Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamm. Teşekürler ozamn bat 30eylul oluyo benim. Üst bacakda kasılma uyku hali var. Ama hiç emin olamiyorum
Kendimizi dinliyoruz dünden beri okuyorum belirtiler battan sonra başlar diyor sadece yerleşme kanaması gelenler sansliymis o kadar isleniyorum göğsümde sızlama yok aklıma gelince sızlıyor kafayı yedim 😄😄😄

Kendimizi dinliyoruz dünden beri okuyorum belirtiler battan sonra başlar diyor sadece yerleşme kanaması gelenler sansliymis o kadar isleniyorum göğsümde sızlama yok aklıma gelince sızlıyor kafayı yedim 😄😄😄
Aynen öyle. Bende hiç umutlaak istemiyorum fakat acabalar kafada dolasiyo sürekli 😀 erken gebelik testi yapmicam günü beklicem bakalım

Aynen öyle. Bende hiç umutlaak istemiyorum fakat acabalar kafada dolasiyo sürekli 😀 erken gebelik testi yapmicam günü beklicem bakalım
bu ay bende yapmıycam her ay test almaktan sıkıldım sureklı tek cızgı snra moral bozuklugu :KK43: belırtımde hıc yok maşallahh adet sancım var

27 canim insallah Allah kabimize gore olani nasip eder. Cok istiyorum artik. Senin bat ne zaman
benımde 27kuzum yada 26 olur. bende yaaa :KK43: çok bunaldım artık baya baya ıcım bunalıyor test de yapmak ıstemıyorum hıc bır belırtım de yok sadce adet sancısı kasıkta , goguslerım bıle normal. 12sınde yumurtlama oldu benım.

bu ay bende yapmıycam her ay test almaktan sıkıldım sureklı tek cızgı snra moral bozuklugu :KK43: belırtımde hıc yok maşallahh adet sancım var
Ben çalışıyorum şu ara çokda yoğunum. Üst bacak kasilmam ondan olabilir diyorum baş donmemde oluyo ama çok erken bu belirtilere muhtemel iş yogunlugundan . Gun beklemek en iyisi aslında ins bekleyebiliriz 😀

Ben çalışıyorum şu ara çokda yoğunum. Üst bacak kasilmam ondan olabilir diyorum baş donmemde oluyo ama çok erken bu belirtilere muhtemel iş yogunlugundan . Gun beklemek en iyisi aslında ins bekleyebiliriz 😀
Bende tam tersı bu hafta ve oncekı hafta ısım cok az kafama da takılıyor bu konu. haftaya cok yogun olcam bıraz dusunmesem ıyı olacak ama işte her an kafamda :) umarım bekleyebılırız yaaa her ay bır ton test alıyorum

benımde 27kuzum yada 26 olur. bende yaaa :KK43: çok bunaldım artık baya baya ıcım bunalıyor test de yapmak ıstemıyorum hıc bır belırtım de yok sadce adet sancısı kasıkta , goguslerım bıle normal. 12sınde yumurtlama oldu benım.
Aaaa sende bizle ayni sayilirsin benim 12 gece 13 sabahi oldu . O yuzden cumartsi test yapcam. Insallah beraber mayis annesi oluruz🤩. Gercekden bnde bunaldim . Benimde cevremde herkes hamis. Insanin cani cekiyor😀

Aman kızlar bende adet sancısı hafiften başladı gibi gunumede var desenize ekime kaldı umutlar 😊

Bende tam tersı bu hafta ve oncekı hafta ısım cok az kafama da takılıyor bu konu. haftaya cok yogun olcam bıraz dusunmesem ıyı olacak ama işte her an kafamda :) umarım bekleyebılırız yaaa her ay bır ton test alıyorum
Ben beş ay ara verdim kistten dolayı ilaç kullanmıştım. Geçen aydan eve test stoku yaptım 😀 internetten aldım uygun fiyata erken gebelik kaset test falan. Beni bekliyorlar bakalım.siz kaç aydır istiyorsunuz.

Aaaa sende bizle ayni sayilirsin benim 12 gece 13 sabahi oldu . O yuzden cumartsi test yapcam. Insallah beraber mayis annesi oluruz🤩. Gercekden bnde bunaldim . Benimde cevremde herkes hamis. Insanin cani cekiyor😀
ayyy eveet benımde oyle kuzum 13 kırmzı 13 catlama, ay ne cok ısterımmm ya. cumartesı normal test mı yaparsın?
Allahım nasıp etsın ınsalah ya :)

ayyy eveet benımde oyle kuzum 13 kırmzı 13 catlama, ay ne cok ısterımmm ya. cumartesı normal test mı yaparsın?
Allahım nasıp etsın ınsalah ya :)
Bn sabah erkenden yaparim diye tahmin ediyorum dayanabilirim
Insallah . Umarim bu ay gercek olur . Daha cok erken belirtin var mi? Benim hic birsey Yok. Dun gece vede Sabah biraz kramp gibi bisi oldu . Ama bu ay ilk defa yumurtamin sagdan geldigini hissettim yumurtlama gunu sag tarafim resmen Bn burdayim dedi.

Selam. Bat 28 Eylül, 2senedir deniyoruz olmuyo hiçbir sorun yok bende de eşimde de. Bu ay rahim filmi çektirip klomen ile destekleyip çatlatma iğnesi vurdurdum. Çok heyecanlıyım ve ümitliyim. Ama belirtim var mı yok malesef.. erken gebelik testi almadım hiç, sizce ne zaman yapsam çıkar? Adetten önce denemek istiyorum sabırsızım bu ay
Merhaba bat tarihlerimiz aynı ben sağ alt karında dokununca böyle bir sertlik hissettim dün de ovülasyon testim pike yakın çıktı sabah erken kalktım be prodoctor marka erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi anında çıktı sence erken mi bugün de ovülasyon testi yaptım yine pike yakın o markaya güven olmaz diyorlar ama bilmiyorum senin belirtin var mı ?

X