- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 27
Ya inşallah yaEğer lekelenmeleriniz 1-2 gün sürerde sonrasında kanama gelmezse yerleşme diye düşünebiliriz. İnşallah öyledir ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inşallah yaEğer lekelenmeleriniz 1-2 gün sürerde sonrasında kanama gelmezse yerleşme diye düşünebiliriz. İnşallah öyledir ❤
Dene dene ben o ay hamile kalmistim en azından kimyasalmıs belki bende yaparım tekrardanEvet herkes onu söylüyo soğanı. Bende denicem.
Ne varsa hepbirlite yapalım ozman Bu iş ekimde hallolucakKizlar bende regl bitince sogan kuru yapacagim enfeksiyon icin birde maydonoz limon detox yapacagim
Benn test yapmadım. İlk defa aşılama oldum 10. Günüm bugün dehşet göğüs hassasiyetim var özellikle uçları ve göğüslerim çok ağır bakalım sonuç ne olacak. 30 Eylül sonuç hayırlısı ilekızlar bat 29-30 olup daha test yapmayanlar kimleeer ?
benimde yarın son günüm adetimin zamanı geldi ama dün pembe ı damla bugünde kahvemsi bi damladan az ama bilmiyorum adet mi olucam yerleşme mi iki uç güne belli olur test ne zamana yapayım adet olmazsam
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin canım. Afiyet olmuştur inşallah.
benimde yarın son günüm adetimin zamanı geldi ama dün pembe ı damla bugünde kahvemsi bi damladan az ama bilmiyorum adet mi olucam yerleşme mi iki uç güne belli olur test ne zamana yapayım adet olmazsam
bendede öyle oldu ama şimdiden pembemsi geldi artık yarın adetim başlamazsa diyebilirim belki diyeKızlar yarın bat günüm bugün de kahverengi leke geldi öğlen. Şuan birşey yok. Normalde adet olacağım zaman kendimi hep huzursuz hissederdim ama bu sefer hissetmiyorum. Ne dersiniz yerleşme kanaması olabilir mi ya
nasıl yapacaksınız ne zaman başlayalımNe varsa hepbirlite yapalım ozman Bu iş ekimde hallolucak
??benimde yarın son günüm adetimin zamanı geldi ama dün pembe ı damla bugünde kahvemsi bi damladan az ama bilmiyorum adet mi olucam yerleşme mi iki uç güne belli olur test ne zamana yapayım adet olmazsam
Valla bilmiyorumki yapanlar bilgi versin soğan kürü yada detox fln ne varsa yapalım belki işe yarar zararı olmaznasıl yapacaksınız ne zaman başlayalım
Bende senin gibi ilk kez aşılama oldu bu ay ve benimde 30 eylül belli olucak canımBenn test yapmadım. İlk defa aşılama oldum 10. Günüm bugün dehşet göğüs hassasiyetim var özellikle uçları ve göğüslerim çok ağır bakalım sonuç ne olacak. 30 Eylül sonuç hayırlısı ile
Ben hiç kullanmadım canım ama instagramda bir gebenin günlüğü var ebru hanım ondan almayı planlıyorum ben eğer alirsamGünaydın kızlar,
Göğüs hassasiyetim bugün düne göre daha hafifledi. Sabahta yataktan kalkarken sol bacakla kasığımın arasında ki sızı ile uyandım. Böyle olduğu zaman hep regl olurum. bat tarihim eğer gecikmezsem 30 eylül. bugün yarın regl olurum gibi. şimdi tredyoldan ovülasyon testi sipariş vereyim dedim. daha önce hiç ovülasyon testi almadım. hangi markayı önerirsiniz. Bir de internetten aldığımız ovülasyon testlerinin güvenilirliği nasıldır deneyimleyen var mı daha önce riske atmayım eczaneden mi alsam acaba ?
evet onu da görmüştüm ama çantamda eğrilip bükülür belki diye almakta kararsız kaldım. çünkü çalışıyorum ben. ovülasyon testlerini de iş yerinde yapmayı düşünüyorumBen hiç kullanmadım canım ama instagramda bir gebenin günlüğü var ebru hanım ondan almayı planlıyorum ben eğer alirsam
canım hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla al kucağına. Cuma günü rken gebelik teti mi yapmıştın?Cuma günü yapmistim negatifti bugun bat çook silik gördüm bat beklemek yada gecikmeyi beklemek en iyisi. Elimde son testim kaldi onuda Cuma yaparim nasipse böylece koyulasirsa beta artiyor demektir
bır o kaldı valla onuda yapım barı :)Kızlar süt maydanoz kürünü duyan var mı denesek mi acaba bilemedim deneyip çok hamile kalan varmış nasibimiz nerde bilemiyoruz herşey umut gibi geliyor
Bir kutuya koysanız minik gözlük.kilifi kutusu bile olurevet onu da görmüştüm ama çantamda eğrilip bükülür belki diye almakta kararsız kaldım. çünkü çalışıyorum ben. ovülasyon testlerini de iş yerinde yapmayı düşünüyorum
Adet gecikmesi olursa testi yenile canım belli olmuyo o kadar çok sonrasında öğrenen var ki... Kanama olmadığı sürece umut vardır..Bugün bat günüm az önce test yaptım yine negatif olsaydı kesin çikardı demi kızlar