Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senn bat gunu ne zamandi canim unuttunBosuna olur bence hani bu saatden sonra bebis olmaz diye dusunuyorum sn ?
Yaaa canim oyle dusunme daha vaf yaniii erken ypmis olamazmisnBenim adet tarihim 2 mayıs bu akşam yani yarım saat önce baby time adlı testi yaptım ama negatif çıktı sonuç yine. 27. Kez oldu ne negatif çıkalı. 27 Aydır uğraşıyorum ama olmuyor sanki karnımda bi çocugun oluşması imkansız gibime geliyor. Artık pes edecem galiba bu konuyu kapatıp başka bi sayfa açacağım hayatımda. Ben çocuk sahibi olamıycam belli.
Merhaba size bir sorum olacakti ben yunurtlamadan 4 gun sonra reglue 11 gun once goguslerim sisti , yani bu regl mi yoksa hamilelik olabilirr miiyi aksamlar kizlar. bat 10mayis..ikinci bebis icin deneme :)
Bekleyelim canim:) ben klomen kulandim bu ay 2.ayim dun konrtrole gittim cok iyi herşey dedi yarin yine gidecegim sen neeer yaptin?
Benim adetler sasmisti biraz ama son 2 aydir klomenle 32 de 1 oluyorum yumurtam birisi 15mm digeri 12mm miydi neydi yarin kontrolum var ama kocam evde yokBen doktora gitmiyorum canım sadece birlikte oluyoruzkaç günde bir adet oluyorsun doktorun yumurtan hakkında birşey dedi mi
Eminim cok zordur ben su 4 5 ayda bile kac kere karamsarliga kapildgmi hatrlamyrm olmadigini hissettgn an hayal kirikligi basliyo zaten seni teselli edeck tekbisey var oda Allah kerim demek.. rabbm sana butun bekleyenlere ve bana insallah tez vakitte aaglikli hayrli bebisler nasip etsinnBenim adet tarihim 2 mayıs bu akşam yani yarım saat önce baby time adlı testi yaptım ama negatif çıktı sonuç yine. 27. Kez oldu ne negatif çıkalı. 27 Aydır uğraşıyorum ama olmuyor sanki karnımda bi çocugun oluşması imkansız gibime geliyor. Artık pes edecem galiba bu konuyu kapatıp başka bi sayfa açacağım hayatımda. Ben çocuk sahibi olamıycam belli.
Sağol cnm Allah büyük bellide kısmetimde yoktur yapacak birşey Yok. Hakkımızda hayırlısı olsun inşEminim cok zordur ben su 4 5 ayda bile kac kere karamsarliga kapildgmi hatrlamyrm olmadigini hissettgn an hayal kirikligi basliyo zaten seni teselli edeck tekbisey var oda Allah kerim demek.. rabbm sana butun bekleyenlere ve bana insallah tez vakitte aaglikli hayrli bebisler nasip etsinn![]()
eminem39 benim ilk bebegimde oyle olmusdu canim adete yakin goguslere dokunamiyordum bele
Benim adetler sasmisti biraz ama son 2 aydir klomenle 32 de 1 oluyorum yumurtam birisi 15mm digeri 12mm miydi neydi yarin kontrolum var ama kocam evde yokgoreve gitti ne zaman geleceği de belli degil
![]()