Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi bir markaymis öyle okudum netten 25 ml üzeri beta hcg yi gosteriyormus
Predictor hakkında bilgin var mı peki? Güvenilir midir?
İlki laboquick kaset test ikincisi predictor early hiç belirtim de yok. Bat yarın.

Eklentiler

• 1B46754A-5ED1-4816-B28C-DD0122A5833E.jpeg
    1B46754A-5ED1-4816-B28C-DD0122A5833E.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 73
  • AC2849DD-F3D4-4EE8-8518-4FBD8A2AD0B2.jpeg
    AC2849DD-F3D4-4EE8-8518-4FBD8A2AD0B2.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 75
Predictor hakkında bilgin var mı peki? Güvenilir midir?
İlki laboquick kaset test ikincisi predictor early hiç belirtim de yok. Bat yarın.
Canim sen hamilesin galiba cizgilerin cikmis bu iki testte cok iyi marka olarak

Ben son 4 gundur surekli ruyalar goruyorum gercek gibi hepsi . Bu belirti diyor bazilari sen ne dersin?
Evet ben de duymuştum canım bazı kadınlar rüya görüp anlıyorlarmış inşallah bebiş geliyordur 🥰🥰 Bende dayanamıyorum valla direk gidip kan testi vermek istiyorum negatif olsa bile içim rahatlasın 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Benim daha 6 gün var belli bi süresi var mı bu lekelerin
Bildigim kadariyla döllenmeyle alakali bebek yerlesirken geliyor bu kanamalar 1hafta oncede de olabiliyor bikac gün sonradansa benimki camasirimi batiracak.kaadar gelmisti ben reglim basladi sanmistim ama devami gelmedi birazcik peceteye silerken geldi ama mesela arkadasimin azcikta gelmis olsa 3gun devam etmisti sen test yaptinmi canim birde yumurtlama gunünu biliyormusun

Hadi bakalım güzelse bendeki erken gebelik ama üstünde yazmıyor bile kaç ml e kadar ölçtüğü😃
Kimisinde yaziyor kimisinde yazmiyor bende dun baktim elimdekine yazmiyordu ama coook onceden aldigim gecen sene yaptigim testte yaziyordu

Bildigim kadariyla döllenmeyle alakali bebek yerlesirken geliyor bu kanamalar 1hafta oncede de olabiliyor bikac gün sonradansa benimki camasirimi batiracak.kaadar gelmisti ben reglim basladi sanmistim ama devami gelmedi birazcik peceteye silerken geldi ama mesela arkadasimin azcikta gelmis olsa 3gun devam etmisti sen test yaptinmi canim birde yumurtlama gunünu biliyormusun
Canım ayın 13 ve 14 ünde pik gördüm 15 inde çatladı ovulasyontestiyle takip ettim. Bata 6 gün var erken diyorum elimde kaset test var erken gebelik testi yok bilemedim yapsam mı acaba ne diyorsun

X