- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
Söylenene göre gebelik oluşumunda etkili olmuyormuş. Sadece gebelik oluşursa bebeğin sağlıklı gelişmesi için önemliymişBen ilk 6 ay çok düzenli kullandım günde 2 kere artık saldım günde bire indirdim
Evet kuzumm aminn hepimize inşallahAllah razi olsun canimSende hamilesin değil mi Rabbim saglicakla versin
Forbiol bendeki. Doktor onermistiÖnerdiğiniz bir marka var mı ? Bendeki folidoce
Önerdiğiniz bir marka var mı ? Bendeki folidoce
Aynen öyle oldu canimmm. pozitif çıkanlar canımızı çektirdi.Farketmeden bir birimizi gazlayıp test yaptıkekimde yine bu sayfadamıyız yoksa yeni sayfa açılırmı
Bende yapmamak için kendimi zor tutuyorumAynen öyle oldu canimmm. pozitif çıkanlar canımızı çektirdi.Yaptikkk testi hemen
Benimde ekleyin mutlaka.Bende gelirimmmm
Bende pcos var canım doktor 6 ay kullan demişti bana öyle kullandım 4 ay kestim kullanmadım şimdide aşılama oldum tekrar başla dedi. Önden başlamak gerekiyormuş canım hamilelik oluşuncada devam cocuk gelişimi için.Söylenene göre gebelik oluşumunda etkili olmuyormuş. Sadece gebelik oluşursa bebeğin sağlıklı gelişmesi için önemliymiş
YApppp gitsin canimmmmBende yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Yaa şifa olur inşallah sağlıklı bebiş gelirBende pcos var canım doktor 6 ay kullan demişti bana öyle kullandım 4 ay kestim kullanmadım şimdide aşılama oldum tekrar başla dedi. Önden başlamak gerekiyormuş canım hamilelik oluşuncada devam cocuk gelişimi için.
Valla ben zor tutmuyorum negatiften korktuğuma yapmaya korkuyorumBende yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Yapıpta üzülmek istemiyorum 29 Eylül bat.. En azından adet olursam daha az üzülürüm dimiYApppp gitsin canimmmmbelki senden güzel haber gelir. Bat nezamn
Allah razı olsun canım inşallahYaa şifa olur inşallah sağlıklı bebiş gelir
Sen nasıl istersen canimmm..bekliyoruz güzel.haberleroniziYapıpta üzülmek istemiyorum 29 Eylül bat.. En azından adet olursam daha az üzülürüm dimi
Bat ne zamandı ve de ilk hamileliğin mi canimEvet kuzumm aminn hepimize inşallah
Bat 26 Eylüldü, aslında hamileliğim ilk değil ama sağlıkla ilerlerse ilk sayılır daha önce 6 haftalık sebepsiz düşüğüm ve 1 kimyasalım vardı inşallah olursa ilk bebeğimiz olucakBat ne zamandı ve de ilk hamileliğin mi canim
İnşallah canım gecikir gecikmez test yapıp haber vereceğim artık kırmızıları görürsem de yazarım napalım kader derizSen nasıl istersen canimmm..bekliyoruz güzel.haberleronizi
Nezman canım regl tarihinSelam kızlarrrr, ben geçen ay kafayı o kadar çok yemiştim ki bu ay kendime söz vermiştim buraya girmeyeceğim diye. buraya girip yazılan yazıları okumak beni perişan etmişti her bir hareketimi gebeliğe yormuştum akıl sağlığım gitmişti resmen :) bu ay geçen aya göre çok daha iyiyim en azından her gün düşünmedim. ama şimdi regl tarihi yaklaştıkça kendimi buradan da alıkoyamadım. normalde 30 gün de bir hiç şaşmadan regli olurdur. 2 aydır 5 gün süre ile reglim gecikiyor. ilk gecikme covid aşasından dolayıydı. 2. gecikme de antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım ondan oldu. 2 aydır 35 günde bir regl oluyorum. düzenim inşallah bu şekilde devam etmez. 30 günde bir regl diye hesaplarsakta bat 30 eylül yine 5 gün geçerse 4 ekim. elimizden geldiğince gün aşırı birlikte olmaya çalıştık bazen 2 günde bir olduğu günler de oldu. bu ay hamilemiyimdir değil miyimdir bilmiyorum. ben zaten her regl öncesi göğüs sancısı yaşıyorum. bu ayda her ay olduğu gibi yaşamaya başladım. ama bu ayki çok farklı gibi çok daha şiddetli. bırakın dokunmayı durduğum yer de bile hassasiyetini hissedebiliyorum. normal regl dönemlerinde akıntım olup olmadığını hiç hatırlamıyorum ama geçen aydan yola çıkarak bu ay reglime yakın beyaz akıntım olduğunu görüyorum. bir de yine psikolojik olduğunu düşündüğüm ara ara sol kasığımda batmalar meydana geliyor. bunun dışında aaa kesin hamileyim ben diyebileceğim bir belirtim yok. bütün belirtilerim regl ile aynı :) hatta şöyle söyleyeyim son 3 aydır ben regl zamanımda kasık ağrım olduğunu bile hissetmezdim ama kendimi dinleyince aaa aslında oluyormuş demek ki demeye başladım. Hayırlısı allahtan bakalım bekleyip göreceğim. erkenden gebelik testi yapmak istemiyorum. regl tarihim geçerse eğer o zaman yapıcam