T Tugraderya Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2020 419 192 28 Bugün 15:36 Konu Sahibi Tugraderya #41 aycnnderin .!.: İnşallah eriyorum güzel dileklerinize . Bu haftayı güzel atlatırsam çok mutluyum. Bel ağrım var 3 gündür sızlatıyor regl yormuştum inşallah tutunmaya çalılıyordur Genişletmek için tıkla... İnşallahhhhh
aycnnderin .!.: İnşallah eriyorum güzel dileklerinize . Bu haftayı güzel atlatırsam çok mutluyum. Bel ağrım var 3 gündür sızlatıyor regl yormuştum inşallah tutunmaya çalılıyordur Genişletmek için tıkla... İnşallahhhhh
aycnnderin Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 336 100 27 Bugün 15:36 Konu Sahibi Tugraderya #42 merak dolu .!.: Anladım inşallah belirginleşir ya bende 2 gün sonra yapacağım bakalım Genişletmek için tıkla... Sen yumurtlamanı kaçıncı gün gördün arkadaşım bu testlerle tam ne zaman yumurtladığını hep yakaladı
merak dolu .!.: Anladım inşallah belirginleşir ya bende 2 gün sonra yapacağım bakalım Genişletmek için tıkla... Sen yumurtlamanı kaçıncı gün gördün arkadaşım bu testlerle tam ne zaman yumurtladığını hep yakaladı
merak dolu Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 196 42 24 Bugün 15:38 Konu Sahibi Tugraderya #43 aycnnderin .!.: Sen yumurtlamanı kaçıncı gün gördün arkadaşım bu testlerle tam ne zaman yumurtladığını hep yakaladı Genişletmek için tıkla... 18 kasim yumurtlama 19 kasım çatlama gördüm ben
aycnnderin .!.: Sen yumurtlamanı kaçıncı gün gördün arkadaşım bu testlerle tam ne zaman yumurtladığını hep yakaladı Genişletmek için tıkla... 18 kasim yumurtlama 19 kasım çatlama gördüm ben
aycnnderin Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 336 100 27 Bugün 15:40 Konu Sahibi Tugraderya #44 merak dolu .!.: 18 kasim yumurtlama 19 kasım çatlama gördüm ben Genişletmek için tıkla... Ay ne güzel ben de 16 so çatlamayı akıntımdan hissetim uygulamaya not düşmüştüm olabilir diye
merak dolu .!.: 18 kasim yumurtlama 19 kasım çatlama gördüm ben Genişletmek için tıkla... Ay ne güzel ben de 16 so çatlamayı akıntımdan hissetim uygulamaya not düşmüştüm olabilir diye
merak dolu Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 196 42 24 Bugün 15:41 Konu Sahibi Tugraderya #45 aycnnderin .!.: Ay ne güzel ben de 16 so çatlamayı akıntımdan hissetim uygulamaya not düşmüştüm olabilir diye Genişletmek için tıkla... Akıntıdan 1 2 gün sonra çatlama oluyor bende regliye 6 gün var yani
aycnnderin .!.: Ay ne güzel ben de 16 so çatlamayı akıntımdan hissetim uygulamaya not düşmüştüm olabilir diye Genişletmek için tıkla... Akıntıdan 1 2 gün sonra çatlama oluyor bende regliye 6 gün var yani
aycnnderin Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2024 336 100 27 Bugün 15:43 Konu Sahibi Tugraderya #46 merak dolu .!.: Akıntıdan 1 2 gün sonra çatlama oluyor bende regliye 6 gün var yani Genişletmek için tıkla... İnşallah denk gelmiştir o zaman çünkü bu ay 2 güne bir ilişki yaşadık .
merak dolu .!.: Akıntıdan 1 2 gün sonra çatlama oluyor bende regliye 6 gün var yani Genişletmek için tıkla... İnşallah denk gelmiştir o zaman çünkü bu ay 2 güne bir ilişki yaşadık .
merak dolu Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 196 42 24 Bugün 15:43 Konu Sahibi Tugraderya #47 aycnnderin .!.: İnşallah denk gelmiştir o zaman çünkü bu ay 2 güne bir ilişki yaşadık . Genişletmek için tıkla... Muhtemelen denk gelmiştir o zaman hayırlısı olsun inşallah
aycnnderin .!.: İnşallah denk gelmiştir o zaman çünkü bu ay 2 güne bir ilişki yaşadık . Genişletmek için tıkla... Muhtemelen denk gelmiştir o zaman hayırlısı olsun inşallah
Alev_0658 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2024 91 49 Bugün 18:25 Konu Sahibi Tugraderya #48 kivircikbimuhendis .!.: Erken test falan yaptınız mı hiç az kalmış çünkü Genişletmek için tıkla... Yok bekliycem gecikmeye kadar. Kendi kendime öyle söz verdim olumsuz eski deneyimlerim var ne yazik ki
kivircikbimuhendis .!.: Erken test falan yaptınız mı hiç az kalmış çünkü Genişletmek için tıkla... Yok bekliycem gecikmeye kadar. Kendi kendime öyle söz verdim olumsuz eski deneyimlerim var ne yazik ki