- 9 Ağustos 2020
- 419
- 192
- 28
-
- Konu Sahibi Tugraderya
Evet bı yanımda oyle diyor bir gün kala falan bidaha yaparim belki inşallah benimledirMutlaka yine yap canım bir kaç gün sonra ama.. daha erken bence hemen modunu da düşürme
Benimde 4 Aralık bende üşüme var grip olacak gibiyim bel ağrısı var göğüslerim yeni hassaslaştı ve karnımda acıma gibi bir his var ovulasyon testi yaptım 3 gündür koyulaşmaya başladı tekrar yumurta mı geliyor anlam veremiyorumHepinize merhabalar bat 4 aralık olanlar var mı belirti yaşıyor musunuz test yaptınız mı ne gibi belirtileriniz var benim göğüs hassasiyeti var adet belirtisi de olabilir sizlerde durum nasıl??
Aci degil aslinda agri oluyor. İcinize verdikleri ilac icinizde sisiyomus gibi yani rahminizde balon sisiyo gibi dusunun patlicak gibi hissediyosunuz 10 dakika falan surdu benimki.Hadi ya o anda nasıl bir acı oluyor peki bide kaç dakika sürüyor
Benimde bat 3-4 gözüküyor ama belirti bilemiyorum her adet öncesi belirtilerHepinize merhabalar bat 4 aralık olanlar var mı belirti yaşıyor musunuz test yaptınız mı ne gibi belirtileriniz var benim göğüs hassasiyeti var adet belirtisi de olabilir sizlerde durum nasıl??
Hiç anlamıyorum bu o ovulasyon testlerinden ama yinede değerlendir istersen bu günleri ben ilk gebeligimde adet olmama 2 gün kala hamile kalmışım yani o günlerde yumurtlama olmuşBenimde 4 Aralık bende üşüme var grip olacak gibiyim bel ağrısı var göğüslerim yeni hassaslaştı ve karnımda acıma gibi bir his var ovulasyon testi yaptım 3 gündür koyulaşmaya başladı tekrar yumurta mı geliyor anlam veremiyorum
Aa gerçekten mi geç döllenme mi oldu yani sizde ne güzelHiç anlamıyorum bu o ovulasyon testlerinden ama yinede değerlendir istersen bu günleri ben ilk gebeligimde adet olmama 2 gün kala hamile kalmışım yani o günlerde yumurtlama olmuş
Bı an korktum ama aslında yaptırmam gerekiyor bence yada önce bı kadın doğuma gitsem iyi olacak siz once kadın doğum bölümüne mı gitmistinizAci degil aslinda agri oluyor. İcinize verdikleri ilac icinizde sisiyomus gibi yani rahminizde balon sisiyo gibi dusunun patlicak gibi hissediyosunuz 10 dakika falan surdu benimki.
Evet geç döllenme oldu adet gecikmesinin 7 gününde kanda 1.2 yani negatif demişti doktor 5 gün sonra tekrar kan verdim 26 olmuştuAa gerçekten mi geç döllenme mi oldu yani sizde ne güzel
Ben kadin dogumda butun herseyime baktirdim normaldi sonra infetilite bolumune gitmeye karar verdim cunku orda daha detayli bakiyorlar zaten orda doktor ilk gidisimde kan aldi ve rahim filmi icin adet bitiminde randevu olusturdu oldu bitti cok şükürBı an korktum ama aslında yaptırmam gerekiyor bence yada önce bı kadın doğuma gitsem iyi olacak siz once kadın doğum bölümüne mı gitmistiniz
12 gün gecikmeden sonra öğrenmek ne güzel şanslısınızEvet geç döllenme oldu adet gecikmesinin 7 gününde kanda 1.2 yani negatif demişti doktor 5 gün sonra tekrar kan verdim 26 olmuştu
Ayy evet bende gordumm kaç dakikada çıktı silik cizgiBenim de Bat 2 Aralık kızlar bu sabah innovitanın testini yaptım böyle çıktı 2 gün sonra bir daha yapacağım . Sanki silik bir çizgi gördüm çünkü
Silik çizgi var gibi ovulasyon testini yaptınızmı yakın zamanda bu ay bende o testle yumurtlama takip ettimBenim de Bat 2 Aralık kızlar bu sabah innovitanın testini yaptım böyle çıktı 2 gün sonra bir daha yapacağım . Sanki silik bir çizgi gördüm çünkü
Anladım inşallah en kısa zamanda bekledigin haberi alırsınBen kadin dogumda butun herseyime baktirdim normaldi sonra infetilite bolumune gitmeye karar verdim cunku orda daha detayli bakiyorlar zaten orda doktor ilk gidisimde kan aldi ve rahim filmi icin adet bitiminde randevu olusturdu oldu bitti cok şükür
15 dk falan olması lazım sabah ilaç içmek için kalkmıştım yaptım koydum. Sonra baktım şok oldum. Bir yıldır hiç kuruma çizgisi dahi görmemiştim testlerim deAyy evet bende gordumm kaç dakikada çıktı silik cizgi
İnsallah canim hepimiz icin dilegim buAnladım inşallah en kısa zamanda bekledigin haberi alırsın
İki ay boyunca yapmıştım ama bu ay yapmadım. İki ayda da yumurtlama görmüştüm ama erken yumurtlayın erken regl olmuştum birinde 21 günde birinde 23 günde şimdi ki döngümün 26. Günündeyim beklemedeyimSilik çizgi var gibi ovulasyon testini yaptınızmı yakın zamanda bu ay bende o testle yumurtlama takip ettim
O zaman iki gün sonra tekrarla bence bebeğin seninle içime doğdu15 dk falan olması lazım sabah ilaç içmek için kalkmıştım yaptım koydum. Sonra baktım şok oldum. Bir yıldır hiç kuruma çizgisi dahi görmemiştim testlerim de
İnşallahO zaman iki gün sonra tekrarla bence bebeğin seninle içime doğdu
Anladım inşallah belirginleşir ya bende 2 gün sonra yapacağım bakalımİki ay boyunca yapmıştım ama bu ay yapmadım. İki ayda da yumurtlama görmüştüm ama erken yumurtlayın erken regl olmuştum birinde 21 günde birinde 23 günde şimdi ki döngümün 26. Günündeyim beklemedeyim