- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.521
Yok ben göremiyorum
kartalice41 baksana bidaha ben gördüm elimde daha net
Son yolladiklarimda görüyomusunSen bence 2gun sonra testi tekrarla ya da git kan ver canim
BakSen bence 2gun sonra testi tekrarla ya da git kan ver canim
Bu sefer bende gördümmm 2 gün tekrarlayalım bende yapcam tekrar
kartalice41 N Nurr05 kizlar demin yaptigim ovulasyon testi 2 bucuk saatlik idrarla oda normale bakarak biraz koyu cikti insallah vardir bendede sizdede Rabbim yüzümüzü güldürsün
kartalice41 N Nurr05 kizlar demin yaptigim ovulasyon testi 2 bucuk saatlik idrarla oda normale bakarak biraz koyu cikti insallah vardir bendede sizdede Rabbim yüzümüzü güldürsün
Canım bence git kan ver için de rahat etsin gecikmissin zatenkartalice41 N Nurr05 kizlar demin yaptigim ovulasyon testi 2 bucuk saatlik idrarla oda normale bakarak biraz koyu cikti insallah vardir bendede sizdede Rabbim yüzümüzü güldürsün
Ovu testlerinde çıkıyor mu ki bilemedim
Evet lhde yükseliyor gebelik olunca..Canım bence git kan ver için de rahat etsin gecikmissin zaten
Evet lhde yükseliyor gebelik olunca..
Kan icin erken bence yarin sabah bakalim ne olcak eşimede demedim zaten umutlanmasin diye 2 senedir cok umutlandik ama ben kesin dayanamam birazdan öterim :))
İnşallah güzel haberler alırsınnBn bugün kan testi yaptırcam misafirlikteyim şuan kalkınca gidicem eve gitmeden
İnşallah güzel haberler alırsınn
Test yapmismiydin tekrardanBn bugün kan testi yaptırcam misafirlikteyim şuan kalkınca gidicem eve gitmeden
Test yapmismiydin tekrardan
Ümitsiz olma bizi de haberdar ettHepimiz inşallah ama bn umitsizn