Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasığım ağrıdıkça meraktan dayanamayıp elimdeki ovulasyon testini kullanayım dedim az önce yaptım 2.çizgi silik çıktı yani negatif. Neden böyle oldu bu ay ya sürekli bi umut içindeyim tam unutuyorum kasık ağrım tekrar hatırlatıyo ..

Kasığım ağrıdıkça meraktan dayanamayıp elimdeki ovulasyon testini kullanayım dedim az önce yaptım 2.çizgi silik çıktı yani negatif. Neden böyle oldu bu ay ya sürekli bi umut içindeyim tam unutuyorum kasık ağrım tekrar hatırlatıyo ..
ikinci çizgi silik çıktıysa negatif değildir ki, ne kadar vardı bata

Canım ben rahim filmi çektirdim.
Benimki anestezili olmadı. Seni korkutmayayım ama çekilirken çok zorlandım ve agrım oldu. Hatta bırakın istemiyorum diyesim geldi. 1 saat falan adet sancısı gibi kasıklarım agridi. Sonra gecti. Ama benden önceki bayanın agrısı olmamış. Biraz bünyeye göre degişiyor. Sonucum temiz çıkınca agrıyı unuttum. İnsallah seninkide agrısiz ve güzel sonuçlanır canım.
Geçmiş olsun ..

(Direk kitaba bakarak yaziyorum) civanpercemi, aslanpencesi, ve cobancantasi. Yarim litre suya her bitkiden beser gram ekleyip bir iki dakika kaynatiyoruz( birer tutam 5ser gram dedigi) devaminda bes dakika demlenmeye birakip. Regl baslayinca Sabah aksam birer bardak gunde 2 bardak yani iciyoruz . Regli sonrasi da yumurtlama zamanina kadar devam ediyoruz yaklasik 10 gun ovilasyon takibi yapip esinizle beraber olduktan sonra hamile kalma ihtimaliniz oldugundan O dönemde cayi icmeyin regli baslayinca baslayin iki ay devam edin tadi aci olabilir cayi sicak suyla acabilir icinr bal katabilirsiniz .. kür 2 (raki maydonoz ve süt) iki litre kaynar suya!! bir demet maydonoz at bir cay bardagi traki, bir cay bardagi sut koy birazdaha kaynat bir legene ( ben kovaya koydum oturmasi beklmesi daha rahatti bacaklari iyice araladim oturdum) yuksekligi uzerine comeleceginiz kadar olsun beline havlu sarip tuten. Buhara tut icindeki butun ( iltap akicak diyor) haftada iki kere yapabilrsin ama esinle beraber olduktan sonra yapma hamile kalmis olabilirsin diyor mesela ( ben yumurtlama zamaninda yaptim) bu arada ben de pkoluyum adetler duzrnli belirtiler yok yaptim bu ay ve bel agrisi kasik agrisi Cok etkiledi beni kurler ben kislerin eridigine yordum gorucez:KK66:
Buhari bu ay yapmistim cnm gelecek ay yine yaparim ama cok tesekkur ederim ilgin icin emin degildim ne zaman baslancak nasil olcak

X