Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razi olsun canim

Cuma günü yapmistim negatifti bugun bat çook silik gördüm bat beklemek yada gecikmeyi beklemek en iyisi. Elimde son testim kaldi onuda Cuma yaparim nasipse böylece koyulasirsa beta artiyor demektir

Arkadaşlar merhaba.
Yardımcı olur musunuz ? Reglim yaklaşık 1 hafta gecikti. Bir iki defa 10 güne kadar gecikmişliğim var. Yalnız üç gün önce açık kahve rengi ve pembemsi akıntım oldu. Pede bulaşmayan sadece peçete ile silmede farkettiğim şekilde akıntı. 1 gün kesildi. Ertesi gün yine aynı şekilde lekelenme oldu. Bugün yine yok. Ekstra bugün sol kasığımda batma başladı. Belime ve sol bacağıma kadar ağrı geldi. Dikkat ettim hızlı yürüyünce ağrı artıyor. Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Önceki gecikmişliklerime dayanarak test yapmaya da korkuyorum açıkçası. Teşekkürler…

Cuma günü yapmistim negatifti bugun bat çook silik gördüm bat beklemek yada gecikmeyi beklemek en iyisi. Elimde son testim kaldi onuda Cuma yaparim nasipse böylece koyulasirsa beta artiyor demektir
Cuma günü erken gebeliklemi gördün kuzum

Test yapmadan bilemezsiniz bence tam zamanı gecikmiş baya

Yerleşme kanaması olabilir.cok az olup gecmus batma bel ağrısı hamilelik belirtisi. sizin adetinizde geçmiş en iyisi test yapmak yada kan verin .içiniz rahat eder.

Tam 2 defa testte negatifi gördüm . Bugun regli gunum normalde belirtiler vardi ama su 2 gundur hepsi gitti bel agrisi ve mide eksimesi cıktı şimdi hic adet olmayacak gibiyim . Klomen yine kist yaptı sanki bende

Maydanoz hamilelik düşünürken iyi gelirmi. Ben kistim küçüksün diye bı ay içtim baya faydasını görmüştüm..fakat bebeğin tutunmasini zorlastirabilirmi
Yumurtlamaya kadar maydanoz süt kürü var baya araştırdım tıkalı tüpleri açtığı iddia ediliyor kimine göre iyi kimine göre kötü deniycem valla
Ay nasıl dayandınız yerleşme kanaması olabilir hemen test yapın.bence
Tam 2 defa testte negatifi gördüm . Bugun regli gunum normalde belirtiler vardi ama su 2 gundur hepsi gitti bel agrisi ve mide eksimesi cıktı şimdi hic adet olmayacak gibiyim . Klomen yine kist yaptı sanki bende
Ayy bekleyin bakalim belki geç dollenmedir belkide 2 güne gelicek mevsimler geçişlerde gecikme oluyor ya

Sanırım test yapmaktan başka çare yok haklısınız

Yerleşme kanaması olabilir.cok az olup gecmus batma bel ağrısı hamilelik belirtisi. sizin adetinizde geçmiş en iyisi test yapmak yada kan verin .içiniz rahat eder.
Test yapacağım sanırım Hayırlısı olur inşallah teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…