- 17 Şubat 2021
- 97
- 100
- 29
Merhaba bat tarihlerimiz aynı ben sağ alt karında dokununca böyle bir sertlik hissettim dün de ovülasyon testim pike yakın çıktı sabah erken kalktım be prodoctor marka erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi anında çıktı sence erken mi bugün de ovülasyon testi yaptım yine pike yakın o markaya güven olmaz diyorlar ama bilmiyorum senin belirtin var mı ?
Merhaba canım, bende öyle bir his yok. Ovulasyon testini ve erken gebelik testini paylaşır mısın merak ettim.. ben henüz test yapmıyorum erken diye. Cuma günü erken gebelik testi yapıcam. Prodoctor bence iyi herkes burda onunla öğreniyor.. :)Merhaba bat tarihlerimiz aynı ben sağ alt karında dokununca böyle bir sertlik hissettim dün de ovülasyon testim pike yakın çıktı sabah erken kalktım be prodoctor marka erken gebelik testi yaptım çok silik ikinci çizgi anında çıktı sence erken mi bugün de ovülasyon testi yaptım yine pike yakın o markaya güven olmaz diyorlar ama bilmiyorum senin belirtin var mı ?
Canim bende ayniyim 29 eylul batim kasiklarimsa batma var bel agrim war karnim sisti bende cok sabirsizim bekleyemiyorum wallahi test siparis ettim cuma günü gelirse yapacagimMerhabalar bat 29 Eylül kasık ağrım falan var bel ağrım çok var çokta umitlenmek istemiyorum bu kadar erken kendini gösterir mi belirtiler ondanda emin değilim
Benimde 29 eylül bat benimde bel agrim ve kasik batmalarim war insallah cift cizgiyi görürüzKızlar 28 eylül bat şiddetli göğüs sızlamam var ve arada kaşık agrisi hepsi bu sizde durumlar neler
Bende cuma yapıcam dayanamıyorumKızlar ne zaman test yapmayi düsünüyorsunuz ben cuma gününe programladim kendimi aslinda pazar yapacaktim ama dayanabilirmiyim bilmiyorum bu ay cok umutluyum
Cuma yapıcaz genellikle bu grupta bakalım kimler hayırlı güzel haberler vericek çok heycanlıCanim bende ayniyim 29 eylul batim kasiklarimsa batma var bel agrim war karnim sisti bende cok sabirsizim bekleyemiyorum wallahi test siparis ettim cuma günü gelirse yapacagim
Evet ya asiri heyecanliCuma yapıcaz genellikle bu grupta bakalım kimler hayırlı güzel haberler vericek çok heycanlı
Yaa o zaman sen yap ama bana da burdan haber ver hayırlı haberleri bekliyorumCanim bende ayniyim 29 eylul batim kasiklarimsa batma var bel agrim war karnim sisti bende cok sabirsizim bekleyemiyorum wallahi test siparis ettim cuma günü gelirse yapacagim
Aayy mutlaka paylas burda merak ederim bende herkes haber versin aahh zaman gecmiyorBende cuma yapıcam dayanamıyorumbat 28 eylül
Tabiki canimmm sende haber ver haberleselim hepimiz burda birbirimizi oyaliyoruz iyi oluyoYaa o zaman sen yap ama bana da burdan haber ver hayırlı haberleri bekliyorum
Cuma yapıcaz genellikle bu grupta bakalım kimler hayırlı güzel haberler vericek çok heycanlı
Ahahaha hiç sorma kafa orda ama takılmamak lazım arada oyalanacak biseyler bulmak şartTabiki canimmm sende haber ver haberleselim hepimiz burda birbirimizi oyaliyoruz iyi oluyo
Bi umut işte bakalım haber ederimAayy mutlaka paylas burda merak ederim bende herkes haber versin aahh zaman gecmiyor
Senin ne zaman batBen biraz daha bekliycem ama sizlerden güzel haberleri bekliyoruz
29 EylülSenin ne zaman bat
Benimde bat en geç 30 ama kaşık ve göğüs sızlamam var geçen ay az regl oldum prolaktin ilacı içtim bu ay gecikebilir zatenBat en gec 30 eylul goguslerim sisti kasik agrilarim var vajene vuran.ve sık idrara cikiyorum surekli cisim var hissi var.hsyirlisi