Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla al kucağına. Cuma günü rken gebelik teti mi yapmıştın?

Negatifi kesinleşmiş arkadaşalr merak etmeyim Ekim ayında gebeyiz gebeyiz gebeyiz :)
Allah razi olsun canim 🤲🏻 Hayir kaset test yapmistim Cuma günü aslinda hayalet bir gölge var yok arasi bisey gördüm ama umutlanmayim dedim zaten foto atmistim buraya fotoda bile cikmadi o gölge. Dün bat günümdü cok cok silik cikti

Bende senin gibi ilk kez aşılama oldu bu ay ve benimde 30 eylül belli olucak canım 🥰
Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın 🤲
Ne kadar süredir istiyorsun ?
Amin inşallah bir seneyi geçti sebepsiz olmuyor. 3 kere çatlatma iğnesi denedim. En son aşılama yaptırdım üniversite hastanesinde çok endişeliyim. Süt gibi beyaz akıntı ve göğüs hassasiyeti var başka birşey yok inşallah hayır olur. Duygusallik var olsaydı hissederdim diyorum sona nasıl hissedelir ki hamilelik diyorum çok tuhaf duygulardayim

Bende normalde adetimi hissederim . Yarın olucam ama hala bi hissiyat yok bekliyorum🤦🏼‍♀️

Sanırım ben de diğer konuya ışınlanıyorum. İlk kırmızı damlalar kendini gösterdi. Zaten regl ağrısı dün geceden beri var. Ekim de gebeyim gebeyim gebeyim 🙈

Amin inşallah bir seneyi geçti sebepsiz olmuyor. 3 kere çatlatma iğnesi denedim. En son aşılama yaptırdım üniversite hastanesinde çok endişeliyim. Süt gibi beyaz akıntı ve göğüs hassasiyeti var başka birşey yok inşallah hayır olur. Duygusallik var olsaydı hissederdim diyorum sona nasıl hissedelir ki hamilelik diyorum çok tuhaf duygulardayim
Aynen bende öyle canım adet sancım çok daha yoğun bugün korkuyorum.
Gögüs hassasiyeti yoğun akıntım çok bilmiyorum 🥺

X