eğer eski düzenim 30 günde bire dönerse 30 eylülde , son iki ay da olduğu gibi 5 gün atarsa 4 ekimde canımNezman canım regl tarihinİnşaşşah güzel haberler alırsın bu ay
Ayyy hadi inşallahhheğer eski düzenim 30 günde bire dönerse 30 eylülde , son iki ay da olduğu gibi 5 gün atarsa 4 ekimde canım
ay amin inşallah hepimize getirsinAyyy hadi inşallahhhşans getirsin sana ekim ayı
İnsallah canim saglikla ilerlesin saglikla gelsin benimde nasipse senden önce olur ilk dogumum sezeryan çünkü eger nasip olursa mecburi buda sezeryanBat 26 Eylüldü, aslında hamileliğim ilk değil ama sağlıkla ilerlerse ilk sayılır daha önce 6 haftalık sebepsiz düşüğüm ve 1 kimyasalım vardı inşallah olursa ilk bebeğimiz olucak
Allah razi olsun canimGozunn Aydin kuzum saglikla gelsin
Ooooo hayırlı olsun vallahi uğur gelsin grubumuza maşallah çok güzel hayırlı olsun arkadasim
Aha bu şey degilmi benBende kuruma çizgisi bile cikmiyo.okadar umutsuzzzzins gelen ay olurizzz artikkkk .
Arkadaşım yeni sayfa acarım muhakkak listede oluşturuam 31 eylülde yeni sayfaya geçeriz ekimde gebe kalmak isteyenler diye nasıl olurmu? Yada gebeyim gebeyim gebeyim adını öyle koyalimFarketmeden bir birimizi gazlayıp test yaptıkekimde yine bu sayfadamıyız yoksa yeni sayfa açılırmı
Ben çok erken test yapıp negatif alanlardanım 22 sinden beri batı bekliyorumYeni sayfa yeni umutlar diyorum ben bence yenisini oluşturalım
Imom promo kullanıyorum ben dr onu verdiBu arada kızlar folik asit kullanıyor musunuz? Ben bu ay içmeye başladım düzenli her gün içiyorum.
Harika olurOoooo hayırlı olsun vallahi uğur gelsin grubumuza maşallah çok güzel hayırlı olsun arkadasim
Aha bu şey degilmi ben
Arkadaşım yeni sayfa acarım muhakkak listede oluşturuam 31 eylülde yeni sayfaya geçeriz ekimde gebe kalmak isteyenler diye nasıl olurmu? Yada gebeyim gebeyim gebeyim adını öyle koyalim
Imom promo kullanıyorum ben dr onu verdi
Ekimde gebeyim koyalim adınıOoooo hayırlı olsun vallahi uğur gelsin grubumuza maşallah çok güzel hayırlı olsun arkadasim
Aha bu şey degilmi ben
Arkadaşım yeni sayfa acarım muhakkak listede oluşturuam 31 eylülde yeni sayfaya geçeriz ekimde gebe kalmak isteyenler diye nasıl olurmu? Yada gebeyim gebeyim gebeyim adını öyle koyalim
Imom promo kullanıyorum ben dr onu verdi
Aynen vallahi öyle yapalım ekimde gebeyimEkimde gebeyim koyalim adını
28 eylül benim bat günü 2 gün kala yapmış oluyorum yani dün negatifti ben artık bekliycem kaşıklarım cok ağrıyor bacak ağrılarım arttı regl olucam sanırım bakAy ben dayanamayıp yarın test alcam galibaa erken test mi alayım kaset mi ne diyosunuz??
29 eylül canım28 eylül benim bat günü 2 gün kala yapmış oluyorum yani dün negatifti ben artık bekliycem kaşıklarım cok ağrıyor bacak ağrılarım arttı regl olucam sanırım bakMadammor gününde yapmış çok belli bile değil günümüzü beklemek sanırım daha mantıklı senin bat ne zaman
İnsssssAynen vallahi öyle yapalım ekimde gebeyim
Erken gebelik al bence daha iyi çıkar. Belki.Ay ben dayanamayıp yarın test alcam galibaa erken test mi alayım kaset mi ne diyosunuz??
Ekim ayını beklicez hepimiz anlaşılan... Umudunu yitirme maibuKızlar koca bir negatifle karşılaştım eşim miratech marka test getirmiş beta hcg 10 ve üzeri duyarlaymış malesef negatif
Aynen kuzum süt maydanoz yapicam bu ayEkim ayını beklicez hepimiz anlaşılan... Umudunu yitirme maibu
Üzülsen de adetin bittikten sonra yeniden bir umut filizlencek merak etme elbet o çift çizgi gelecek hiç merak etmePerşembe beta 1.20ydi yükselse çıkardı zaten nasip ekime üzüldüm ya negatif görmek cok yoruyor