Gebeliğe Hazırlık BAT AĞUSTOS'A ERTELENENLER BURADA TOPLANALIM :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide bebeğimi tek parça halinde düşürdüm herşeyini gördüm minicik ağzını gözlerini ellerini ayaklarını pipisi bile oluşmuştu hala onu atamıyorum çok istiyorum bu acıyı unutturacak sağlıklı bir evlat :KK43: şeffaf vücudu vallahi billahi gözümün önünden gitmiyo yavrumun. Allah düşmanımı sınamasın evladıyla
:(( çok üzüldüm canım inan içim parçalandı.. ben hiç hamile kalmadım 5 aydır deniyoruz.. ama her ay regl olduğumdaki o hayal kırıklığını düşünüyorum da seninki kimbilir nekadar zordur. inşallah Allah birdaha yaşatmasın kucaklarımızı sağlıklı evlatlarımızla doldursun..

:KK43:( çok üzüldüm canım inan içim parçalandı.. ben hiç hamile kalmadım 5 aydır deniyoruz.. ama her ay regl olduğumdaki o hayal kırıklığını düşünüyorum da seninki kimbilir nekadar zordur. inşallah Allah birdaha yaşatmasın kucaklarımızı sağlıklı evlatlarımızla doldursun..
Ben bebeğimi incelemeye göndermedim hastanedekiler o kadar vicdansız ki istemesem vermeyeceklerdi bebeğimi tıbbi atık olarak görüyolar bense canım kalbim ömrüm olarak görüyorum. Allah sizede nasip etsin bu kadarını da rabbim yaşattı ya insallah tekrar saglıkla kucaklarımızı doldursun

Ben bebeğimi incelemeye göndermedim hastanedekiler o kadar vicdansız ki istemesem vermeyeceklerdi bebeğimi tıbbi atık olarak görüyolar bense canım kalbim ömrüm olarak görüyorum. Allah sizede nasip etsin bu kadarını da rabbim yaşattı ya insallah tekrar saglıkla kucaklarımızı doldursun
Allah sabır versin canım çok zor. İnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın. Seni senden iyi kimse anlayamaz. Tez zamanda Rabbim önce karnını sonra kucağını doldursun inşallah...

Allah sabır versin canım çok zor. İnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın. Seni senden iyi kimse anlayamaz. Tez zamanda Rabbim önce karnını sonra kucağını doldursun inşallah...
Amin canım hepımıze ınsallah

Back