Gebeliğe Hazırlık Bat 7 Haziran i bekleyenler :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi doktordan geldim, catlamislar çok şükür. 10 gün progestan kullan dedi, bir de pazar-salı-persembe iliski olsun dedi. Catladiktan sonraki bu iliskileri hiç anlamıyorum ama kafam karışmadın diye de sormuyorum:)
Aaa hadi hayırlı olsun, süper haberler.
Valla gün aşırı biz de devam edecegiz bir kaç gün daha, şu aşamada bir anlamı yok bencd de ama bak doktor da söylemiş, devam :D
Bana progestan vermedi hiç ya..

Aaa hadi hayırlı olsun, süper haberler.
Valla gün aşırı biz de devam edecegiz bir kaç gün daha, şu aşamada bir anlamı yok bencd de ama bak doktor da söylemiş, devam :KK70:
Bana progestan vermedi hiç ya..

Aman vermese daha iyiydi. Benim ağzımı burnumu dağıtıyor o ilaç. Depresyona girip daha sola sataşıyorum:) Bence de devam et, hani belki bir anlamı vardır, çok mantiga uymasa da.

Aman vermese daha iyiydi. Benim ağzımı burnumu dağıtıyor o ilaç. Depresyona girip daha sola sataşıyorum:) Bence de devam et, hani belki bir anlamı vardır, çok mantiga uymasa da.
12.günden sonra idrar testi yapmayı düşünüyor musun? Yoksa bekleyecek misin 6 7 hazirana kadar?

12.günden sonra idrar testi yapmayı düşünüyor musun? Yoksa bekleyecek misin 6 7 hazirana kadar?

Yok beklemem yanı bekletemem. 4 tane normal test alacağım. Pazartesi başlarım yapmaya ;) Sen kan mi vereceksin

Merhaba bende 4 haziranı bekliyorum. Çatlatma iğnesiyle aşılama uygulandı inşallah tutmuştur çabalarımızın karşılığını alırız

Progestan ağızdan mi aliyorsun , ben de kullanmıştım çok yan etk, vajinal alınca daha az oluyor yan etkisi

Ben ağızdan alıyorum ve evet resmen dağıtıyor. Vajinal daha az zarar veriyormuş. 10 gün sabredeceğim. Kist icin kullandığımda resmen dagildim, bas dinmesi, nefes sorunu. Bir de 200 mg. Allah yardımcımız olsun

merhabalar arkadaşlar, benimde bat tarihim 6 - 8 haziran arası sabırsızlıkla bekliyorum.. Fakat şu anki belirtilerim her ayki adet belirtilerim ile aynı:(

merhabalar arkadaşlar, benimde bat tarihim 6 - 8 haziran arası sabırsızlıkla bekliyorum.. Fakat şu anki belirtilerim her ayki adet belirtilerim ile aynı:KK43:

Gebelik belirtileriyle adet belirtileri nerdeyse aynı bende sadece aşırı bel ağrısı olmuştu iki gebeliğimde de eğilemiyordum eğiliyorsam da kalkamıyordum ama birkaç gün sonra geçiyordu başka hiç bir belirtim yoktu ve haala yok

peki bel ağrısı gebeliği öğrendikten kaç gün önce oldu? 2-3 gün önce aşırı bel ağrısı yaşadım ve folik asit kullanıyorum

Follik asit kullanmaya devam et canım bende 5-6 gün önce olmuştu

yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve bekliyorum.. bakalım inşallah hayırlı haberler alırım. Şu an ki durum bel ağrısı, göğüs acıması ve sol yumurtalığıma sancı giriyor.. tüm bunların hepsi regli döneminde de oluyor. :/

yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve bekliyorum.. bakalım inşallah hayırlı haberler alırım. Şu an ki durum bel ağrısı, göğüs acıması ve sol yumurtalığıma sancı giriyor.. tüm bunların hepsi regli döneminde de oluyor. :/

Canım kaç gün var regline

aynen öyle tutmaya çalışıyorum fakat adet belirtileri de olunca üzülüyorum açıkcası, hayırlısı inşallah bekleyeceğiz

Adet belirtilerine takılma canım dediğim gibi gebelik belirtileriyle çok benzerler rabbim dualarımız kabul eylesin mübarek ramazan ayının hürmetine

Ben elimden geldigince beklemeye calısacagım ama belki sana özenip ben de alırım bir kaç test :KK70:

Ya eşim çok karşı test yapmama, gecikme olmadan istemiyor hiç. Ama 20 tl ayırsın koydum masaya, bu test parası diye, gözünü alıştırıyorum, bir idik görünce alacağım hemen :)

Back