- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.821
Esimi bekliyorum hala canimgidebildin mi dr a cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esimi bekliyorum hala canimgidebildin mi dr a cnm
Esimi bekliyorum hala canim
Hic sorma canim bi arkadasimin gaziyla yaptim bu testi kizin basinin etini yedimay nasılda heycanlısındır şimdi
Hic sorma canim bi arkadasimin gaziyla yaptim bu testi kizin basinin etini yedim
En fazla iki haftaliktir heralde varsada canimahah ya canım bnm yaaa ay inşallah böyle büyük büyük bi değer cıkarda bebişinide görürsün hemen gidince
En fazla iki haftaliktir heralde varsada canim
Ha bak onuda dusunemedim ben beynim sulandi esim geliyor4gün önce yerleşmisse kuzum tahminen 100 -150 felaan cıkar ama olsun o da gebelik sonuçta
Hadi bir an önce gidin. Gece gece güzel haberler alalım inşallahHa bak onuda dusunemedim ben beynim sulandi esim geliyor
İyi aksamlar canimKizlaaarrr hepinize iyi akşamlar napiyonuz bakalım hamiş ler bebis ler nasıl batı bekleyenler sizler ne durumdasinizzz
Ha bak onuda dusunemedim ben beynim sulandi esim geliyor
İyi aksamlar canim
Ben daha yumurtluyorum
Bata sanki yıllar var
İnsallaaaaah canimHadi bir an önce gidin. Gece gece güzel haberler alalım inşallah
Valla oda cok heyecanli normalde yalvaririm beni gotur diye goturmez simdi ikiletmedi bileayy cabuk geeel enişteeeeee bebiş haberi bekliiiooozzz biiiizzzz
Valla oda cok heyecanli normalde yalvaririm beni gotur diye goturmez simdi ikiletmedi bile
Ay bi gidebilseydim canim insallah yine husran olmazdaBende heyecanlandim her sayfayı okurken yaptı mı sonuç çıktı mı acaba diye baktım tugcecim
Amin canim hepimize nasip etsin insallahAllahım heycanınızın devamnı getirsinde kucagına almak nasip olsn AMİN
Ayy cok heyecanli.. :) hadi biran once guzel haberlerle gel.Ay bi gidebilseydim canim insallah yine husran olmazda
Valla iyice artti heyecanim :))Ayy cok heyecanli.. :) hadi biran once guzel haberlerle gel.
Hadi hala.cikmadin mi evdenValla iyice artti heyecanim :))