Bat 4 aralık olanlar

Hepinize merhabalar bat 4 aralık olanlar var mı belirti yaşıyor musunuz test yaptınız mı ne gibi belirtileriniz var benim göğüs hassasiyeti var adet belirtisi de olabilir sizlerde durum nasıl??
Benimde 4 Aralık bende üşüme var grip olacak gibiyim bel ağrısı var göğüslerim yeni hassaslaştı ve karnımda acıma gibi bir his var ovulasyon testi yaptım 3 gündür koyulaşmaya başladı tekrar yumurta mı geliyor anlam veremiyorum

Eklentiler

• 1000028485.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 10
Hadi ya o anda nasıl bir acı oluyor peki bide kaç dakika sürüyor
Aci degil aslinda agri oluyor. İcinize verdikleri ilac icinizde sisiyomus gibi yani rahminizde balon sisiyo gibi dusunun patlicak gibi hissediyosunuz 10 dakika falan surdu benimki.

Hepinize merhabalar bat 4 aralık olanlar var mı belirti yaşıyor musunuz test yaptınız mı ne gibi belirtileriniz var benim göğüs hassasiyeti var adet belirtisi de olabilir sizlerde durum nasıl??
Benimde bat 3-4 gözüküyor ama belirti bilemiyorum her adet öncesi belirtiler

Hiç anlamıyorum bu o ovulasyon testlerinden ama yinede değerlendir istersen bu günleri ben ilk gebeligimde adet olmama 2 gün kala hamile kalmışım yani o günlerde yumurtlama olmuş

Aci degil aslinda agri oluyor. İcinize verdikleri ilac icinizde sisiyomus gibi yani rahminizde balon sisiyo gibi dusunun patlicak gibi hissediyosunuz 10 dakika falan surdu benimki.
Bı an korktum ama aslında yaptırmam gerekiyor bence yada önce bı kadın doğuma gitsem iyi olacak siz once kadın doğum bölümüne mı gitmistiniz

Benim de Bat 2 Aralık kızlar bu sabah innovitanın testini yaptım böyle çıktı 2 gün sonra bir daha yapacağım . Sanki silik bir çizgi gördüm çünkü

Eklentiler

• IMG_5328.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 10
Bı an korktum ama aslında yaptırmam gerekiyor bence yada önce bı kadın doğuma gitsem iyi olacak siz once kadın doğum bölümüne mı gitmistiniz
Ben kadin dogumda butun herseyime baktirdim normaldi sonra infetilite bolumune gitmeye karar verdim cunku orda daha detayli bakiyorlar zaten orda doktor ilk gidisimde kan aldi ve rahim filmi icin adet bitiminde randevu olusturdu oldu bitti cok şükür

Anladım inşallah en kısa zamanda bekledigin haberi alırsın

Silik çizgi var gibi ovulasyon testini yaptınızmı yakın zamanda bu ay bende o testle yumurtlama takip ettim
İki ay boyunca yapmıştım ama bu ay yapmadım. İki ayda da yumurtlama görmüştüm ama erken yumurtlayın erken regl olmuştum birinde 21 günde birinde 23 günde şimdi ki döngümün 26. Günündeyim beklemedeyim

Anladım inşallah belirginleşir ya bende 2 gün sonra yapacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…