffaf rakı beyazı hiç göremiyorum fark etmiyorum sadece adet bitiminden sonra 8. Günde adet sancısı gibi ağrılarım oldu. Cokta belirti aramamak beklememek lazım. Sakince günümü bekliyorum. Beklenen adete 12 gün kaldı. benim gibi bu ay bekleyenlerle beraber bekleyelim dedim hakkımızda hayırlı olanı versin Allah
Benim bat ta 18 veya 19 şubat
Döngüm uzun 33 veya 34 gün
İnşallah bu ay çift çizgileri görürüz

Hayırlısı olsun canım benimde adetimi 11 gün var ama adet sancısı gibi ağrım oldu iki gün boyunca bugün ağrım yok şişliğim var karnım şiş ama göğüslerde hassaslığım yok
İnşallah buraya gebelik testlerimizi atarız inşallah

merhabalar benimde beklenen adet günüm 16 şubat. yumurtlama günüm 30 ocak. 30 ocaktan itibaren sağ kasık ağrım var. göğüs acımam var özellikle uçları. sağ kasığıma burulma batma gibi şeyler oluyor. test yapsam belli olur mu?
Adet günümüz ve yumurtlama tarihimiz aynıymış canım. 🥰

Son adetim 15 ocak belirtilerim vardı test yaptm çift cizgiyi gördüm hatta emin olmak için 3 kez yaptım hepsinde çift çizgi bugun kan verdm yarın sonuç alcam bakalım hayırlısı :)
Hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın inşallah
Döngün neydi peki canım yumurtlaman ne zaman olmuştu

kısmet artık napalım. inş bu ay hamile kalırsın. ben eylül ayında kimyasal geçirdim. ondan sonra bi daha olmadı.
Belirtiler okadar benziyoki regl ile insan kafasi allak bullak oluyo tek belirgin ozelligi yerlesme kanamasi bakalim beni reglime 16gun var ocak 31 oldum regl ama bu ay duzensizim histo oldum polip vardi rahimde

Back