- 9 Ağustos 2020
- 419
- 192
- 28
-
- Konu Sahibi Tugraderya
MerhabaHepinize merhabalar bat 4 aralık olanlar var mı belirti yaşıyor musunuz test yaptınız mı ne gibi belirtileriniz var benim göğüs hassasiyeti var adet belirtisi de olabilir sizlerde durum nasıl??
Valla bat 1 Aralık son 3 gün testler negatif ama yumurtlamadan beri bel kasik ağrısı meme hassasiyeti var 3 gün önce felan daha şiddetliydi ama hafifledi beklemekten başka çare yokHepinize merhabalar bat 4 aralık olanlar var mı belirti yaşıyor musunuz test yaptınız mı ne gibi belirtileriniz var benim göğüs hassasiyeti var adet belirtisi de olabilir sizlerde durum nasıl??
Ben dayanamayıp az önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatifMerhabaBenim bat 7 aralık. Göğüs hassasiyeti dışında herhangi bir belirtim yok şu ana kadar. Ama zaten belirti için de çok erken bence. Ben test için biraz daha bekleyip adete 3 gün kala yapmayı düşünüyorum Umarım bebişler bizimledir
Erken test falan yaptınız mı hiç az kalmış çünküBat 2 Aralık benim de. Aşırı bir şişkinlik var. Bir de cok uykulu halsizim. Heycanla bekliyorum
Bende bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatifBat 4 aralık test yaptım ancak sonuç negatif acaba erken mi ? Sonradan yapsan yükselir mi? 25 kaskm 0.27 bugün yaptırdım 1.21 yükselmiş ama negatif sonuc olarak
Markası neydi canım, bazı testlerim hassasiyeti çok da düşük değil varsa da hcg yeterince idrarda yükselmemiş olabilirBen dayanamayıp az önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatifbeklicem yine bir ümitt
İnşallahhhhMerhaba benimde bat 13 aralik sag kasigimda gaz sancisi gibi bisey var bu ay gun asiri degerlendiriyoruz hepimiz bu ay mutlu haber alalim insallah
Galiba psikolojik belirti olsun diye bekliyorum bendeBenim de bat 8 aralık, yumurtlama ve çatlama zamanından beri kasıklarımda iğne batmaları var ve belimin sağ tarafında sürekli bi ağrı var bazen azalıp bazen artıyor. Başka da bi belirtim yok, belirti olsun diye vücudumu da dinliyor olabilirim
İnşallah öyledir markasi nimo bunu bulabildim predictor aradım ama 3 eczanede bulamadım. Bı yanım negatif işte bırak düşünmeyi artık diyor bı yanimda daha 5 gün var adet olmama bı ümit diyorMarkası neydi canım, bazı testlerim hassasiyeti çok da düşük değil varsa da hcg yeterince idrarda yükselmemiş olabilir
Az kalmışş allah gönlümüze göre versin hepimizinBat 2 Aralık benim de. Aşırı bir şişkinlik var. Bir de cok uykulu halsizim. Heycanla bekliyorum
Evet onu bende duymuştum insallah rabbim gönlümüze göre versin hepimizinBen bu ay hsg cekildim kizlar ondan da umutluyum biraz hamile kalma oranini yukseltiyomus ve bu ay gercekten yumurtladigimi gördüm afedersiniz sumuksu akinti dedikleri seyi gordum onceden hic farketmezdim baktim ovulasyon gercekten koyuydu dun bugun catladi hepimiz istediğimiz haberi alalim muradimiza erelim insallah lutfen dua ederken bizi de unutmayin ben surekli herkes icin ediyorum rabbim zorluk gostermeden kucagimizi doldursun gunler gecmiyor
Ya korkutmak istemem bana acimiyo falan dediler ama benim canım çok yandı tikaniklik vs hicbiseyim olmadigi halde. Durumumuz vardi bilseydim ozelde olurdum olmasa bile kredi ceker yine ozelde olurdum. Bazilari adet agrisi gibi geciriyo bazilarida benim gibi kivraniyo ama ben anestezili olun derim oyle bi durumda kalirsaniz. Aglayarak ciktim bu kadar soyliyimEvet onu bende duymuştum insallah rabbim gönlümüze göre versin hepimizinbirşey sorucam hsg acıyor mu acaba nasıl yapildi
Mutlaka yine yap canım bir kaç gün sonra ama.. daha erken bence hemen modunu da düşürmeBen dayanamayıp az önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatifbeklicem yine bir ümitt
Hadi ya o anda nasıl bir acı oluyor peki bide kaç dakika sürüyorYa korkutmak istemem bana acimiyo falan dediler ama benim canım çok yandı tikaniklik vs hicbiseyim olmadigi halde. Durumumuz vardi bilseydim ozelde olurdum olmasa bile kredi ceker yine ozelde olurdum. Bazilari adet agrisi gibi geciriyo bazilarida benim gibi kivraniyo ama ben anestezili olun derim oyle bi durumda kalirsaniz. Aglayarak ciktim bu kadar soyliyim