Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben cok istiyorum ama inan kirmizilari gördüğüm de hemen beynim de ampuller yaniyor gelecek ay neyi nedesem uzulmuyormuyum elbette ama yeni ay icin sarilacagim kur vsyre kafam da belirleyene kadar. Beni yoran su yumurtlamadan sonraki adete kadar o gecmeyen zaman :) :S programliyorum kendimi bak bu ay da olmazsa benim napicam Sogan suyu icicem. O ayda olmazsa dra gidicem Tahlil yaptiricam bir engel varmi degerler de yani beni yildiramaz anne olmaktan cabalamaktan vazgecmem

Ben cok istiyorum ama inan kirmizilari gördüğüm de hemen beynim de ampuller yaniyor gelecek ay neyi nedesem uzulmuyormuyum elbette ama yeni ay icin sarilacagim kur vsyre kafam da belirleyene kadar. Beni yoran su yumurtlamadan sonraki adete kadar o gecmeyen zaman :) :S programliyorum kendimi bak bu ay da olmazsa benim napicam Sogan suyu icicem. O ayda olmazsa dra gidicem Tahlil yaptiricam bir engel varmi degerler de yani beni yildiramaz anne olmaktan cabalamaktan vazgecmem
Bende aynı şekilde şunu yaparım bunu yaparım diyorum ve hayal kuruyorum.Hepimiz için hayırlısı

Ben ebru destanin aslan pencrsi coban cantasi civanpercemi cayi ictim sabah aksam yumurtlama zamani sut raki maydonoz buharina oturdum iste, caylarin 3 gununden sonra bel agrisi basladi bende. Oturdugum buhardan sonra Daha fena oldum Yuk tasim gibi gecmeyen bel agrilari arrti kasigim zonkluyordu batiyordu. 10 gun kaldi adetime adet olucakmisim gibi agrilarla bu ay perisan oldum yaptiklarim umarim ise yaramistir pkoluyum belki de kistelerimi patlatti hamilelik belirtilerine yoramiyorum
Buay bende baslayacagim bu caya nasil yapiyorsun adetle mi basladin sabah aksam mi yaptin bilgi verirsen sevinirm bende pkoyum

Ben buralarda bir baska foruma gecen yillar da yazmistim bekardim o zamanlar. Bir arkasim gelmisti azerbeycandan hamile kalamiyordu Tedaviye geldi Cok ugrasti capalara gitti proflara unlu drlara asilamalar Ne varsa denen di olmadi en son olmaz senin cocgun dediler iki yil kaldi trrde o laftan sonra apar topar dondu . Gel gelelim bizim kiz. Ulkesine dondu. Oyle parkta oturuyir uzgun gozler dolu agliyor kendi kendine yasli teyze geliyor oturuyor konusmaya basliyor niye uzgunsun filan oda anltiyor iste teyze diyor ki cig patatezi sık Bir cay bardagi kadar sabak aksamiydi Hatırlamıyorum 7/ 10 gun ic adetten sonra yumurtlama dönemi birak O gittikten bir ay sonra hamile haberini aldik şok olduk nasil yani hani olmazdi naasil oldu anlatti Ulasip tam ogrenmeye calisicam belki bana belki birinize yarar

Cogumuzun sorunu ne biliyormusun. Hamile kalmayi cok istiyoruz fazlasiyla ama, kalirmiyim kalicakmiyim ya kalmazsqm korkulari bilinc altinda o cok hamile kalmaya olan istedigimizden daha baskin, o korkular .bir seye olacagina supesiz inandigimiz da oluyor yada uzerinde olurmu sorgulari yapmakdiklarimiz aaa bi anda oluyor niye baskilayan negatif dusunceler yok.. inaninca olacagina yada!! Birseyin oldurcagina inandigin da iltikat gibi dusun o sana kapi aciyor ( dusunce gucu cekim yasasi ( rahatla hala vaktimiz var hayirlisini diliyoruz allahtan o da hayirli olani elbet vericektir) bu ay hamile degilsen degilsek dunyanin sonu degil sagligimiz yerin de olsun yeterki careler tukenmez.... öpüldün:KK66:
Hakkını helal et uzun uzun yazmışsın benim için :) yıllardır çekim yasasının birçok meyvesini yemiş ilahi adalet ve olumlamaların gücü ile birçok şeyi elde etmiş bununla alakalı yüzlerce kitap okumuş halada okumaya devam eden ve belli bir bilgi birikimine sahip bir insanım. 4senenin sonunda hayatıma olumsuz çektiğim tek şeyin gebelik olduğuna inanıp akışa teslim olmuştum. Ve uğraşmayıda bırakmıştım. Tek baki kalan şey hayallerim onları asla bırakmam zaten. Fakat dediğim gibi bu ay çok farklı şeyler yaşadım özellikle bu lekelenmeler ama şuan bana gerçeği bir kez daha hatırlattın. Bu lekeler falan belkide bir işaret bebeğime çok yakında kavuşacağımın işareti. Haklısın neyi düşünürsek onu çekeriz iyi yada kötü no stres şuan itibariyle çaba var emek var ve akışa teslim olmak var
Seni tanıdığım için çok mutluyum inan cnm bu yasa sayesinde tanıdım bence senide..
Ne demişler Rabbim iyilerle karşılaştırsın iyiki varsın...

(Direk kitaba bakarak yaziyorum) civanpercemi, aslanpencesi, ve cobancantasi. Yarim litre suya her bitkiden beser gram ekleyip bir iki dakika kaynatiyoruz( birer tutam 5ser gram dedigi) devaminda bes dakika demlenmeye birakip. Regl baslayinca Sabah aksam birer bardak gunde 2 bardak yani iciyoruz . Regli sonrasi da yumurtlama zamanina kadar devam ediyoruz yaklasik 10 gun ovilasyon takibi yapip esinizle beraber olduktan sonra hamile kalma ihtimaliniz oldugundan O dönemde cayi icmeyin regli baslayinca baslayin iki ay devam edin tadi aci olabilir cayi sicak suyla acabilir icinr bal katabilirsiniz .. kür 2 (raki maydonoz ve süt) iki litre kaynar suya!! bir demet maydonoz at bir cay bardagi traki, bir cay bardagi sut koy birazdaha kaynat bir legene ( ben kovaya koydum oturmasi beklmesi daha rahatti bacaklari iyice araladim oturdum) yuksekligi uzerine comeleceginiz kadar olsun beline havlu sarip tuten. Buhara tut icindeki butun ( iltap akicak diyor) haftada iki kere yapabilrsin ama esinle beraber olduktan sonra yapma hamile kalmis olabilirsin diyor mesela ( ben yumurtlama zamaninda yaptim) bu arada ben de pkoluyum adetler duzrnli belirtiler yok yaptim bu ay ve bel agrisi kasik agrisi Cok etkiledi beni kurler ben kislerin eridigine yordum gorucez:KK66:

Hakkını helal et uzun uzun yazmışsın benim için :) yıllardır çekim yasasının birçok meyvesini yemiş ilahi adalet ve olumlamaların gücü ile birçok şeyi elde etmiş bununla alakalı yüzlerce kitap okumuş halada okumaya devam eden ve belli bir bilgi birikimine sahip bir insanım. 4senenin sonunda hayatıma olumsuz çektiğim tek şeyin gebelik olduğuna inanıp akışa teslim olmuştum. Ve uğraşmayıda bırakmıştım. Tek baki kalan şey hayallerim onları asla bırakmam zaten. Fakat dediğim gibi bu ay çok farklı şeyler yaşadım özellikle bu lekelenmeler ama şuan bana gerçeği bir kez daha hatırlattın. Bu lekeler falan belkide bir işaret bebeğime çok yakında kavuşacağımın işareti. Haklısın neyi düşünürsek onu çekeriz iyi yada kötü no stres şuan itibariyle çaba var emek var ve akışa teslim olmak var
Seni tanıdığım için çok mutluyum inan cnm bu yasa sayesinde tanıdım bence senide..
Ne demişler Rabbim iyilerle karşılaştırsın iyiki varsın...
Oyyyyy canim benim tesekkur ederim ne hakki hepimiz ayni gemideyiz helal olsun varsa da bak benziyor ilgi alanlari hani eminim etrafina cok katkin vardir ama bildiklerimizi unutuyoruz yada kendimize geciremiyoruz unutmucaksin iste unutmayalim hersey nasil isliyor biliyoruz Bak kuru yazdim. Sende kopyala Careler sirasina koy belki sana lazim olmaz ama belki sen Birilerine yazar sebeb olursun.

Oyyyyy canim benim tesekkur ederim ne hakki hepimiz ayni gemideyiz helal olsun varsa da bak benziyor ilgi alanlari hani eminim etrafina cok katkin vardir ama bildiklerimizi unutuyoruz yada kendimize geciremiyoruz unutmucaksin iste unutmayalim hersey nasil isliyor biliyoruz Bak kuru yazdim. Sende kopyala Careler sirasina koy belki sana lazim olmaz ama belki sen Birilerine yazar sebeb olursun.
Haklısın cnm sadece kendimize değil çevremize de faydalı olacağızki yasa bütünüyle doğru işlesin. Kopyaladım telimde artık.. bu arada benim yine leke durdu arkası yok siliyorum bakıyorum hiçbirşey yok

:duduk::duduk:
Haklısın cnm sadece kendimize değil çevremize de faydalı olacağızki yasa bütünüyle doğru işlesin. Kopyaladım telimde artık.. bu arada benim yine leke durdu arkası yok siliyorum bakıyorum hiçbirşey yok
Hayir olsun inan ben de en az senin kadar merak ediyorum. Ama sanslisin turkiyedesin ben isviçre de ve yeniyim Esin olmadan da gidebilirsin yansitmadan benim oyle bir secenegim de yok esimsiz gidemem dil bilmiyorum turk dr bulmak zor bir de o yollari bulmakta. Ben evlenmeden once aldim ebru destanin kitabini otlarini. Hani dedim olmazsa bebgim orda caresiz kalmim..ben cikiyorum almanca dersler turşu beynimi bekler :KK53::KK53::KK53: Sen de birak telefonu elinden Bir hava al baska seylerle uras nefes al opuldun:)

:duduk::duduk:
Hayir olsun inan ben de en az senin kadar merak ediyorum. Ama sanslisin turkiyedesin ben isviçre de ve yeniyim Esin olmadan da gidebilirsin yansitmadan benim oyle bir secenegim de yok esimsiz gidemem dil bilmiyorum turk dr bulmak zor bir de o yollari bulmakta. Ben evlenmeden once aldim ebru destanin kitabini otlarini. Hani dedim olmazsa bebgim orda caresiz kalmim..ben cikiyorum almanca dersler turşu beynimi bekler :KK53::KK53::KK53: Sen de birak telefonu elinden Bir hava al baska seylerle uras nefes al opuldun:)
Sanada kolay gelsin cnm gece devam ederiz
Üzme canını sakın bak burda biz varız..
Sen zaten dr eşinle bebeğini ultrasonda görmek için gideceksin o yüzden takılmana gerek yok gurbetçi oluşuna
Kocamaann öpüldün...

Sanada kolay gelsin cnm gece devam ederiz
Üzme canını sakın bak burda biz varız..
Sen zaten dr eşinle bebeğini ultrasonda görmek için gideceksin o yüzden takılmana gerek yok gurbetçi oluşuna
Kocamaann öpüldün...
insallah :))) Hamile kalmisimdir da gormeye gideriz dedigin gibi Guldum ya allah ta seni güldürsün :KK73:

Dün bat'a 5 gün kala test yaptım. Normal kaset testi. Negatif gördüm. Epey canım sıkıldı. Bugün sürekli baş dönmesi yaşadım. İşin kötü tarafı bende vertigo var. Ona mı bağlasan belirtiyor mi bilemiyorum :KK43:

Be
Dün bat'a 5 gün kala test yaptım. Normal kaset testi. Negatif gördüm. Epey canım sıkıldı. Bugün sürekli baş dönmesi yaşadım. İşin kötü tarafı bende vertigo var. Ona mı bağlasan belirtiyor mi bilemiyorum :KK43:
Benimde 5 gün var bende yaptım negatif ama sen gibi benmde migdem bulanıyor çok uykum geliyor falan filan ama tabi neden oldugunu bilmiyoruz .s hayırlısı olsun can sıkmak iyi değil ama sıkıyoruz işte .s :KK43:

Be

Benimde 5 gün var bende yaptım negatif ama sen gibi benmde migdem bulanıyor çok uykum geliyor falan filan ama tabi neden oldugunu bilmiyoruz .s hayırlısı olsun can sıkmak iyi değil ama sıkıyoruz işte .s :KK43:
Ya zaten benim tutturma bile muhtemelen geç dollenme oldu biliyorum. Ama sabredemiyoruz. Bir an önce öğrenmek için testlere koşuyoruz ama daha çok moralimiz bozuluyor.

Umarım müjdeli haberi kısa zamanda alırsın

Taze sıkılmış nar suyuydu galiba kalinlastirmaya yariyordu vardi burda yazanlar hem rahim filmi kotu birsey degil arkadasimin tupleri kapaliydi flm sayesin de acildi sonraki ay hamile kalmisti hemen bunalima girmek yok Arastir ne iyi geliyora bak dagilmak yok Hersey de bir hayir vardir
Evet canim okudum bir kac forumda nar suyuyla ilgili yazilari ama bi taraftan da baska seylere iyi gelmedigini yazmislar iyice arastirmak lazim. Yada ilac falan verecek duzelmezse doktor :KK43: ben ne kadar cok istedikce o kadar zorlasir oldu bu gebelik :KK43: illaki birseyler cikiyor.. napalim Allah ne zaman nasip edecekse o zaman olacak diyorum ama uzulmemek elde degil.

Kizlar dun doktora gittim kontrol icin. Aylardir gecmeyen kasık agrilarim vardi onun icin gitmistim. Cok sukur onemli bir bulgu yok ama rahim duvari olmasi gerekenden ince dedi dr :KK43: adetime 3 gun vardi dün, 6 mm cikti rahim duvari. Adetten sonra yine bakmak istedi. Insallah normale döner :KK43: bir de rahim filmi istedi benden cok korkuyorum. Rahim filmi icin echomar'a yonlendirdi. Daha once rahim filmi cektiren arkadaslar varsa fikrini almak isterim.
Canım ben rahim filmi çektirdim.
Benimki anestezili olmadı. Seni korkutmayayım ama çekilirken çok zorlandım ve agrım oldu. Hatta bırakın istemiyorum diyesim geldi. 1 saat falan adet sancısı gibi kasıklarım agridi. Sonra gecti. Ama benden önceki bayanın agrısı olmamış. Biraz bünyeye göre degişiyor. Sonucum temiz çıkınca agrıyı unuttum. İnsallah seninkide agrısiz ve güzel sonuçlanır canım.

X