Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım, bende öyle bir his yok. Ovulasyon testini ve erken gebelik testini paylaşır mısın merak ettim.. ben henüz test yapmıyorum erken diye. Cuma günü erken gebelik testi yapıcam. Prodoctor bence iyi herkes burda onunla öğreniyor.. :)

Merhabalar bat 29 Eylül kasık ağrım falan var bel ağrım çok var çokta umitlenmek istemiyorum bu kadar erken kendini gösterir mi belirtiler ondanda emin değilim
Canim bende ayniyim 29 eylul batim kasiklarimsa batma var bel agrim war karnim sisti bende cok sabirsizim bekleyemiyorum wallahi test siparis ettim cuma günü gelirse yapacagim

Kızlar ne zaman test yapmayi düsünüyorsunuz ben cuma gününe programladim kendimi aslinda pazar yapacaktim ama dayanabilirmiyim bilmiyorum bu ay cok umutluyum

Adetten 4 gün önce oluyor benim hassasla yapicam ben kasetlemi yapayım bilemedim ben totem yapmıştım gecikince yapicaktimkanıma giriyorsunuz

Adetten 4 gün önce oluyor benim hassasla yapicam ben kasetlemi yapayım bilemedim ben totem yapmıştım gecikince yapicaktimkanıma giriyorsunuz
Bat en gec 30 eylul goguslerim sisti kasik agrilarim var vajene vuran.ve sık idrara cikiyorum surekli cisim var hissi var.hsyirlisi
Benimde bat en geç 30 ama kaşık ve göğüs sızlamam var geçen ay az regl oldum prolaktin ilacı içtim bu ay gecikebilir zaten umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…