- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.171
- 63
inşallah cnm ne zamandır deniyosun![]()
Ramazandan sonra korunmayı bıraktık ama bilinçli olarak ilk kez bu ay denedik. Çok strese girdim olacak mi olmayacak mı diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah cnm ne zamandır deniyosun![]()
anladım canım keşke alttan yapsaymış ultrosunu herşey daha net gözükürdü ayrıca jinekolojik muayene de sadece ultrasonla bakılmıyo aferdersin ama elle ve başka birşeyle daha muayene edip rahim ağzı örneği alıyo senin gittiğin doktor biraz baştan savma yapmış sanki bence tekrar git hatta mümkünse özele gitYok sadece ultrasonla kasıklarımdan baktı yumurtalar falan gayrt güzel kist yok dedi adetlerimde düzenli ama ağrılı oluyor dedim o iyi birşey korkma dedi. Eşimde gitti doktora daha çok yeni evlisiniz deneyin demiş. Test istemiş olması gerekenden de çok demiş sonuçları ben görmedim daha. Geçen ay kendim hesaplama yaptım olmadı bu ay ovulasyon kullandım hesaplamalarımdan çok erken yumurtlama oldu belim kasıklarım kopuyor akıntımda çok ve sarı. Yarın gideyim doktora diyorum ama ne dicem
en kısa zamanda hayırlı haberi alırsın inşallah tatlım insan ister istemez stres oluyor :)Ramazandan sonra korunmayı bıraktık ama bilinçli olarak ilk kez bu ay denedik. Çok strese girdim olacak mi olmayacak mı diye.
en kısa zamanda hayırlı haberi alırsın inşallah tatlım insan ister istemez stres oluyor :)
amin canım benim bata 6 gün kaldı zor sabrediyorum :)İnşallah canım hepimiz sevinelim. Allah evlatla sınamasın kimseyi. Sürekli test yapasım geliyor. :)
amin canım benim bata 6 gün kaldı zor sabrediyorum :)
Bende gecen ay son klomeni kullandim bu ay rahim filmi cekindim bu ay bos birdahaki ay tedaviye devam inşallah kendiliginden olur tedavisiz bat 9 agustosSelam kızlar, ben ocak ayında çikolata kistinden ameliyat oldum. sol tüpüm yapışıkmış, açılmadı. sağ tıkanıkmış açıldı ama doktorum çok dar olduğunu tekrar tıkanabileceğini söyledi.. iki aydır klomen kullanıyordum bu ay son deneme olacak eğer bu ay da hamile kalamazsam rahim filmi çekilecek.. sizde durumlar nasıl?
inşallah bu ay gelmiştir bebeği 9 aydır bekliyoruz :)Allah yüzünü güldürsün inşallah az kalmış.![]()
Özele gitmiştim ben daha detaylı bakacağını düşünmüştüm aslında belkide yeni evliyim diye sallamadı üç buçuk ay oldu daha.anladım canım keşke alttan yapsaymış ultrosunu herşey daha net gözükürdü ayrıca jinekolojik muayene de sadece ultrasonla bakılmıyo aferdersin ama elle ve başka birşeyle daha muayene edip rahim ağzı örneği alıyo senin gittiğin doktor biraz baştan savma yapmış sanki bence tekrar git hatta mümkünse özele git
Özele gitmiştim ben daha detaylı bakacağını düşünmüştüm aslında belkide yeni evliyim diye sallamadı üç buçuk ay oldu daha.[/QU
canım bende gittiğimde 4 aylık evliydim ama doktor iyiydi bütün muayeneleri yaptı smear testi bile yaptı ilerde olabilecek bir tehlikeye karşı önlem alalım diye
Evlenmeden önce enfeksiyonum vardı soğan kürü yaptım normale döndü rahatlattı hatta temizliyor gerçektenhayır hiç denemedim.. eğer önümüzdeki ay olmazsa soğan kürü deneyebilirm. bir de tüpleri tıkalı olanlar içiin brokoli kürü diyorlar ama bana tüplere bitkisel kürlerin işe yaraması pek mantıklı gelmiyor..
inşallah canım benim ilk defa adetim gecikti. normalde dün olmam gerekirken bugün bile daha olmadım. otrivelleyi vurması gerekenden 2 gün sonra vurdu acaba ondan adetim de 2 gün ertelenmiş olabilir mi?Bende gecen ay son klomeni kullandim bu ay rahim filmi cekindim bu ay bos birdahaki ay tedaviye devam inşallah kendiliginden olur tedavisiz bat 9 agustos
Kac gun oldu canim igneden sonraki gunden hesaplayincainşallah canım benim ilk defa adetim gecikti. normalde dün olmam gerekirken bugün bile daha olmadım. otrivelleyi vurması gerekenden 2 gün sonra vurdu acaba ondan adetim de 2 gün ertelenmiş olabilir mi?
bugün iğneden sonraki 13. günKac gun oldu canim igneden sonraki gunden hesaplayinca
Ben tekrar gideyim eğer olmazsa bu ay bat 1 ağustos. Adet biter bitmez denemeye başladık biz. Daha kolay oluyor ben öyle kaldım dedi annem. Yumurtlamam çok ağrılı geçti hala daha ağrıyor nette döllenme olursa ağrılı diyor iyice kafa gitti valla bazen neden bulaştım diyorum sürekli test yapasım geliyor sanki çıkacak :) forumu hatim ettim gerçekten sıkıntısı olanlar bi yana resmen stresten hamile kalamıyor kimse
inşallah hayırlı haberler gelir bu ay ama olmazsada tekrar git canım valla 9 aydır her yolu deniyodum sadece hergün ilişki kalmıştı denemediğim çoğu insan yumurtlama haftanda hergün ilişki yaşa daha yüksek olur şansın dedi bu ay öyle yaptım bakalım oldu mu? benim yumurtlama günlerimde ağrım falan olmuyor hiç anlamıyorum o yüzden benim regli günlerimde ağrısız oluyor zaten :)Ben tekrar gideyim eğer olmazsa bu ay bat 1 ağustos. Adet biter bitmez denemeye başladık biz. Daha kolay oluyor ben öyle kaldım dedi annem. Yumurtlamam çok ağrılı geçti hala daha ağrıyor nette döllenme olursa ağrılı diyor iyice kafa gitti valla bazen neden bulaştım diyorum sürekli test yapasım geliyor sanki çıkacak :) forumu hatim ettim gerçekten sıkıntısı olanlar bi yana resmen stresten hamile kalamıyor kimse
Ev test dolu sabah yaptım ovulasyonla gebelik hayır beyinde insana oyun oynuyor hayali çizgi görüyorumevet stres çok önemli bir faktörmüş ama insanın elinde değilki.. ben de yumurtlamanın ertesi gün test yapma isteğiyle dolup taşıyorum :))