Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bende regl bitince sogan kuru yapacagim enfeksiyon icin birde maydonoz limon detox yapacagim

kızlar bat 29-30 olup daha test yapmayanlar kimleeer ?
Benn test yapmadım. İlk defa aşılama oldum 10. Günüm bugün dehşet göğüs hassasiyetim var özellikle uçları ve göğüslerim çok ağır bakalım sonuç ne olacak. 30 Eylül sonuç hayırlısı ile

benimde yarın son günüm adetimin zamanı geldi ama dün pembe ı damla bugünde kahvemsi bi damladan az ama bilmiyorum adet mi olucam yerleşme mi iki uç güne belli olur test ne zamana yapayım adet olmazsam
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin canım. Afiyet olmuştur inşallah.

benimde yarın son günüm adetimin zamanı geldi ama dün pembe ı damla bugünde kahvemsi bi damladan az ama bilmiyorum adet mi olucam yerleşme mi iki uç güne belli olur test ne zamana yapayım adet olmazsam
bendede öyle oldu ama şimdiden pembemsi geldi artık yarın adetim başlamazsa diyebilirim belki diye

Bende senin gibi ilk kez aşılama oldu bu ay ve benimde 30 eylül belli olucak canım
Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın
Ne kadar süredir istiyorsun ?

Bugün bat günüm az önce test yaptım yine negatif olsaydı kesin çikardı demi kızlar

Günaydın kızlar,
Göğüs hassasiyetim bugün düne göre daha hafifledi. Sabahta yataktan kalkarken sol bacakla kasığımın arasında ki sızı ile uyandım. Böyle olduğu zaman hep regl olurum. bat tarihim eğer gecikmezsem 30 eylül. bugün yarın regl olurum gibi. şimdi tredyoldan ovülasyon testi sipariş vereyim dedim. daha önce hiç ovülasyon testi almadım. hangi markayı önerirsiniz. Bir de internetten aldığımız ovülasyon testlerinin güvenilirliği nasıldır deneyimleyen var mı daha önce riske atmayım eczaneden mi alsam acaba ?

Ben hiç kullanmadım canım ama instagramda bir gebenin günlüğü var ebru hanım ondan almayı planlıyorum ben eğer alirsam

Ben hiç kullanmadım canım ama instagramda bir gebenin günlüğü var ebru hanım ondan almayı planlıyorum ben eğer alirsam
evet onu da görmüştüm ama çantamda eğrilip bükülür belki diye almakta kararsız kaldım. çünkü çalışıyorum ben. ovülasyon testlerini de iş yerinde yapmayı düşünüyorum

Cuma günü yapmistim negatifti bugun bat çook silik gördüm bat beklemek yada gecikmeyi beklemek en iyisi. Elimde son testim kaldi onuda Cuma yaparim nasipse böylece koyulasirsa beta artiyor demektir
canım hayırlı uğurlu olsun. sağlıkla al kucağına. Cuma günü rken gebelik teti mi yapmıştın?

Negatifi kesinleşmiş arkadaşalr merak etmeyim Ekim ayında gebeyiz gebeyiz gebeyiz :)

evet onu da görmüştüm ama çantamda eğrilip bükülür belki diye almakta kararsız kaldım. çünkü çalışıyorum ben. ovülasyon testlerini de iş yerinde yapmayı düşünüyorum
Bir kutuya koysanız minik gözlük.kilifi kutusu bile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…