- Emoji Skoru
- 300
- Puanlar
- 53
Hayırlısı olsun canım, herhangi bir belirti var mı? Farklı olarak?merhaba kızlar benim batta 24 nisan 4gün var ilk denememiz hayırlısı bakalımm
Ay snn az klmsmerhaba kızlar benim batta 24 nisan 4gün var ilk denememiz hayırlısı bakalımm
canım bulantım oluyor bazen sabah bazen akşamları psikolojikmi bilemedim onun dışında bir şey yok şuanHayırlısı olsun canım, herhangi bir belirti var mı? Farklı olarak?
evet az kaldı dün sabah test yaptım ama negatiftiAy snn az klms
Ya gunlerinin gecmesini bekle ya da kan tahlili yaptır canım sabredemiyorsanevet az kaldı dün sabah test yaptım ama negatifti
Allah gonlune gore versin insallahBenimki de 14 mayıs arkadaslar
Amin canim cumlemizinkini inşallahAllah gonlune gore versin insallah
evet sabredemiyorum :) ama beklicem canım günümü. kanda negatif çıkarsa üzülürüm hayırlısı olsun hepimiz için inşallah bi an önce hamiş kalırızYa gunlerinin gecmesini bekle ya da kan tahlili yaptır canım sabredemiyorsan
Senin baya varmis yaaaBenimki de 14 mayıs arkadaslar
evet sabredemiyorum :) ama beklicem canım günümü. kanda negatif çıkarsa üzülürüm hayırlısı olsun hepimiz için inşallah bi an önce hamiş kalırız
Evet yeni bitti adetim klomen kullaniyorum bakalim yumurtaciklar büyür ve zamnini hayirlisiyla tuttururuz insSenin baya varmis yaaa
evet haklısın canım zaten ilk denememizdi umudumda tükendi artık bu ay için. testi yaptığımda bata 5 gün vardı çıkarmı bilemiyorum allahım çok bekletmesin kimseyi inşallahKuzum insallah hamilesindir ben yanlis soyluyorundur ama 4 aydr ben o testlerden bir cok kes yaptim o negatif diosa negatiftir . Biz isddigimz icin ya kanda gozukur ya erken yaptik oyle seyler diyoruz ama varsa cikiyor buna kanaat getirdim
Amin canim bekletmesin isdeyen herkesim gonlune gore versin canim sogan kurinu uygulasana iyi gelir belki birde suan vucudunun spermlere alisma donemi ilk denediginiz icinevet haklısın canım zaten ilk denememizdi umudumda tükendi artık bu ay için. testi yaptığımda bata 5 gün vardı çıkarmı bilemiyorum allahım çok bekletmesin kimseyi inşallah
Hayirlisi kuzim insallah bu ay allahim nasip ederEvet yeni bitti adetim klomen kullaniyorum bakalim yumurtaciklar büyür ve zamnini hayirlisiyla tuttururuz ins
soğan kürünü bilmiyorum canım sen yapıyormusun? eşim 4 senedir korunuyor tabii hemen olmayabilir sen ne zamandır düşünüyorsun bebişAmin canim bekletmesin isdeyen herkesim gonlune gore versin canim sogan kurinu uygulasana iyi gelir belki birde suan vucudunun spermlere alisma donemi ilk denediginiz icin
Amin canim cumlemize nasip eder inşallahHayirlisi kuzim insallah bu ay allahim nasip eder
Canim benim de esim 1 senw korundu 4 aydor deniyoruz isde ama daha erken di yani insallah bu ay olur erken diyorum cunki hani daha kadin alisma suresinde oluyor cunki esler korundugu icin sogan kurunu ben kullniyorum canimsoğan kürünü bilmiyorum canım sen yapıyormusun? eşim 4 senedir korunuyor tabii hemen olmayabilir sen ne zamandır düşünüyorsun bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?