Gebeliğe Hazırlık Bat 7 Haziran i bekleyenler :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

botenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
131
51
98
İstanbul
Bu ay da başladım geri sayıma, :) yakın tarihteki arkadaşlar birlikte bekleyelim , belirtilerimizi yazalım, Allahım isteyen herkese nasip etsin, ikinci çocuk çalışmaları devam ediyor , geçen ay prolaktin 46 idi dostinex kulanuyorum ve agnucaston ve de şeker ilacı, haydi hayırlısı

Bu ay da başladım geri sayıma, :) yakın tarihteki arkadaşlar birlikte bekleyelim , belirtilerimizi yazalım, Allahım isteyen herkese nasip etsin, ikinci çocuk çalışmaları devam ediyor , geçen ay prolaktin 46 idi dostinex kulanuyorum ve agnucaston ve de şeker ilacı, haydi hayırlısı

Benim de 6 haziran, çatlatma iğnesi oldum bu ay, tarihini değiştirmezse yani

Ben de 21 mayısta oldum iğneyi :) Kaç yumurtan vardı, boyutları vs. Heyecan yaptım birden :)
günlerin birebir aynı olması cok guzel, beraber takip ederiz :)
3 yumurtam vardı, 21 mm - 20 mm ve 18 mm olarak. senin nasıldı? çatlamaları hissettin mi :)

Benımde bat 7 haziran. Bu ay sadece adetim bittikten 5 gün sonra ilişkim oldu. Eşim bebek istiyorum bu ay diyipte gününde ben hazır değilim bebek için dediğinden malesef tek ilişkim var tutacagından hiç umudum yok. Benımde proloktin 49 cıktı dostınex kullanıyorım.

günlerin birebir aynı olması cok guzel, beraber takip ederiz :)
3 yumurtam vardı, 21 mm - 20 mm ve 18 mm olarak. senin nasıldı? çatlamaları hissettin mi :)

Evet, çık güzel denk geldi. Ben çatlama hissetmedim, yarın gideceğim kontrole, insallah catlamistir. Benim de sagda 3 taneydi. İkisi yanyana 19, diğeri arkada 17 demişti. Hiç öyle akıntı falan da olmadı, bakalım yarın anlayacagiz. Testleri de beraber yaparız artık :)

Benimde mayıs 15 de bitti regle..bazen düzensiz oluyorum o yüzden emin değilim ama normal olursa haziran 6-10 civarı bekliyorum.insallah gelmez bebiş haberi alırım tabi :dua::KK49:

Evet, çık güzel denk geldi. Ben çatlama hissetmedim, yarın gideceğim kontrole, insallah catlamistir. Benim de sagda 3 taneydi. İkisi yanyana 19, diğeri arkada 17 demişti. Hiç öyle akıntı falan da olmadı, bakalım yarın anlayacagiz. Testleri de beraber yaparız artık :)
Benim de sağdaydı, yerleri de aynı hatta. 2 yanyana, 1 arkada :) yarın doktora gittikten sonra durumunu bildir olur mu?
Doktor ne zaman test yapabilirsin dedi? Bana hiç şdrar testleriyle kafanı yorma, 5 haziranda kanaman gelmemiş olursa 6 haziranda direk kan testi yaptır dedi

Benim de sağdaydı, yerleri de aynı hatta. 2 yanyana, 1 arkada :) yarın doktora gittikten sonra durumunu bildir olur mu?
Doktor ne zaman test yapabilirsin dedi? Bana hiç şdrar testleriyle kafanı yorma, 5 haziranda kanaman gelmemiş olursa 6 haziranda direk kan testi yaptır dedi

Aaa valla tesadüfün böylesi :) Bana bir şey söylemedi test günüyle ilgili. Belki yarın söyler. Genel tavrı 3 gün gecikmenin normal olduğu. En güzeli direkt kan testi aslında, ben kesin iki gün kala başlarım gibi geliyor:)

Aaa valla tesadüfün böylesi :) Bana bir şey söylemedi test günüyle ilgili. Belki yarın söyler. Genel tavrı 3 gün gecikmenin normal olduğu. En güzeli direkt kan testi aslında, ben kesin iki gün kala başlarım gibi geliyor:)
Hahaha ben de öyle :D hangi günleri değerlendirdiniz?

2 haziran benimde şuracıkta bekleyeyim bende :/

Benimde bat 7 haziran kızlar ve ben ovulasyonla takip ettim yumurtlamayi adetimin 6.gününden itibaren sürekli ikinci çizgi vardı ama koyu değildi bu sabah baya koyulasmisti sonrasında zaten ara ara sancı girdi kasiklarima akşam üzeri de afedersiniz lavaboya gittiğimde yumurtlama akintisini farkettim ve şu an sancim olduğu anda ayaklarima vurmaya başladı ağrısı sizce hamilelik belirtisi mi bu

Hahaha ben de öyle :KK70: hangi günleri değerlendirdiniz?

Şimdi doktordan geldim, catlamislar çok şükür. 10 gün progestan kullan dedi, bir de pazar-salı-persembe iliski olsun dedi. Catladiktan sonraki bu iliskileri hiç anlamıyorum ama kafam karışmadın diye de sormuyorum:)

Hayırlısı ile güzel haberler alıriz insallah ,:) catladiktan sonra ilişki oluyor benim de bildiğim, sonra da döllenme olur, hadi hayorlisi

İnsallah canim, hep beraber güzel haberleri verelim alalım. En hızlı spermin 45 dakikada yumurtaya ulaşabildiğini öğrendiğimden beri sorgulamıyorum artık :)

Back