Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım Allah sana sabır versin! Allahım bu günlerin mukafatını verecek sana.. imtihanın zorlu geçmiş belli ki ama kimseye taşıyamayacağı yükü vermez Rabbim var bundada bi hayır
Aslında herşeyin daha kötüsünü yaşayanlarda var ama işte kendimize göre bazen son noktaya gelmiş gibi hissediyoruz ama Allahtan gelen herşeye aslında şükür etmemiz gerekiyor biz bilemiyoruz bazen imtihana giriyoruz ne yapalım taktir ilahi herşey ama güzel günler gelecek biliyorum inaniyorum hepimiz için canı gönülden! Mesela bu sözleri söylememe rağmen hala korkuyorum ama tesellim bu.. iyiki..

Merhaba kızlar benimde adetime 6 gün var hafif pembemsi leke geldi anlayamadım yumurtlamam 15 Eylül'de oldu yerleşme olabilir mi diye düşündüm anlayamadım umarım kırmızılar gelmez

Rabbim bu yolda olan herkeze anne baba olmayı nasip etsin çok zor

Benimde 29 u bizde ilk defa bu ay düşünüp yaptık, inşallah herkese allah güzel haberler almayı nasip eder Akıntı geliyo , kabızlık var baya, bide ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, insan hevesleniyor tabi bakalım , olmasada kısmet başka zamanlara

Merhaba kızlar başlığı yeni fark ettim keşke daha önce fark etseymişim. Benimde 28 eylül bat tarihim inşallah. Aranıza katılmak isterim. 9 aydır deniyoruz bu ay ilk defa ovulasyon testiyle takip yaptım ayın 13 14 ünde pik gördüm 15 inde çatladı. Göğüs ağrılarım ara ara kasık ağrılarım ve de beyaz akıntım var dün özellikle fazlaydı. Kendimi başkalarıyla kıyaslayınca kesin olmadı diyorum. Kimisi 6 gün kala kahverengi akıntı gördüğünü söylüyor. Hayırlısı bakalım inşallah gebe kalmışızdır bu ay hepimiz. Cuma test yapalım demişsiniz erken değil mi acaba

Tehlikeli diye biliyorum bende böyle zamanlarda sıcak suyu inşallah o pit pit sesi içerdeki inşaattan geliyordur
Bence acele etmeyin cuma günü bize katıl sende ne güzel olur hep bir güzel haberler aliriz inşallah ne diyorduk gebeyim gebeyim gebeyim
Merhaba kızlar benimde adetime 6 gün var hafif pembemsi leke geldi anlayamadım yumurtlamam 15 Eylül'de oldu yerleşme olabilir mi diye düşündüm anlayamadım umarım kırmızılar gelmez
Sana hayırlı olsun demek istiyorum nedense bence hamilesin bu kadar belirti sanırım yerleşme kuzum o daha adetinrde var umutlandirmak istemem ama öyle görünüyor senin bu durum cuma günü test yapsana
Aynen kuzum ama belirtilerin yalancı belirti değilse baya gelişme var sende gibi duruyor hayırlısı olsun insallah cumaya bekleriz senide
Canım bende bat 28 eylül eğer psikolojik değilse bendede belirti çok ama heray maşallah belirti veriyorum benhayırlısı olsun valla erken gebelik testiyle varsa çıkar be kuzum bu ay sonu gelmek bilmedi zaten

Aynen öyle valla sabırsızlıkla bekliyorum. Kaset test var elimde cuma günü kesin sonuç verir mi canım

Aynen öyle valla sabırsızlıkla bekliyorum. Kaset test var elimde cuma günü kesin sonuç verir mi canım

28 eylül canım
Aynı günler kuzum bizim ikimizin belirtilerim psikolojik değilse göğüs hassasiyetim var ama bu ay prolaktin kullandım belki o yüzdendir arada kaşık ağrım var o kadar ben cuma günü erken gebelik testi yapicam kaset testte çıkar yada çıkmaz o dollenmeye bağlı ama istersen tam gününde yap yada geçince genelde kaset testler icin öyle yazıyorlar hayırlı olsun insallah

Amin canım inşallah

günaydın kızlar, oh maşallah hepimiz yumurtlamışız takip etmişiz. bu ay pıtır pıtır bebişler gelecek. gebeyim gebeyim gebeyim :)

Sana hayırlı olsun demek istiyorum nedense bence hamilesin bu kadar belirti sanırım yerleşme kuzum o daha adetinrde var umutlandirmak istemem ama öyle görünüyor senin bu durum cuma günü test yapsana
Ah kuzum Allah razı olsun umarım dediğin gibidir dua ediyorum gelmesin diye umarım gelmez Rabbim iyisini bilir ne diyim çok istiyorum hayırlısını versin inşallah Allahım hepimize tüm bekleyenlere

günaydın kızlar, oh maşallah hepimiz yumurtlamışız takip etmişiz. bu ay pıtır pıtır bebişler gelecek. gebeyim gebeyim gebeyim :)
Gebeyim, gebeyim, gebeyim umarım bu topic uğurlu gelir herkeze Aminnnnn

Sjmdi kızlar ben kaçar temizlik devam benim evde kış temizliği malum kendimi yormadan yavaş yavaş ama kafama takılmıyor değil cuma nasıl gelicek haydi geldi diyelim ya negatifi görürsek of of of şeytan dürtüyo git kan ver diye

Evet ama kötü diyorlar o test için hep silik çizgi çıkıyor diyolar aslında bu kadar erken yapmazdım fakat sağ tarafımda bir sertlik hissettim halada var o sertlik

Eklentiler

• image.jpg
    120,1 KB · Görüntüleme: 56
  • image.jpg
    155,4 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaslar merhaba benim bat 27 si belim agriyir sağ kasigima birden bicak saplanır gibi oluyor sağa sola dönemiyorum. Midem bulanıyor kusamiyorum erken gebelik testi aldim dun yaptim negatif enfeksiyon olabilir mi benim bu yaşadığım sumuksu uzayan akintim var idrarda yanma kesik idrarda yok

Kuzum yorma kendini iş yapma fazla dediğin gibi dikkat et kendine kuzum acele etme canım benim anlıyorum seni ama herşey sabırdan sonra geliyor en güzel şeyler birgün çiçek açacak umutlar inanıyorum yemin ederim sana bunları yazarken gözlerim dolu dolu oldu aynı sendeki heyecanı hissettim kuzum inan bana canımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…