Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın sağlıkla al kucağına kaç gün vardı bata acaba belirtiler nelerdi ?
Kuzummm ben hamile değilim evrene olumlu msj gönderiyorum buradaki kizçeler öyle yazmışlar Hürremin lafı diye herkez gebeyim gebeyim gebeyim yazmış moral olsun diye kendimize güzel yürekli arkadaşım inşallah umarım gebeyimdir Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

İnşallah canım benim evrene olumlu msjlar göndermek çok önemli tabi benim 6 gün kaldı bata bugün kan tahlili yaptırsam çıkar mı acaba dün erken gebelik testi silik çıktı şüphelendim niyeyse boş bir heves belki ama vericem sanırım kan testi

Evet ama kötü diyorlar o test için hep silik çizgi çıkıyor diyolar aslında bu kadar erken yapmazdım fakat sağ tarafımda bir sertlik hissettim halada var o sertlik
Ya canım ben sanki gebelik testinde hafif bir çizgi gördüm umarım gebesindir kan testi ver kuzum adet günün geçince garanti olsunnn

Ah kuzummm tabi verebilirsin bende gördüm çizgiyi kurumaya benzemiyor sankim beklemek istemezsen direk ver için rahat etsinnn herşey gönlünce nolsunnn canım mm

Evet ama kötü diyorlar o test için hep silik çizgi çıkıyor diyolar aslında bu kadar erken yapmazdım fakat sağ tarafımda bir sertlik hissettim halada var o sertlik
e burada bebiş görüyorum :) maşallah... en kötüsünü düşünme kan versen çıkar ama çok küçük olduğu için beta hcg çok düşük çıkar. 2 günde bir test yapıp yükseliş takibi işlerine girersin. bir iki gün idrar testi ile takip et bence. ay çok sevindim ya. darısı hepimizin başına.

Kuzim kan testi garanti kaç haftalık olduğu kan tahlillerde de çıkıyor

Yaaaa çok Aminnnnnn inşallah

İnşallah buradaki herkesin duası kabul olur bebişler tutunurlar annelerine sende gördün değil mi silik çizgiyi kafamı karıştıran şey markası testin prodoctor kötü diyorlar hep çıkarıyor diyorlar ama geçen ay adetim 2 gün gecikti yaptım hiç çizgi çıkmadı eşim testle uğraşma gidelim kan verelim dedi ilk defa kan vericem hep test yapıyordum belki uğurlu gelir Eylül en sevdiğim ay bitmeden bir mucize olur umarım hepimiz için

bence bu topiğin gebelerinden biri de sensin canım. o pembemsi akıntı sanki bebeğin erken merhabası gibi geldi bana. inşallah öyledir :)

Ah kuzummm tabi verebilirsin bende gördüm çizgiyi kurumaya benzemiyor sankim beklemek istemezsen direk ver için rahat etsinnn herşey gönlünce nolsunnn canım mm
Vericem bugün 1 yıla yakındır bekliyorum eşimde varikosel vardı ameliyatta oldu ama değerleri yükselmedi bakalım nasip

Vericem bugün 1 yıla yakındır bekliyorum eşimde varikosel vardı ameliyatta oldu ama değerleri yükselmedi bakalım nasip
Ah hadi inşallah kuzum Allah rast getirsin inşallah yaaaa inşallah gebesindir

bence bu topiğin gebelerinden biri de sensin canım. o pembemsi akıntı sanki bebeğin erken merhabası gibi geldi bana. inşallah öyledir :)
Ayyyy kuzum inşallah öyleyimdir ya güzel yürekli arkadaşım ağzın bal yesin umarım herşey gönlümüzce ölür

Aminnnnn inşallah kuzum Rabbim bu yolda çaba gösteren, isteyen, bekleyen herkeze nasip etsin ay inşallah var gebeyim gebeyim gebeyim de olumlu msj ver evrene kuzummm

Kizlar ben test siparis ettim freely erken gebelik 2tanede normal test war elimde artımed marka hic erken yapmadim daha once merakimdan aldim birde onla yapayim dedim kargoyu beklerken zaman gecsin diye
Bende de artımed var şuan ilk defa aldım eczanede o vardı mecburen inşallah iyidir‍♀

Aminnnnn inşallah kuzum Rabbim bu yolda çaba gösteren, isteyen, bekleyen herkeze nasip etsin ay inşallah var gebeyim gebeyim gebeyim de olumlu msj ver evrene kuzummm
Kaç gün kala bata pembe leke gördünüz acaba

Ah be kuzum ne güzel yazmissin tamam sabredicez güzel şeyler sabirdan sonra gelicek oğlum sabah kahvaltıda dedi anne herkezin kardeşi var benim neden yok dedi Hiç cevap veremedimdedim allah verirse olur kuzum hiç merak etme dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…