Gebeliğe Hazırlık Bat 7 Haziran i bekleyenler :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya eşim çok karşı test yapmama, gecikme olmadan istemiyor hiç. Ama 20 tl ayırsın koydum masaya, bu test parası diye, gözünü alıştırıyorum, bir idik görünce alacağım hemen :)
Huhuu nasılsın? Ağrın sızın, akıntın var mı? :)

Huhuu nasılsın? Ağrın sızın, akıntın var mı? :)

Günaydın canim. Hiç bir şeyim yok, sadece gaz sorunum var. Cumartesi doktor gazla dolu bir bagirsak görüyorum demişti :) Sen de durumlar ne alemde. He bir de dün test yapmıştım, bembeyazdı :)

Günaydın canim. Hiç bir şeyim yok, sadece gaz sorunum var. Cumartesi doktor gazla dolu bir bagirsak görüyorum demişti :) Sen de durumlar ne alemde. He bir de dün test yapmıştım, bembeyazdı :)
Hahaha, gazla dolu bağırsak çok iyiymiş
Yaa dün öğlenden beri hafif hafif yumurtaların oluştuğu tarafta ağrı gibi bir şey oluyor anlamadım, belki benimki de gazdır
Ne zaman test yapmaya başlayalım ya ciddi ciddi? Ben pazar sabahı bi denesem mi diyorum ama sonucundan korkuyorum

Şimdi yazdım doktoruma ne zaman geçer etkisi diye. İğneden sonra ki 10. gün beta baktirabirsin dedi. DEdigi tarih persembe oluyor, pazar uygun bence ama ben cuma pazar salı diye düşünüyorum En güzeli kan testi de, eşimle oruç kafası hiç anlaşamayız o konuda :)

Kızlar lütfen yardım edin benim yumurtlama salıydı çarşamba değerlendirdik bugün 6.gün sabah hafif leke geldi kanlı yerleşme diye düşündüm ama az önce lavaboda affedersiniz baya akan uzun parçalı kana dönüştü ben daha 2 hafta önce adet oldum noluyo yaaa ((

Kızlar lütfen yardım edin benim yumurtlama salıydı çarşamba değerlendirdik bugün 6.gün sabah hafif leke geldi kanlı yerleşme diye düşündüm ama az önce lavaboda affedersiniz baya akan uzun parçalı kana dönüştü ben daha 2 hafta önce adet oldum noluyo yaaa ((

Yerleşme değil gibi söylediğin. Doktorunla bir görüş istersen canim

Aslında en güzeli 15.güne kadar bekleyip, kanama gelmezse kan tahlili yaptırmak ama dayanamayız

Canım bu arada bildigim kadarıyla iğne oldugumuz gün sayılmıyor. İğneden sonraki gün 1.gün kabul ediliyor diye biliyorum.
Cuma 11, pazar 12, salı 15 :)

Benim bat 9 haziran.. 25 mayısta çatlatma oldum.. Allah'ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah....

Canım bu arada bildigim kadarıyla iğne oldugumuz gün sayılmıyor. İğneden sonraki gün 1.gün kabul ediliyor diye biliyorum.
Cuma 11, pazar 12, salı 15 :)

Sonraki dediği icin ben de öyle sayıyorum da şimdi benim bat carsamba, iğneden 16 gün sonra mi regl olacağım? O zaman çok ilginç oluyor :) Benim ümidim kalmadı, belim ağrımaya başladı. Bir hafta kala agriyor ve kesin regl oluyorum

Ben 2 ay once bir klomen ve iğne tedavisi daha görmüştüm, onda da 15.gün regl olmustum. Senin ilk seferin mi?
Bişi diyim mi içimi okudun, al benden de o kadar.. benim de karnımda minik ağrılar ve akıntı başladı. Bir hafta kala bunlar başlıyor ve regl oluyorum
Beraber bir gün kararlaştıralım mı? O gün testimizi yapıp, sonucu görelim.. eger negatifse de, aklımıza takıp psikolojik olarak regliyi geciktirmeyelim..

Klomende üçüncü ayimdayim, çatlatma iğnesi ilk defa kullandım.

Kararlaştıralım o zaman. Kaldırdım bütün testleri sinirimden çünkü hiç sekmez sagolsun. Ama çıkarabileceğim yerdeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…