- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
ilaç takviyesi kullanıyor musun .evet ben zayıfım ama göbeğim hep vardır. şimdi biraz daha arttı ameliyattan beri kullandığım hormon ilaçları sayesinde
evet iki aydır kullanıyorum ikisinde de otrivelle vuruldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilaç takviyesi kullanıyor musun .evet ben zayıfım ama göbeğim hep vardır. şimdi biraz daha arttı ameliyattan beri kullandığım hormon ilaçları sayesinde
NiyekiEvet kullanmıştım. Değerlendirdim de o günleri ama olmadı doktora gittim hiç bir sorun yokmuş daha yeni başlamışsınız zaten çok erken olur dedi. Ama bi daha ovülasyon kullanmayı düşünmüyorum
Sıkıntı yok doktorun ne derse yap canımevet ben zayıfım ama göbeğim hep vardır. şimdi biraz daha arttı ameliyattan beri kullandığım hormon ilaçları sayesinde
Kullandığım halde o günü değerlendirdiğim halde olmadı. Bide insan daha stres oluyor o gün yapmam lazım diye sonra tuttu mu acaba diye stres yapıyor. Zaten iki günde bir ilişki oluyor. Bu ay da öyle olacak. 2 günde bir yaptıktan sonra çok da yumurtlama gününü bilmeme gerek YÖK diye düşünüyorumNiyeki
progestan kullanıyorum canım. bir de folik asitilaç takviyesi kullanıyor musun .
pregestan neden düşük mü sende ? pro women diye bir ialç takviyesi çıkmış içinde folikte var doktoruna danış istersen içeriği çok zengin tavsiye ederimprogestan kullanıyorum canım. bir de folik asit
tamam canım danışırım. aslında bende düşük değil ama eğer dölllenme olursa bebek tutunsun düşmesin diye tedbir amaçlı kullan dedi doktorumpregestan neden düşük mü sende ? pro women diye bir ialç takviyesi çıkmış içinde folikte var doktoruna danış istersen içeriği çok zengin tavsiye ederim
Allah şifa versin ben bugün doktora gittim ovulasyondan sonra ağrılarım hala geçmedi sürekli batıyor birşeyler doktor ultrasonla baktı rahmimde perde varmış ama ameliyat önermedi önce gebe kalmayı dene bir yılın sonunda olmazsa yaparız ameliyatı diyor. Şimdi burdan birkaç doktora daha gidersen mutlaka o ameliyata ikna ederler yapma bekle doğal yoldan denememi istiyor perdem çok derin değilmiş gebeliğe engel olmaz dedi ama ben çok mutsuzum baya baya mutsuzum yani. İnşallah bekleyen herkesin olur ben yine çırpınıcam galiba istediklerim içinevet ben zayıfım ama göbeğim hep vardır. şimdi biraz daha arttı ameliyattan beri kullandığım hormon ilaçları sayesinde
Anladım hayırlısı olsun canımtamam canım danışırım. aslında bende düşük değil ama eğer dölllenme olursa bebek tutunsun düşmesin diye tedbir amaçlı kullan dedi doktorum
Peki perdeyi nasıl anladıAllah şifa versin ben bugün doktora gittim ovulasyondan sonra ağrılarım hala geçmedi sürekli batıyor birşeyler doktor ultrasonla baktı rahmimde perde varmış ama ameliyat önermedi önce gebe kalmayı dene bir yılın sonunda olmazsa yaparız ameliyatı diyor. Şimdi burdan birkaç doktora daha gidersen mutlaka o ameliyata ikna ederler yapma bekle doğal yoldan denememi istiyor perdem çok derin değilmiş gebeliğe engel olmaz dedi ama ben çok mutsuzum baya baya mutsuzum yani. İnşallah bekleyen herkesin olur ben yine çırpınıcam galiba istediklerim için
Vajinal ultrasonlaPeki perdeyi nasıl anladı
Vajinal ile nasıl anladı ki ? Şimdiye kadar nasıl fark edilmedi öyle iseVajinal ultrasonla