- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 36
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.801
Rabbim seni darda koymasin inşallah ne muradin varsa onu versin hayırlı sonuçlar olsun inşallah cnm benimTamam canim insallah dua edin lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim seni darda koymasin inşallah ne muradin varsa onu versin hayırlı sonuçlar olsun inşallah cnm benimTamam canim insallah dua edin lutfen
Ayy canim cok tesekkur ederim Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallahRabbim seni darda koymasin inşallah ne muradin varsa onu versin hayırlı sonuçlar olsun inşallah cnm benim
Ayy canim cok tesekkur ederim Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah[/QUOT
Amin cnm.inşallahAyy canim cok tesekkur ederim Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah
16. Gunu canim 4 gun oncede yaptim negatiftiCnm catlatma iğnenin kacinci gunu
BacaklRının içi ağrıyorsa kesin var bişeyler benm en büyük belirtim oydu zaten16. Gunu canim 4 gun oncede yaptim negatifti
O zamn pozitiftir cnm gözün aydin16. Gunu canim 4 gun oncede yaptim negatifti
canim senin belirtilerin ne zaman baslamisti bende tık yok sanirim yine olmadiBacaklRının içi ağrıyorsa kesin var bişeyler benm en büyük belirtim oydu zaten
Guatr iniz in olduğunu hangi bölüme gidip ogrendiniz acaba
cok önceden bakilmisti birsey cikmamisti
Cnm cok gecmis olsun ..umarim en kisa surede tedavin biterde bebisini kucagina alcagin gunleri beklersin ...
Etkileyebilir tabi canim.
Insallah tedaviden sonra her sey cok guzel olacak.
Valla bnm yumurtlamadan itibaren hep bi belirtim vardı. Yumurtlama gününden sonra sağ kasığım hep çekilmiştison beş altı günde bacak içlerim çekiliyordu. Bana çok garip gelen beyaz bi akıntım vardı son bi hafta kala . Ama kimi hiçbirşey anlamıyor burda bi arkadaşta hiç belirti yoktu ama hamile çıktıcanim senin belirtilerin ne zaman baslamisti bende tık yok sanirim yine olmadi
Kizlar merhaba benim catlatma ignemin bugun 16. Gunu ve dayanamadim test yaptim. 12. Gunde negatifti ama bugun silik cikti hamile olabilirmiyim
Ay insallah canim ama var ya cok uykum geliyorBacaklRının içi ağrıyorsa kesin var bişeyler benm en büyük belirtim oydu zaten
benimde ara ara bembeyaz akintim oluyo insallah hamileyimdir dua et allah rizasi icin bana lutfen bi fatiha olsun okurmusun bana sen hamilesin duan kabul olur arkadasimValla bnm yumurtlamadan itibaren hep bi belirtim vardı. Yumurtlama gününden sonra sağ kasığım hep çekilmiştison beş altı günde bacak içlerim çekiliyordu. Bana çok garip gelen beyaz bi akıntım vardı son bi hafta kala . Ama kimi hiçbirşey anlamıyor burda bi arkadaşta hiç belirti yoktu ama hamile çıktı
İnsallah canimO zamn pozitiftir cnm gözün aydin
Ay insallah insallah canimay bnde gördüm RENKTAŞ inşallah geliyor senin yavru kartal
Ay insallah insallah canim