Gebeliğe Hazırlık BAT AĞUSTOS'A ERTELENENLER BURADA TOPLANALIM :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah hayırlı haberler gelir bu ay ama olmazsada tekrar git canım valla 9 aydır her yolu deniyodum sadece hergün ilişki kalmıştı denemediğim çoğu insan yumurtlama haftanda hergün ilişki yaşa daha yüksek olur şansın dedi bu ay öyle yaptım bakalım oldu mu? benim yumurtlama günlerimde ağrım falan olmuyor hiç anlamıyorum o yüzden benim regli günlerimde ağrısız oluyor zaten :)
Gittiğim doktor ağrının olması iyi diyor sağlıklı olmanın göstergesiymiş ben hemşireyim hastanedeki doktorumuzla konuştum oda aynısını söylüyor ne güzel işte anlarsın kendini diyor ama ilk defa bu ay ağrılı çatlamam oldu onada döllenme neden olur dedi bir iki damla lekede oldu o gün. Bence şu iki ay korunup bol bol deniZe gitmeli kumsal güneş :)))

canım inat etme git belki de yumurta oluşacak o güne kadar.. inat etmen kendine 1 ay kaybettirmekten başka bir işe yaramaz bence. belki de bir fırsat olucak senin için :) sigara çok mu içiyorsun?

bugün karar verdim bıraktım bakalım başarabilecekmiyim
pzt giderin zaten ben dayanamam :)
sanırım karından görünmedi alttan takip yapılıyormuş

Gittiğim doktor ağrının olması iyi diyor sağlıklı olmanın göstergesiymiş ben hemşireyim hastanedeki doktorumuzla konuştum oda aynısını söylüyor ne güzel işte anlarsın kendini diyor ama ilk defa bu ay ağrılı çatlamam oldu onada döllenme neden olur dedi bir iki damla lekede oldu o gün. Bence şu iki ay korunup bol bol deniZe gitmeli kumsal güneş :)))
valla bencede hiç durma git kafanı dağıt kısmetse önümüzdeki ay gidicez bizde :) düşünmekten deli olucam yoksao_O:işsiz:

Bende 15 ay üstüne tam hamile kaldim dedim nisanda servikal gebelik şoku yasadim. Dış gebelik diye mayis 8 de kurtaj oldum simdi 2. Adetim gecti bu hafta ovulasyon dönemim. Insallah tutar ve guzel yere tutunur. Tabi saglikli bir surec olmasi tek isteğim. Bu günüme şükür
Çok geçmiş olsun inşallah gelir minik melekler tüm isteyenlere

Kızlar fotoğrafa çekince çıktı mı bilmiyorum sanki hafif hayali birşey var yoksa ben kafayı mı yedim

Eklentiler

• B64DFC92-6393-433E-8A2F-DF34D9086D4C.jpeg
    B64DFC92-6393-433E-8A2F-DF34D9086D4C.jpeg
    16,4 KB · Görüntüleme: 57
bugün karar verdim bıraktım bakalım başarabilecekmiyim
pzt giderin zaten ben dayanamam :)
sanırım karından görünmedi alttan takip yapılıyormuş
harika, hadi bakalım Allah yardımcın olsun.. evet alttan ultrasonla karındaki katmanlar gibi herhangi bir katmanı aşmadan direkt içeriyi görebiliyorlar daha net oluyor herşey.. inşallah vardır yumurtaların seni bekliyorlardır canım :)

Canim ben uc klomen catlatma ignesi tedavimde de igneden sonra tam 16.gun regl oldum ama genelde 14.gun regl oluyolar
hmm ozaman tahminim doğru, iğne etkiliyor bir sonraki adeti. ozaman benim de yarın falan olmam lazım..

harika, hadi bakalım Allah yardımcın olsun.. evet alttan ultrasonla karındaki katmanlar gibi herhangi bir katmanı aşmadan direkt içeriyi görebiliyorlar daha net oluyor herşey.. inşallah vardır yumurtaların seni bekliyorlardır canım :)

amin canım inşallah :) sağolasın

Selam kızlar, ben ocak ayında çikolata kistinden ameliyat oldum. sol tüpüm yapışıkmış, açılmadı. sağ tıkanıkmış açıldı ama doktorum çok dar olduğunu tekrar tıkanabileceğini söyledi.. iki aydır klomen kullanıyordum bu ay son deneme olacak eğer bu ay da hamile kalamazsam rahim filmi çekilecek.. sizde durumlar nasıl?
KLOMEN ile vücudunu yoracağına önce rahim filmi çekilseydin . ameliyat olalı ne kadar oldu .

ocakta ameliyat oldum, rahim filminin de sık çekilmesi çok iyi değil diyorlar o yüzden doktor önce bi klomenle şansımızı deneyelim dedi. klomen de mi zararlı :KK43:
yok zararlı değil kilo aldırabilir sadece . ne kadar zamandır uğraşıyorsun .

ocakta ameliyat oldum, rahim filminin de sık çekilmesi çok iyi değil diyorlar o yüzden doktor önce bi klomenle şansımızı deneyelim dedi. klomen de mi zararlı :KK43:
Kontrolsüz kullanıldığında kist yapar. Klomenle birlikte çatlatma iğnesi de yapılması lazım çatlamazsa kist oluşuyor canım

yok zararlı değil kilo aldırabilir sadece . ne kadar zamandır uğraşıyorsun .
evet ben zayıfım ama göbeğim hep vardır. şimdi biraz daha arttı ameliyattan beri kullandığım hormon ilaçları sayesinde :KK43:
Kontrolsüz kullanıldığında kist yapar. Klomenle birlikte çatlatma iğnesi de yapılması lazım çatlamazsa kist oluşuyor canım
evet iki aydır kullanıyorum ikisinde de otrivelle vuruldu

Back