• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat gunlerimizi yazalim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 12 mayıs. 19 aydır deniyoruz hiç gebelik oluşmadı.

Bat'a 12 gün var aşırı derecede akıntım var :olamaz: bugünde belim takıldı sebepsizce ağır birşey de yapmadım of of yerimden kıpırdayamıyorum

Bat 11 mayıs ama umut yok ✌️

Dort gunum kaldi.. bugunu saymazsam 3.. hic bir belirti yok kasik batmasi disinda.. bakalim..

17 mayıs

Bat yarin.. 3 gun once kan verdim. 0.1 cikti. Yani hamile degilim. Sorun su ki hamile gibi hissediyorum, hamileysem bu benim ikinci gebeligim olacak.
Oglumu hala emzirdigim icin adetlerim cok duzeli degil. Ayrica benim gibi erken kan verip de bat gectikten sonra hamile oldugunu soyleyen cok konu okudum. Hayirlisi diyorum ve yarini bekliyorum.

Bat yarin.. 3 gun once kan verdim. 0.1 cikti. Yani hamile degilim. Sorun su ki hamile gibi hissediyorum, hamileysem bu benim ikinci gebeligim olacak.
Oglumu hala emzirdigim icin adetlerim cok duzeli degil. Ayrica benim gibi erken kan verip de bat gectikten sonra hamile oldugunu soyleyen cok konu okudum. Hayirlisi diyorum ve yarini bekliyorum.

Geç döllenme durumunda dediğiniz olur ya da laboratuvar hatası falan...

Haricinde adete 3 gün kala kan da sonuç çıkar sanıyorum.

Geç döllenme durumunda dediğiniz olur ya da laboratuvar hatası falan...

Haricinde adete 3 gün kala kan da sonuç çıkar sanıyorum.
Cok haklisin, benim de aklima gec dollenme geliyor. Adet dongumu 24 gun olarak baz aliyorum ama 28 oldugu da oluyor. O yuzden regl olmadan hamile olmadigima inanmayacagim gibi geliyor.
Isin komik yani, gebelik istemiyorum su anda :) tedirgin bekleyis benimki.

Bat 9 mayis. Kasik batmasi arada adet agrisi var. Hafif beyaz akinti da mevcut. Adete yakin gogus agrim olurdu olmadi. Tatli.krizim olurdu olmadi. Asabi olurdum gayet relaxim. Hakkimizda hayirlisi olsun. Eger hamileysem 3. Cocugum olacak. İki oglum var kiz icin calisma yapyik ve lh takibiyle yumurtlamami tayin edip 50 saat once iliskiyi kestik.

20 Mayıs beklemedeyiz:halay:
Rabbim Hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese:dua:

Canim ama ben esim yok diye ignemi olamadim sonra esim geldi ama sadece 17.gunu degerlendirdik belki bide bugünü gecen ay da igne olamamistim 1 yumurtam vardi tam 32.gün adet oldum bakalim hayirlisi beraber bekleyelim sen kullandin mi klomen

Yok ben kullanmadım bu ay bizde birlikte olamadık yum.günlerinde. adetin 7,9,19,20 günlerinde oldu en olmyck zamanlrda yani. eşim yoktu benimde evde. Bi dahaki ay inşallah

Bat 9 mayis. Kasik batmasi arada adet agrisi var. Hafif beyaz akinti da mevcut. Adete yakin gogus agrim olurdu olmadi. Tatli.krizim olurdu olmadi. Asabi olurdum gayet relaxim. Hakkimizda hayirlisi olsun. Eger hamileysem 3. Cocugum olacak. İki oglum var kiz icin calisma yapyik ve lh takibiyle yumurtlamami tayin edip 50 saat once iliskiyi kestik.

Erkek içinde yumurtlama akintsi geldikten sonra mi olacak ablacm. Pek bilmiyorum da bunu

Bat 21 beklemedeyim rabbim herbirimizn duasını kabul eylesin

Merhaba kızlar benim de 9 mayıs bat geçen nisan kimyasal yaşadım bu ayda bel ağrısı ve Çok akıntı oldu diye 2 gün önce test yaptım silik cıktı bugün yine yaptım tekrar silik cıktı ama bu tam kırmızı renge yakındı ama zamanında çıkmadı 2 side testi bir kenara biraktikdan sonra ikisi çift çizgi oldu

Bende aranızda yeniyim bayanlar 19 mayısı bekliyorum ben de

Back