- 29 Mart 2015
- 140
- 59
- 29
-
- Konu Sahibi Tugraderya
Ben yaptım canım artımed erken gebelik, çok net bi tek çizgiTest yapan var mı kızlarr
Bence biraz daha bekleyin şuan negatif gördünüz aklınız rahatladı bir tık . Eğer adet olmazsanız 5 gün sonra tekrarlarsınızBen yaptım canım artımed erken gebelik, çok net bi tek çizgiyumurta çatlamasını gördüğümden sonra 10. Gün bitti bugün, uygulamaya göre bat 8 aralık, doktorum yumurtlamadan 14 gün sonrası olarak düşünebilirsin regl başlangıcını demişti onun söylemine göre de 6 aralık cuma. Ama genelde uygulamayla aynı gün oluyorum reglimi, bata ortalama 4-5 gün var yani
Ben yaptım ama negatifUmarım bu ay güzel haberler gelir
Ben yaptım ama negatif bilemiyorum artık siz yaptınız mıTest yapan var mı kızlarr
Aynen kaç gündür aklımdaydı var mı yok mu diye, negatifi görünce kafam biraz daha rahatladı her ne kadar üzülsem deBence biraz daha bekleyin şuan negatif gördünüz aklınız rahatladı bir tık . Eğer adet olmazsanız 5 gün sonra tekrarlarsınız
Ben yaptım kalbim kadar temiz bir negatif maalesefTest yapan var mı kızlarr
Kaç gün var canım reglineBen yaptım kalbim kadar temiz bir negatif maalesef
Ben regl oldummm dün akşam bu ayda elendimBen yaptım canım artımed erken gebelik, çok net bi tek çizgiyumurta çatlamasını gördüğümden sonra 10. Gün bitti bugün, uygulamaya göre bat 8 aralık, doktorum yumurtlamadan 14 gün sonrası olarak düşünebilirsin regl başlangıcını demişti onun söylemine göre de 6 aralık cuma. Ama genelde uygulamayla aynı gün oluyorum reglimi, bata ortalama 4-5 gün var yani
Bende dün akşam regl oldumm malesefBen yaptım kalbim kadar temiz bir negatif maalesef
Muhtemelen ben de bi kaç güne olucamBen regl oldummm dün akşam bu ayda elendim