- 10 Ekim 2007
- 592
- 639
- 36
Thread '2021 EKİM Gebeyim Gebesin Gebeyiz ' 2021 EKİM Gebeyim Gebesin Gebeyiz
Bekliyorum kızlar
Bekliyorum kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabredecegiz bekleyeceğiz intagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var yumurtalık masajı var youtube de de var tavsiye ederim onu yapacağım olmazsam ikinci aşılama yaptırana kadar insalalh hiç gerek kalmazAynen bende öyle canım adet sancım çok daha yoğun bugün korkuyorum.
Gögüs hassasiyeti yoğun akıntım çok bilmiyorum
Benim hala gelmedi beklemedeyiimBat günü bugün olanlar ne durumdasınız ?
Benim de hala gelmedi.. Sık idrara çıkma, baş ağrısı var fakat göğüsler bomboş hiç his yok He bir de midem yanıyo arada bir..Bat günü bugün olanlar ne durumdasınız ?
Bekliyorum bende ama adet olucam hissi varBenim de hala gelmedi.. Sık idrara çıkma, baş ağrısı var fakat göğüsler bomboş hiç his yok He bir de midem yanıyo arada bir..
İnşallah olmayızz geç döllenmedir bir umut bekliyoruzBekliyorum bende ama adet olucam hissi var
İnşAllah canım benim ya inşAllahİnşallah olmayızz geç döllenmedir bir umut bekliyoruz
LaboqicGünaydın kızlar,
Göğüs hassasiyetim bugün düne göre daha hafifledi. Sabahta yataktan kalkarken sol bacakla kasığımın arasında ki sızı ile uyandım. Böyle olduğu zaman hep regl olurum. bat tarihim eğer gecikmezsem 30 eylül. bugün yarın regl olurum gibi. şimdi tredyoldan ovülasyon testi sipariş vereyim dedim. daha önce hiç ovülasyon testi almadım. hangi markayı önerirsiniz. Bir de internetten aldığımız ovülasyon testlerinin güvenilirliği nasıldır deneyimleyen var mı daha önce riske atmayım eczaneden mi alsam acaba ?
Kuzu naptın var mı bir şeyler ? Of ne zor bekleyiş ama sanki benimkine az kaldı gelicek gibi hissediyorumİnşallah olmayızz geç döllenmedir bir umut bekliyoruz
Tık yok başım çok ağrıyo bir de midem tuhaf migren de olabilir diye düşnüüyorum ağrı kesici içmemek için direniyorum parol içtim ama kesmedi Beklemedeyim canım lanet baş ağrısıyla...Kuzu naptın var mı bir şeyler ? Of ne zor bekleyiş ama sanki benimkine az kaldı gelicek gibi hissediyorum
Geçmiş olsun canım benim bat yarınmış uygulamaya baktım ben yanlış hatırlamışım yarına bekliyorum bakalım..Tık yok başım çok ağrıyo bir de midem tuhaf migren de olabilir diye düşnüüyorum ağrı kesici içmemek için direniyorum parol içtim ama kesmedi Beklemedeyim canım lanet baş ağrısıyla...
Benimde yarın sadece adet olmadan önceki belirtiler var gebelik belirtim yokBende bekliyorum günüm yarın. İns olmam. Tekrar testte yapmadim.hic bir belirtimde kalmadı ne adet ne hamilelik.
Rabbim hayırlısını nasip etsin.. Sabır..Bende bekliyorum günüm yarın. İns olmam. Tekrar testte yapmadim.hic bir belirtimde kalmadı ne adet ne hamilelik.
Yarın buyuk gün olacakkk. Yarın olmazsan test yapacamBenimde yarın sadece adet olmadan önceki belirtiler var gebelik belirtim yok
Yap canım bizede atYarın buyuk gün olacakkk. Yarın olmazsan test yapacam
Sana söz canım bu ay hamile kalırsam uygunsa fiyatsa alıcam sendenMerhabalar ben bebek giysileri ve bebek battaniyeleri örüyorum.. Düşünürseniz özelden size insta sayfamı atabilirim.. Türkiye nin her yerine kargo ile gönderiyorum..