Canim ama ben esim yok diye ignemi olamadim sonra esim geldi ama sadece 17.gunu degerlendirdik belki bide bugünü gecen ay da igne olamamistim 1 yumurtam vardi tam 32.gün adet oldum bakalim hayirlisi beraber bekleyelim sen kullandin mi klomenCanım iki yumurtan varmış ya bi de ikiz olursa
Bat yarin.. 3 gun once kan verdim. 0.1 cikti. Yani hamile degilim. Sorun su ki hamile gibi hissediyorum, hamileysem bu benim ikinci gebeligim olacak.
Oglumu hala emzirdigim icin adetlerim cok duzeli degil. Ayrica benim gibi erken kan verip de bat gectikten sonra hamile oldugunu soyleyen cok konu okudum. Hayirlisi diyorum ve yarini bekliyorum.
Cok haklisin, benim de aklima gec dollenme geliyor. Adet dongumu 24 gun olarak baz aliyorum ama 28 oldugu da oluyor. O yuzden regl olmadan hamile olmadigima inanmayacagim gibi geliyor.Geç döllenme durumunda dediğiniz olur ya da laboratuvar hatası falan...
Haricinde adete 3 gün kala kan da sonuç çıkar sanıyorum.
Benimde bat 18 mayis insallah olur bu ayBenmde bu ay 4. Denemem kizlar ovulasyon testi kullandm gecen ay tam gununu degerlendirdim ama olmadi nasip etmeyince Rabbm yapcak bisey yok bat 18 mayis Rabbm hayrlisyla tum isteyenlere ve bana nasip etsin
Belirtin var mi canim10 mayis
Canim ama ben esim yok diye ignemi olamadim sonra esim geldi ama sadece 17.gunu degerlendirdik belki bide bugünü gecen ay da igne olamamistim 1 yumurtam vardi tam 32.gün adet oldum bakalim hayirlisi beraber bekleyelim sen kullandin mi klomen
Bat 9 mayis. Kasik batmasi arada adet agrisi var. Hafif beyaz akinti da mevcut. Adete yakin gogus agrim olurdu olmadi. Tatli.krizim olurdu olmadi. Asabi olurdum gayet relaxim. Hakkimizda hayirlisi olsun. Eger hamileysem 3. Cocugum olacak. İki oglum var kiz icin calisma yapyik ve lh takibiyle yumurtlamami tayin edip 50 saat once iliskiyi kestik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?