• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bat gunlerimizi yazalim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim de esim 1 senw korundu 4 aydor deniyoruz isde ama daha erken di yani insallah bu ay olur erken diyorum cunki hani daha kadin alisma suresinde oluyor cunki esler korundugu icin sogan kurunu ben kullniyorum canim
anladım canım inşallah bu ay olur seninde beklemek çok zor gerçekten. bende araştırıyım bir soğan kürünü bu ay tutmazsa başlarım artık

Benim bat 3 mayıs kızlar ama olmam inşallah güzel haberlerimizi burdan veririz insallah hepimiz:anneadayı:

Bunu ancak Allah bilir. Kan vererek sonucunuzu öğrenebilirsiniz.normalde benim adet dönemlerimde göğüslerimde hassasiyet olmaz. Bi gebelikte yaşadım o zamanda olmamıştı ama başkasında olur yani herkesin vücudu farklı tepki verir.

Benmde bu ay 4. Denemem kizlar ovulasyon testi kullandm gecen ay tam gununu degerlendirdim ama olmadi nasip etmeyince Rabbm yapcak bisey yok bat 18 mayis Rabbm hayrlisyla tum isteyenlere ve bana nasip etsin

Benim de 14 mayıs canım birlikte bekleyelim :)
Bekleyelim canim:) ben klomen kulandim bu ay 2.ayim dun konrtrole gittim cok iyi herşey dedi yarin yine gidecegim sen neeer yaptin?

Cnm reglne kc gun vr
Canim suan adetin daha 13.gunundeyim 17 günüm felan var suan yumurta takibi yapiliyor buyumeleri suan gayet iyi yeterli boyuta ulasinca catlatma ignesi olacagim ins senin durmlar nasil

Canim suan adetin daha 13.gunundeyim 17 günüm felan var suan yumurta takibi yapiliyor buyumeleri suan gayet iyi yeterli boyuta ulasinca catlatma ignesi olacagim ins senin durmlar nasil
Canim ben adetimin 14. Gunun ovukasyin testi ile yunurtladigimi anladim adetin 13 12 11 indede calismalar yapnistim 15. Gunundede calismalar yaptik fakat 2 gundur goguslerimde agri basladi korkuyorum regl mi die sence bir bilgin var mi yarin doktoruna sorarmisin yumurtlamadan 3 4 gun sonra goguslerde hassyt baslar mi die cogu koudugum yerlerde baslar diyor

Canim ben adetimin 14. Gunun ovukasyin testi ile yunurtladigimi anladim adetin 13 12 11 indede calismalar yapnistim 15. Gunundede calismalar yaptik fakat 2 gundur goguslerimde agri basladi korkuyorum regl mi die sence bir bilgin var mi yarin doktoruna sorarmisin yumurtlamadan 3 4 gun sonra goguslerde hassyt baslar mi die cogu koudugum yerlerde baslar diyor
Belirtiler herkese göre degisiyor ama canim en once başlayan göğüs hassasiyeti diye biliyorum bende olabilir ama bazen belirtiler adet belirtileriyle karisabiliyor 1 hafta kadar daha bekleyip test yap canim doktorumun bana dedigi düşünme bu durumu rahat ol tabi bu kadarda rahat olunmuyor insan ogluyuz takiyoruz ama kendini baska seylerle oyalamaya çalış elinden geldiğince

Cok zor vlh o dedgn
Belirtiler herkese göre degisiyor ama canim en once başlayan göğüs hassasiyeti diye biliyorum bende olabilir ama bazen belirtiler adet belirtileriyle karisabiliyor 1 hafta kadar daha bekleyip test yap canim doktorumun bana dedigi düşünme bu durumu rahat ol tabi bu kadarda rahat olunmuyor insan ogluyuz takiyoruz ama kendini baska seylerle oyalamaya çalış elinden geldiğince

27 gune bir adet goruyorum 14 . Gun yumurtladim suan adetimin 18 . Gunundeyim

Back