Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 26 Eylüldü, aslında hamileliğim ilk değil ama sağlıkla ilerlerse ilk sayılır daha önce 6 haftalık sebepsiz düşüğüm ve 1 kimyasalım vardı inşallah olursa ilk bebeğimiz olucak
İnsallah canim saglikla ilerlesin saglikla gelsin benimde nasipse senden önce olur ilk dogumum sezeryan çünkü eger nasip olursa mecburi buda sezeryan

Ooooo hayırlı olsun vallahi uğur gelsin grubumuza maşallah çok güzel hayırlı olsun arkadasim
Bende kuruma çizgisi bile cikmiyo.okadar umutsuzzzz ins gelen ay olurizzz artikkkk .
Aha bu şey degilmi ben
Farketmeden bir birimizi gazlayıp test yaptık ekimde yine bu sayfadamıyız yoksa yeni sayfa açılırmı
Arkadaşım yeni sayfa acarım muhakkak listede oluşturuam 31 eylülde yeni sayfaya geçeriz ekimde gebe kalmak isteyenler diye nasıl olurmu? Yada gebeyim gebeyim gebeyim adını öyle koyalim
Ben çok erken test yapıp negatif alanlardanım 22 sinden beri batı bekliyorum Yeni sayfa yeni umutlar diyorum ben bence yenisini oluşturalım

Bu arada kızlar folik asit kullanıyor musunuz? Ben bu ay içmeye başladım düzenli her gün içiyorum.
Imom promo kullanıyorum ben dr onu verdi

Harika olur

Ekimde gebeyim koyalim adını

Ay ben dayanamayıp yarın test alcam galibaa erken test mi alayım kaset mi ne diyosunuz??
28 eylül benim bat günü 2 gün kala yapmış oluyorum yani dün negatifti ben artık bekliycem kaşıklarım cok ağrıyor bacak ağrılarım arttı regl olucam sanırım bak Madammor gününde yapmış çok belli bile değil günümüzü beklemek sanırım daha mantıklı senin bat ne zaman

29 eylül canım

Perşembe beta 1.20ydi yükselse çıkardı zaten nasip ekime üzüldüm ya negatif görmek cok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…