Gebeliğe Hazırlık BAT AĞUSTOS'A ERTELENENLER BURADA TOPLANALIM :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herhangi bir ilaç vs kullanıyor musun? çok garip bu kadar uzun sürmez diye biliyorum. bi doktoruna sor istersen ikmanın varsa
Dün dr daydım canım 15 mm bir yumurtan var dedi
En başta üç taneydi diğer ikisi ölmüş sanırım
Lh şuan bayagı yüksek normalde bende en fazla iki gün pik olur hatta ikinci pik ilkinden hafif silik olur
Tarçın çörekotu bal tüketiyorum ilaç kullanmıyorum
Bakalım akşama silikleşecekmi

Dün dr daydım canım 15 mm bir yumurtan var dedi
En başta üç taneydi diğer ikisi ölmüş sanırım
Lh şuan bayagı yüksek normalde bende en fazla iki gün pik olur hatta ikinci pik ilkinden hafif silik olur
Tarçın çörekotu bal tüketiyorum ilaç kullanmıyorum
Bakalım akşama silikleşecekmi

hadi inşalllah hayırlısı olsun canım. ben de salı günü gidicem doktora kontrol edecek. eşim de yarın yurtdışına giidyor. cuma gece gelecek. cuma günü benim 14. günüm oluyor. geçen ay 16. gün vurmultu iğneyi inşallah bu ay da 16. gün vursa da en azından riske atmamış olsak 16. gün pazara geliyor bugüne kadar hep doktorum vurdu iğneyi acaba ben kendim vurabilir miyim

hadi inşalllah hayırlısı olsun canım. ben de salı günü gidicem doktora kontrol edecek. eşim de yarın yurtdışına giidyor. cuma gece gelecek. cuma günü benim 14. günüm oluyor. geçen ay 16. gün vurmultu iğneyi inşallah bu ay da 16. gün vursa da en azından riske atmamış olsak 16. gün pazara geliyor bugüne kadar hep doktorum vurdu iğneyi acaba ben kendim vurabilir miyim

Vurabilirsin canım ben kendim yapmadım iğnemi geçen ay ama hemşire vururken keşke kendim vursaydım en azından saatini de daha iyi ayarlardım siye düşündüm

saatini tam 36 saat sonra ilişkiye göre mi ayarlıyorsun?

Aman 36 saat bekleme sakın
Aynı gece ilişkiye gir
Benimki erken çatlamış ille de 36 saat değil o
10 saat sonra da çatlar
Biz 44. Saat ilişkiye girebildik
Dr a dedimki eger 36 saat sonra çatladıysa 44. Saat hala canlıdır neden döllenme olmadı
Dediki daha erken de çatlamış olabilir mıhtemelen öyle olmuştur diyo
Sağol bunu yeni söylediğin için:işsiz:

Demek istediğim mesela geceye denk gelir en azından o saatler ama sen aynı günü değerlendir mutlaka
anladım canım, evet bana da il ay hemen bu gece ilişki demişti. geçen ay bugece ilişki yok yarın yapın dedi. herhalde spermin birikmesini mi istedi ne düşündü bilmiyorum :(

anladım canım, evet bana da il ay hemen bu gece ilişki demişti. geçen ay bugece ilişki yok yarın yapın dedi. herhalde spermin birikmesini mi istedi ne düşündü bilmiyorum :KK43:

Eger eşinde problem yoksa hergün degerlendir bence
Biz öyle yapıyoruz

Eger eşinde problem yoksa hergün degerlendir bence
Biz öyle yapıyoruz
çok şükür baktırdık ona bi problem çıkmadı.. işte bu ay eğer onun gelişine denk gelirse çok iyi olacak yoksa boşu boşuna içmiş olucam o ilacı

Bu ay ilk kez ovülasyon testi denedim ama yumurtalamanın olduğu gün maalesef ilişkimiz olamadı.Ertesi sabah yeni test yaptım baktığımda test silikleşmeye başlamıştı yani yumurta çatlamıştı.O gün de gece anca ilişkimiz olabildi.Gün içinde çatlayan yumurta gitmiş olabilir büyük olasılıkla tutmadı hayaller Ağustos'a kaldı gibi :KK43: Ovülasyon testini çok beğendim 27/28 günde bir adet gören biriyim.Normalde 14. gün yumurtlama oluyor diyorlar fakat benim 12.gün yumurtlamam oldu ve 13.gün büyük ihtimalle çatladı.Ağustos ayında da kullanmayı düşünüyorum
Canim benimde adetim düzenlidir bende 27 28 gunde olurum tam 14 olmuyo aynısı bende de oldu o ay ovulasyon testleriyle takip etmistim

çok şükür baktırdık ona bi problem çıkmadı.. işte bu ay eğer onun gelişine denk gelirse çok iyi olacak yoksa boşu boşuna içmiş olucam o ilacı
Denk gelir inşallah kuzum zaten spermlerin 3 gün az yaşama süreleri de var tutar inşallah güzel haberlerini bekliyorum:)

kızlar bugün iğne vuruldum Allahtan eşim yurtdışı seyahatinden bugün dönüyor yani yetişti :)
doktor yarın ve pazartesi ilişki dedi. buakşam olmasın mı dedim hayır spermler kendini 48 saatte yeniliyormuş o yüzden bugün olursa yarın bayat spermle denemiş olursunuz bizim için asıl önemli gün yarın dedi.
sizler ne durumdasınız?

Kızlar adetime 8 gün var vajinamda ağrı var uzun sure ayakta kalınca agrinin şiddeti artiyor. 2 3 ay omce enfeksiyon geçirdim ama bu kez idrar yanmam felan yok. Boyle agri yasayan varmı bazen adetime bi kaç gün kala oluyodu ama bu ay önden başladı agri zonklama felan oluyo

Bende 27nisanda 12+5ken düşük yaptım 3ay korunma verdi ben 1-2ay korundum korunmadım sımdı tekrar denıyoruz ama adetlerım cok duzensız gelıyo ya bır hafta erken yada 10gün gec bide cok uzun suruyo suan adetlıyım ve 9.günüm bi türlü eski 28günlük periyodumu yakalayamadım dogal olarak yumurtlamayıda takıp edemıyorum dr normal 3ay boyle duzensız olması dedı ama bizde bebek istiyoruz. Hazıranda hem adetım 1hafta once geldı hemde tam 15gün adet oldum bu ay 8gün gec geldı hemen kan verdım oda negatıf zaten adet oldum. Böyle duzensızlıgı olan var mı kanı nasıl kestınız bende tam bıttı dıyorum bı bakmısım pet dolmus :cry::KK34:

Kızlar adetime 8 gün var vajinamda ağrı var uzun sure ayakta kalınca agrinin şiddeti artiyor. 2 3 ay omce enfeksiyon geçirdim ama bu kez idrar yanmam felan yok. Boyle agri yasayan varmı bazen adetime bi kaç gün kala oluyodu ama bu ay önden başladı agri zonklama felan oluyo

bende de birkaç aydır oluyor canım. böyle zonkluyor gibi oluyor iç kısmı.. üşütmüş olabilir misin?

Bende 27nisanda 12+5ken düşük yaptım 3ay korunma verdi ben 1-2ay korundum korunmadım sımdı tekrar denıyoruz ama adetlerım cok duzensız gelıyo ya bır hafta erken yada 10gün gec bide cok uzun suruyo suan adetlıyım ve 9.günüm bi türlü eski 28günlük periyodumu yakalayamadım dogal olarak yumurtlamayıda takıp edemıyorum dr normal 3ay boyle duzensız olması dedı ama bizde bebek istiyoruz. Hazıranda hem adetım 1hafta once geldı hemde tam 15gün adet oldum bu ay 8gün gec geldı hemen kan verdım oda negatıf zaten adet oldum. Böyle duzensızlıgı olan var mı kanı nasıl kestınız bende tam bıttı dıyorum bı bakmısım pet dolmus :cry::KK34:

canım öncelikle çok geçmiş olsun.. şuan vücudun kendini toparlamaya çalışıyor. hamilelikten yeni çıkmış sayılırsın hormonlar normale dönmeye çalışıyor ayrıca kürtaj zor bi işlem o yüzden vücudunun toparlanmasına izin ver bence. herşey bi normale dönsün bence ondan sonra denemeye başlayın.. erkenden hamile kalıp sonra problem yaşamayasın..

Bilmiyorum canım sicak memlekette yasiyorum hep corapsiz felan geziyorum olabilirde. Nirmaldr arada adet dönemime bi kaç gün kala oluyo du

ayaklar çok önemli ben de devlet dairesinde çalışıyorum odadaki klima buz gibi yapıyor o yüzden bu sıcakta bile kapalı ayakkabı giyiyorum sırf üşütmeyeyim diye..

canım öncelikle çok geçmiş olsun.. şuan vücudun kendini toparlamaya çalışıyor. hamilelikten yeni çıkmış sayılırsın hormonlar normale dönmeye çalışıyor ayrıca kürtaj zor bi işlem o yüzden vücudunun toparlanmasına izin ver bence. herşey bi normale dönsün bence ondan sonra denemeye başlayın.. erkenden hamile kalıp sonra problem yaşamayasın..
Bide bebeğimi tek parça halinde düşürdüm herşeyini gördüm minicik ağzını gözlerini ellerini ayaklarını pipisi bile oluşmuştu hala onu atamıyorum çok istiyorum bu acıyı unutturacak sağlıklı bir evlat :( şeffaf vücudu vallahi billahi gözümün önünden gitmiyo yavrumun. Allah düşmanımı sınamasın evladıyla

Back