2 test alayım ben birini eve geçince yaparım ( işteyim şuan ) diğerini sabahYarın sabah ilk idrarla yapın iyi bile beklemissiniz ben dayanamaz yapardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 test alayım ben birini eve geçince yaparım ( işteyim şuan ) diğerini sabahYarın sabah ilk idrarla yapın iyi bile beklemissiniz ben dayanamaz yapardım
Bence akşam idrarylada çıkar sizin..bı hafta geçmiş adettedir
Yapıcam yapıcam başka çare yokYarın sabah ilk idrarla yapın iyi bile beklemissiniz ben dayanamaz yapardım
Eve geçince de yapıcam sabah ilk idrarlada inşallah sabaha gerek kalmaz direk pozitifi görüp sabahta kan vermeye giderimBence akşam idrarylada çıkar sizin..bı hafta geçmiş adetten
ikinizde yalnız değilsinizMerhaba canımmüzülme yalnız degilsin bir umit bende beklemedeyim benimde tek cizgiyle dıskalifiye olabilirim bu ay. Ne zamandır deniyorsunuz
Ben adet oldum bile 2gün erkenikinizde yalnız değilsiniz
adetten kaç gün geçti ve kaç gün geçince yapıyorsunEve geçince de yapıcam sabah ilk idrarlada inşallah sabaha gerek kalmaz direk pozitifi görüp sabahta kan vermeye giderim
hadi ya benimde adete bir kaldı yarın son gün bakalım ama dün bi damla pembe bugün de çok az bi kahvemsi geldi acaba yerleşme olabilir mi yada iki uç güne adet olurumBen adet oldum bile 2gün erken
1 hafta geçti. Normalde 2 gün geçince test yapan biriyim ama en son onuda bıraktım sonu hüsranla bittiği için.adetten kaç gün geçti ve kaç gün geçince yapıyorsun
anladım hayırlısı1 hafta geçti. Normalde 2 gün geçince test yapan biriyim ama en son onuda bıraktım sonu hüsranla bittiği için.
Teşekkürleranladım hayırlısı
Eğer lekelenmeleriniz 1-2 gün sürerde sonrasında kanama gelmezse yerleşme diye düşünebiliriz. İnşallah öyledir ❤Kızlar yarın bat günüm bugün de kahverengi leke geldi öğlen. Şuan birşey yok. Normalde adet olacağım zaman kendimi hep huzursuz hissederdim ama bu sefer hissetmiyorum. Ne dersiniz yerleşme kanaması olabilir mi ya
Sen test yapmismiydin canimmKızlar yarın bat günüm bugün de kahverengi leke geldi öğlen. Şuan birşey yok. Normalde adet olacağım zaman kendimi hep huzursuz hissederdim ama bu sefer hissetmiyorum. Ne dersiniz yerleşme kanaması olabilir mi ya
Soğan küründen başka kür bilmem ama ben yuruyuslere baslayacağım spor yaptigim ay daha iyiydim benYaaaa birde böyle kürleriniz fln varsa bildiğiniz söyleyinde bu ay bizde yapalım boş geçirmeyelim bu ayı ne varsa artık yapıcam
Evet herkes onu söylüyo soğanı. Bende denicem.Soğan küründen başka kür bilmem ama ben yuruyuslere baslayacağım spor yaptigim ay daha iyiydim ben
Evet canım cuma yaptım negatiftiSen test yapmismiydin canimm