- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
Ne gibi bi yan etki yaptı size?Ben kullanıyordum da bıraktım . Bıraktığım folbiol adlı ilaç ama yan etkisi var onunda folic trio diye bi ilac var o cok iyi ondan alacağım tekrardan
Sağlık olsun Allahtan umit kesilmez. Rabbim gönlüne göre versin inşallah yeni ay’a artıkKızlar koca bir negatifle karşılaştım eşim miratech marka test getirmiş beta hcg 10 ve üzeri duyarlaymış malesef negatif
Aynen vallahi öyle yapalım ekimde gebeyim
Allah razi olsun canimOoooo hayırlı olsun vallahi uğur gelsin grubumuza maşallah çok güzel hayırlı olsun arkadasim
Aha bu şey degilmi ben
Arkadaşım yeni sayfa acarım muhakkak listede oluşturuam 31 eylülde yeni sayfaya geçeriz ekimde gebe kalmak isteyenler diye nasıl olurmu? Yada gebeyim gebeyim gebeyim adını öyle koyalim
Imom promo kullanıyorum ben dr onu verdi
Üzülme canim Rabbimin vardır bildigi.Ekim e insallah olur hepimizinKızlar koca bir negatifle karşılaştım eşim miratech marka test getirmiş beta hcg 10 ve üzeri duyarlaymış malesef negatif
Cuma günü yapmistim negatifti bugun bat çook silik gördüm bat beklemek yada gecikmeyi beklemek en iyisi. Elimde son testim kaldi onuda Cuma yaparim nasipse böylece koyulasirsa beta artiyor demektir28 eylül benim bat günü 2 gün kala yapmış oluyorum yani dün negatifti ben artık bekliycem kaşıklarım cok ağrıyor bacak ağrılarım arttı regl olucam sanırım bakMadammor gününde yapmış çok belli bile değil günümüzü beklemek sanırım daha mantıklı senin bat ne zaman
İnan herkes aynı canım çok yoruluyoz gercekten ama umut kesmek yokkk. Ekim ayinda olacak ins .Perşembe beta 1.20ydi yükselse çıkardı zaten nasip ekime üzüldüm ya negatif görmek cok yoruyor
Maydanoz hamilelik düşünürken iyi gelirmi. Ben kistim küçüksün diye bı ay içtim baya faydasını görmüştüm..fakat bebeğin tutunmasini zorlastirabilirmiAynen kuzum süt maydanoz yapicam bu ay
Tuvalete cıkamadım ona her başladığımda , midemi hep yakıyordu bir deNe gibi bi yan etki yaptı size?
Cuma günü erken gebeliklemi gördün kuzumCuma günü yapmistim negatifti bugun bat çook silik gördüm bat beklemek yada gecikmeyi beklemek en iyisi. Elimde son testim kaldi onuda Cuma yaparim nasipse böylece koyulasirsa beta artiyor demektir
Test yapmadan bilemezsiniz bence tam zamanı gecikmiş bayaArkadaşlar merhaba.
Yardımcı olur musunuz ? Reglim yaklaşık 1 hafta gecikti. Bir iki defa 10 güne kadar gecikmişliğim var. Yalnız üç gün önce açık kahve rengi ve pembemsi akıntım oldu. Pede bulaşmayan sadece peçete ile silmede farkettiğim şekilde akıntı. 1 gün kesildi. Ertesi gün yine aynı şekilde lekelenme oldu. Bugün yine yok. Ekstra bugün sol kasığımda batma başladı. Belime ve sol bacağıma kadar ağrı geldi. Dikkat ettim hızlı yürüyünce ağrı artıyor. Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Önceki gecikmişliklerime dayanarak test yapmaya da korkuyorum açıkçası. Teşekkürler…
Yerleşme kanaması olabilir.cok az olup gecmus batma bel ağrısı hamilelik belirtisi. sizin adetinizde geçmiş en iyisi test yapmak yada kan verin .içiniz rahat eder.Arkadaşlar merhaba.
Yardımcı olur musunuz ? Reglim yaklaşık 1 hafta gecikti. Bir iki defa 10 güne kadar gecikmişliğim var. Yalnız üç gün önce açık kahve rengi ve pembemsi akıntım oldu. Pede bulaşmayan sadece peçete ile silmede farkettiğim şekilde akıntı. 1 gün kesildi. Ertesi gün yine aynı şekilde lekelenme oldu. Bugün yine yok. Ekstra bugün sol kasığımda batma başladı. Belime ve sol bacağıma kadar ağrı geldi. Dikkat ettim hızlı yürüyünce ağrı artıyor. Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ? Önceki gecikmişliklerime dayanarak test yapmaya da korkuyorum açıkçası. Teşekkürler…
Yumurtlamaya kadar maydanoz süt kürü var baya araştırdım tıkalı tüpleri açtığı iddia ediliyor kimine göre iyi kimine göre kötü deniycem vallaMaydanoz hamilelik düşünürken iyi gelirmi. Ben kistim küçüksün diye bı ay içtim baya faydasını görmüştüm..fakat bebeğin tutunmasini zorlastirabilirmi
Ay nasıl dayandınız yerleşme kanaması olabilir hemen test yapın.benceArkadaşlar merhaba.
Ayy bekleyin bakalim belki geç dollenmedirTam 2 defa testte negatifi gördüm . Bugun regli gunum normalde belirtiler vardi ama su 2 gundur hepsi gitti bel agrisi ve mide eksimesi cıktı şimdi hic adet olmayacak gibiyim . Klomen yine kist yaptı sanki bende
Test yapmadan bilemezsiniz bence tam zamanı gecikmiş b
Test için sabah ilk idrarı beklememe gerek var mı sizce ?Test yapmadan bilemezsiniz bence tam zamanı gecikmiş baya
Sanırım test yapmaktan başka çare yok haklısınızYumurtlamaya kadar maydanoz süt kürü var baya araştırdım tıkalı tüpleri açtığı iddia ediliyor kimine göre iyi kimine göre kötü deniycem valla
Ay nasıl dayandınız yerleşme kanaması olabilir hemen test yapın.bence
Ayy bekleyin bakalim belki geç dollenmedirbelkide 2 güne gelicek mevsimler geçişlerde gecikme oluyor ya
Yarın sabah ilk idrarla yapın iyi bile beklemissiniz ben dayanamaz yapardımTest için sabah ilk idrarı beklememe gerek var mı sizce ?
Bence akşam idrarylada çıkar sizin..bı hafta geçmiş adettenSanırım test yapmaktan başka çare yok haklısınız
Test yapacağım sanırımYerleşme kanaması olabilir.cok az olup gecmus batma bel ağrısı hamilelik belirtisi. sizin adetinizde geçmiş en iyisi test yapmak yada kan verin .içiniz rahat eder.