• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat gunlerimizi yazalim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ben kullanmadım bu ay bizde birlikte olamadık yum.günlerinde. adetin 7,9,19,20 günlerinde oldu en olmyck zamanlrda yani. eşim yoktu benimde evde. Bi dahaki ay inşallah
Benimde esim geldi erken ama yine adetin 17 21 22 de oldu 2 gunde 1 olmuyor ve ben catlatma ignesi olmayinca yumurtlamami anlamiyorum bide esiminde benimde bu meseleye cani skldi bunaldik biraz artik bebek icin değil normal istersek oluyor valla cok da rahatim Rabbim hayirli gördüğü zamanda nasio etsin ins:dua:

Şeffaf akıntı yumurtlama dönemi mi demek oluyor
:işsiz:

Bat bugun.. gelen giden yok.. carsambaya kadar olmazsam tekrar kan verecegim.

kizlar bnm bat 19 mayista adetten snra iki kere iliski oldu arayla bu ay umudum yok:(

Benimde esim geldi erken ama yine adetin 17 21 22 de oldu 2 gunde 1 olmuyor ve ben catlatma ignesi olmayinca yumurtlamami anlamiyorum bide esiminde benimde bu meseleye cani skldi bunaldik biraz artik bebek icin değil normal istersek oluyor valla cok da rahatim Rabbim hayirli gördüğü zamanda nasio etsin ins:dua:

Hersey nasip gercekten canim bazen ben bile bikiyorum valla. Kimisi bi kere korunmaz kalir

bat 30 mayıs evlilik yıldönümüm :)

Bat 20 Mayıs :)
İlk deneme.
Hiçbir şekilde ilaç kullanmadım korunmadım dogum kontrol hapı Vs.
Belirtiler;
Mide bulantısı (işten izin alma derecesine getirdi)
Sürekli acıkmak
Sık idrara çıkmak.

Göğüs hassasiyeti Vs. Yok.

9 gün kala hcg 0.100 dü
5 gün kala 0.2 oldu.
Bat: 20 Mayıs
27 mayısa kadar kan testi yaptırmak istemiyorum.
İdrar testi yaparım 2 günde bir. Çıkarsa kan testini daha erken yaptırırım.
Bu gidişle vücutta kan kalmayacak :)

Bat 30 Temmuz.. 4. denememiz.. Ovülasyon testi kullanıyorum fakat bu kez şansa bırakmayacağım gün aşırı ilişki deniyorum.. Umutlarımız tükenmesin.. İnşallah bu ay olacak :KK24:

Bat 29 temmuz inş geç yumurtlama olmaz bu ay yine gerçi gün aşırı birliktelik şansı artıyor diye dikkat ediyorum bu ay. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

Bat 19 temmuz.ilk deneme hatta yumurtlama dönemi sadece bir kere ilişki...

Back