Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buyrun kızlar tertemiz tek çizgi 😅😅Artık hiç umudum kalmadı 2 gün geciktim zaten olsa çıkardı silikte olsa..
20210930_145156.jpg

Bebim adetime 1 hafta kala basladi belirtilerim. Goguslerime dokunamiyorum cok hassasti, kasik agrim oldu, mide bulantim cok oldu normalde adet yaklasinca olmaz boyle birsey. Erken gebelikte cikti hemen sonra adet gunumde kaset yaptim cikti ama kanda degerlerim doktor dusuk gittigini soyledi mesela gec dollenme dedi
Herkesin vücudu farklı belirtileri farklı yumurtlama tarihleri farklı olabiliyor... Dolayısıyla kıyaslama yapmamak sadece vücudunu dinlemek en iyisi...

İyi aksamlar, birsey danışmak istiyorum. Bat 30 Eylül yani bugün. Adet olmadım iki gün önce kahverengi lekelenme olmustum suan hic birsey yok. Test yaptim uc gundur ama negatif. Koku hassasiyetim var, midem bulaniyor, halsizim, sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorum. Kasık agrım bi kac gun once vardi suan yok. Birsey olsa çıkar mıydı? Biraz daha bekleyip tekrar yapılmalı mi test? Yoksa bunlar hüsnü kuruntu mu acaba :)

İyi aksamlar, birsey danışmak istiyorum. Bat 30 Eylül yani bugün. Adet olmadım iki gün önce kahverengi lekelenme olmustum suan hic birsey yok. Test yaptim uc gundur ama negatif. Koku hassasiyetim var, midem bulaniyor, halsizim, sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorum. Kasık agrım bi kac gun once vardi suan yok. Birsey olsa çıkar mıydı? Biraz daha bekleyip tekrar yapılmalı mi test? Yoksa bunlar hüsnü kuruntu mu acaba :)
Test negatifse bence kan ver o zmn varmi yokmu netlesir canım

Arkadaşlar hangi marka test kullanıyorsunuz en iyisi hangisidir
Surelab ovulasyon testi kullanıyorum canım iyi markadır ebru Ceylan ablanın testlerinden o kullandığın test herkes memnun 💫🌸🌼😍

Eminecim ben de bugün regl olacakmış gibi hissediyorum beyaz akıntım var kremsi .. Kasıklarda adet olacakmışım gibi ağrı var. Bekliyorum :işsiz:
Benimde akıntım var. Koku hassaiyetim çok fazla. Cif maske kullanmama rağmen tüm kokuları alabiliyorun. Hamile gibiyimde ama negatif cikiyo.erjen gebelikmi testini yapsaydim acaba.sen yaptinmi test

X