Gebeliğe Hazırlık BAT AĞUSTOS'A ERTELENENLER BURADA TOPLANALIM :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet ben zayıfım ama göbeğim hep vardır. şimdi biraz daha arttı ameliyattan beri kullandığım hormon ilaçları sayesinde

evet iki aydır kullanıyorum ikisinde de otrivelle vuruldu
ilaç takviyesi kullanıyor musun .

Evet kullanmıştım. Değerlendirdim de o günleri ama olmadı doktora gittim hiç bir sorun yokmuş daha yeni başlamışsınız zaten çok erken olur dedi. Ama bi daha ovülasyon kullanmayı düşünmüyorum
Niyeki

evet ben zayıfım ama göbeğim hep vardır. şimdi biraz daha arttı ameliyattan beri kullandığım hormon ilaçları sayesinde

Sıkıntı yok doktorun ne derse yap canım

Kullandığım halde o günü değerlendirdiğim halde olmadı. Bide insan daha stres oluyor o gün yapmam lazım diye sonra tuttu mu acaba diye stres yapıyor. Zaten iki günde bir ilişki oluyor. Bu ay da öyle olacak. 2 günde bir yaptıktan sonra çok da yumurtlama gününü bilmeme gerek YÖK diye düşünüyorum

Benimde Ge çen sene ağustosta kürtaj oldum bu sene martta kimyasal gebelik oldu 4 aydr bekliyorum bugün yine adet oldum insallah ağustosa hamile olurum

progestan kullanıyorum canım. bir de folik asit
pregestan neden düşük mü sende ? pro women diye bir ialç takviyesi çıkmış içinde folikte var doktoruna danış istersen içeriği çok zengin tavsiye ederim

pregestan neden düşük mü sende ? pro women diye bir ialç takviyesi çıkmış içinde folikte var doktoruna danış istersen içeriği çok zengin tavsiye ederim
tamam canım danışırım. aslında bende düşük değil ama eğer dölllenme olursa bebek tutunsun düşmesin diye tedbir amaçlı kullan dedi doktorum

Bu ay ilk kez ovülasyon testi denedim ama yumurtalamanın olduğu gün maalesef ilişkimiz olamadı.Ertesi sabah yeni test yaptım baktığımda test silikleşmeye başlamıştı yani yumurta çatlamıştı.O gün de gece anca ilişkimiz olabildi.Gün içinde çatlayan yumurta gitmiş olabilir büyük olasılıkla tutmadı hayaller Ağustos'a kaldı gibi Ovülasyon testini çok beğendim 27/28 günde bir adet gören biriyim.Normalde 14. gün yumurtlama oluyor diyorlar fakat benim 12.gün yumurtlamam oldu ve 13.gün büyük ihtimalle çatladı.Ağustos ayında da kullanmayı düşünüyorum

Allah şifa versin ben bugün doktora gittim ovulasyondan sonra ağrılarım hala geçmedi sürekli batıyor birşeyler doktor ultrasonla baktı rahmimde perde varmış ama ameliyat önermedi önce gebe kalmayı dene bir yılın sonunda olmazsa yaparız ameliyatı diyor. Şimdi burdan birkaç doktora daha gidersen mutlaka o ameliyata ikna ederler yapma bekle doğal yoldan denememi istiyor perdem çok derin değilmiş gebeliğe engel olmaz dedi ama ben çok mutsuzum baya baya mutsuzum yani. İnşallah bekleyen herkesin olur ben yine çırpınıcam galiba istediklerim için

Peki perdeyi nasıl anladı

bende varim kizlar bat ins. baslamaz 8agustos klomen tedavisine basladim ins. saligunu igne vurulursak 8agustosta 15.gun olacak belli olur nasipte vardir ins.

Benimde BAT 31 Temmuz. 9 aydır deniyoruz bu ay tekrar kontrole gittik. Doktor herşey çok açık çok güzel dedi q10 takviyesi verdi. Klomen ya da çatlama aşısı ilk etapta uygun değil dedi catlatma aşısını aşılama da kullanmayı tercih ediyoruz dedi. Eşimin örnek vermesini sorun yoksa benim rahim filmi çektirmemi istedi. Eşim henüz örnek vermedi. 12 14 16 18 temmuz tarihlerinde ilişkiye girin dedi biz 11 14 16 19 şeklinde takip edebildik. Sonuç ne olacak merak ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…