- 28 Kasım 2017
- 172
- 58
- 18
- 37
herhangi bir ilaç vs kullanıyor musun? çok garip bu kadar uzun sürmez diye biliyorum. bi doktoruna sor istersen ikmanın varsaBu ay iğne olmadım kuzum
Akşam birdaha yapıcam ovu bakalım
Silikleşmedi bir türlü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herhangi bir ilaç vs kullanıyor musun? çok garip bu kadar uzun sürmez diye biliyorum. bi doktoruna sor istersen ikmanın varsaBu ay iğne olmadım kuzum
Akşam birdaha yapıcam ovu bakalım
Silikleşmedi bir türlü
Dün dr daydım canım 15 mm bir yumurtan var dediherhangi bir ilaç vs kullanıyor musun? çok garip bu kadar uzun sürmez diye biliyorum. bi doktoruna sor istersen ikmanın varsa
Dün dr daydım canım 15 mm bir yumurtan var dedi
En başta üç taneydi diğer ikisi ölmüş sanırım
Lh şuan bayagı yüksek normalde bende en fazla iki gün pik olur hatta ikinci pik ilkinden hafif silik olur
Tarçın çörekotu bal tüketiyorum ilaç kullanmıyorum
Bakalım akşama silikleşecekmi
hadi inşalllah hayırlısı olsun canım. ben de salı günü gidicem doktora kontrol edecek. eşim de yarın yurtdışına giidyor. cuma gece gelecek. cuma günü benim 14. günüm oluyor. geçen ay 16. gün vurmultu iğneyi inşallah bu ay da 16. gün vursa da en azından riske atmamış olsak 16. gün pazara geliyor bugüne kadar hep doktorum vurdu iğneyi acaba ben kendim vurabilir miyim
saatini tam 36 saat sonra ilişkiye göre mi ayarlıyorsun?Vurabilirsin canım ben kendim yapmadım iğnemi geçen ay ama hemşire vururken keşke kendim vursaydım en azından saatini de daha iyi ayarlardım siye düşündüm
saatini tam 36 saat sonra ilişkiye göre mi ayarlıyorsun?
saatini tam 36 saat sonra ilişkiye göre mi ayarlıyorsun?
anladım canım, evet bana da il ay hemen bu gece ilişki demişti. geçen ay bugece ilişki yok yarın yapın dedi. herhalde spermin birikmesini mi istedi ne düşündü bilmiyorumDemek istediğim mesela geceye denk gelir en azından o saatler ama sen aynı günü değerlendir mutlaka
anladım canım, evet bana da il ay hemen bu gece ilişki demişti. geçen ay bugece ilişki yok yarın yapın dedi. herhalde spermin birikmesini mi istedi ne düşündü bilmiyorum![]()
çok şükür baktırdık ona bi problem çıkmadı.. işte bu ay eğer onun gelişine denk gelirse çok iyi olacak yoksa boşu boşuna içmiş olucam o ilacıEger eşinde problem yoksa hergün degerlendir bence
Biz öyle yapıyoruz
Canim benimde adetim düzenlidir bende 27 28 gunde olurum tam 14 olmuyo aynısı bende de oldu o ay ovulasyon testleriyle takip etmistimBu ay ilk kez ovülasyon testi denedim ama yumurtalamanın olduğu gün maalesef ilişkimiz olamadı.Ertesi sabah yeni test yaptım baktığımda test silikleşmeye başlamıştı yani yumurta çatlamıştı.O gün de gece anca ilişkimiz olabildi.Gün içinde çatlayan yumurta gitmiş olabilir büyük olasılıkla tutmadı hayaller Ağustos'a kaldı gibiOvülasyon testini çok beğendim 27/28 günde bir adet gören biriyim.Normalde 14. gün yumurtlama oluyor diyorlar fakat benim 12.gün yumurtlamam oldu ve 13.gün büyük ihtimalle çatladı.Ağustos ayında da kullanmayı düşünüyorum
Denk gelir inşallah kuzum zaten spermlerin 3 gün az yaşama süreleri de var tutar inşallah güzel haberlerini bekliyorum:)çok şükür baktırdık ona bi problem çıkmadı.. işte bu ay eğer onun gelişine denk gelirse çok iyi olacak yoksa boşu boşuna içmiş olucam o ilacı
Kızlar adetime 8 gün var vajinamda ağrı var uzun sure ayakta kalınca agrinin şiddeti artiyor. 2 3 ay omce enfeksiyon geçirdim ama bu kez idrar yanmam felan yok. Boyle agri yasayan varmı bazen adetime bi kaç gün kala oluyodu ama bu ay önden başladı agri zonklama felan oluyo
Bende 27nisanda 12+5ken düşük yaptım 3ay korunma verdi ben 1-2ay korundum korunmadım sımdı tekrar denıyoruz ama adetlerım cok duzensız gelıyo ya bır hafta erken yada 10gün gec bide cok uzun suruyo suan adetlıyım ve 9.günüm bi türlü eski 28günlük periyodumu yakalayamadım dogal olarak yumurtlamayıda takıp edemıyorum dr normal 3ay boyle duzensız olması dedı ama bizde bebek istiyoruz. Hazıranda hem adetım 1hafta once geldı hemde tam 15gün adet oldum bu ay 8gün gec geldı hemen kan verdım oda negatıf zaten adet oldum. Böyle duzensızlıgı olan var mı kanı nasıl kestınız bende tam bıttı dıyorum bı bakmısım pet dolmus![]()
Bilmiyorum canım sicak memlekette yasiyorum hep corapsiz felan geziyorum olabilirde. Nirmaldr arada adet dönemime bi kaç gün kala oluyo dubende de birkaç aydır oluyor canım. böyle zonkluyor gibi oluyor iç kısmı.. üşütmüş olabilir misin?
Bilmiyorum canım sicak memlekette yasiyorum hep corapsiz felan geziyorum olabilirde. Nirmaldr arada adet dönemime bi kaç gün kala oluyo du
Bide bebeğimi tek parça halinde düşürdüm herşeyini gördüm minicik ağzını gözlerini ellerini ayaklarını pipisi bile oluşmuştu hala onu atamıyorum çok istiyorum bu acıyı unutturacak sağlıklı bir evlatcanım öncelikle çok geçmiş olsun.. şuan vücudun kendini toparlamaya çalışıyor. hamilelikten yeni çıkmış sayılırsın hormonlar normale dönmeye çalışıyor ayrıca kürtaj zor bi işlem o yüzden vücudunun toparlanmasına izin ver bence. herşey bi normale dönsün bence ondan sonra denemeye başlayın.. erkenden hamile kalıp sonra problem yaşamayasın..