Gebeliğe Hazırlık bat gunlerimizi yazalim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E eminem39 buraya yazdığımdan beri ne çok zaman geçmiş. adetimme 5 gün kaldı. çalışma yapsam mı acaba?

Benim adet tarihim 2 mayıs bu akşam yani yarım saat önce baby time adlı testi yaptım ama negatif çıktı sonuç yine. 27. Kez oldu ne negatif çıkalı. 27 Aydır uğraşıyorum ama olmuyor sanki karnımda bi çocugun oluşması imkansız gibime geliyor. Artık pes edecem galiba bu konuyu kapatıp başka bi sayfa açacağım hayatımda. Ben çocuk sahibi olamıycam belli.

Yaaa canim oyle dusunme daha vaf yaniii erken ypmis olamazmisn

iyi aksamlar kizlar. bat 10mayis..ikinci bebis icin deneme :)

Bekleyelim canim:) ben klomen kulandim bu ay 2.ayim dun konrtrole gittim cok iyi herşey dedi yarin yine gidecegim sen neeer yaptin?

Ben doktora gitmiyorum canım sadece birlikte oluyoruz kaç günde bir adet oluyorsun doktorun yumurtan hakkında birşey dedi mi

Ben doktora gitmiyorum canım sadece birlikte oluyoruz kaç günde bir adet oluyorsun doktorun yumurtan hakkında birşey dedi mi
Benim adetler sasmisti biraz ama son 2 aydir klomenle 32 de 1 oluyorum yumurtam birisi 15mm digeri 12mm miydi neydi yarin kontrolum var ama kocam evde yokgoreve gitti ne zaman geleceği de belli degil

Eminim cok zordur ben su 4 5 ayda bile kac kere karamsarliga kapildgmi hatrlamyrm olmadigini hissettgn an hayal kirikligi basliyo zaten seni teselli edeck tekbisey var oda Allah kerim demek.. rabbm sana butun bekleyenlere ve bana insallah tez vakitte aaglikli hayrli bebisler nasip etsinn

Sağol cnm Allah büyük bellide kısmetimde yoktur yapacak birşey Yok. Hakkımızda hayırlısı olsun inş

eminem39 benim ilk bebegimde oyle olmusdu canim adete yakin goguslere dokunamiyordum bele

Benim 6 mayis.. gercekten isteyip istemedigimden emin olmadigim bir gebelik suphesiyle bekliyorum. Oglum daha cok kucuk ama bi kazadir oldu.. hamileysem doguracagim tabi ki ama tedirginim.
Ilk gebeligimde hic bir belirtim yoktu, simdi de yok. Sadece kasiklarim inanilmaz agriyor, cekiliyor sanki.. belki de usuttum sadece bilemiyorum :)

Benim adetler sasmisti biraz ama son 2 aydir klomenle 32 de 1 oluyorum yumurtam birisi 15mm digeri 12mm miydi neydi yarin kontrolum var ama kocam evde yokgoreve gitti ne zaman geleceği de belli degil

Canım iki yumurtan varmış ya bi de ikiz olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…