- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
Insallah Rabbim büyük verir tez zamanda 2.yi size amiinIlkine nasıl hamile kaldığımı nasıl dogurdum bilmiyorum inan sonradan oluştu sanırım rabbim büyük ol der ve olur inşallah isteyen herkeze versin rabbim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah Rabbim büyük verir tez zamanda 2.yi size amiinIlkine nasıl hamile kaldığımı nasıl dogurdum bilmiyorum inan sonradan oluştu sanırım rabbim büyük ol der ve olur inşallah isteyen herkeze versin rabbim insallah
Iyi bir markaymis öyle okudum netten 25 ml üzeri beta hcg yi gosteriyormusBende de artımed var şuan ilk defa aldım eczanede o vardı mecburen inşallah iyidir♀
Benim bel agr gecmiyor bi türlü birde kasiklarimda agri batma oluyor arada gögüslerimde hic bisi yokKızlar belirtiler ne durumda
Hadi bakalım güzelse bendeki erken gebelik ama üstünde yazmıyor bile kaç ml e kadar ölçtüğüIyi bir markaymis öyle okudum netten 25 ml üzeri beta hcg yi gosteriyormus
Predictor hakkında bilgin var mı peki? Güvenilir midir?Iyi bir markaymis öyle okudum netten 25 ml üzeri beta hcg yi gosteriyormus
Kuzum hayirli olsun . Bebisler gelmeye basladi. Bat ne zamandi canim ?Predictor hakkında bilgin var mı peki? Güvenilir midir?
İlki laboquick kaset test ikincisi predictor early hiç belirtim de yok. Bat yarın.
Ben son 4 gundur surekli ruyalar goruyorum gercek gibi hepsi . Bu belirti diyor bazilari sen ne dersin?Kızlar belirtiler ne durumda
Benim de şuan sadece göğüs ağrısı var ara ara da kasıklarıma ağrı giriyor başkada birşey yokKızlar belirtiler ne durumda
Canim sen hamilesin galiba cizgilerin cikmis bu iki testte cok iyi marka olarakPredictor hakkında bilgin var mı peki? Güvenilir midir?
İlki laboquick kaset test ikincisi predictor early hiç belirtim de yok. Bat yarın.
Canim ben oglumda lekelee yasadim bata 4gün kalaKaç gün kala bata pembe leke gördünüz acaba
Predictor pembe paket kullandım, güvenilirdir. 5ml üzeri sonuçları gösterir.Predictor hakkında bilgin var mı peki? Güvenilir midir?
Yumurtlaman ne zamandir canimPredictor hakkında bilgin var mı peki? Güvenilir midir?
Canim erken gebelik testinde en güveniliri predictorPredictor pembe paket kullandım, güvenilirdir. 5ml üzeri sonuçları gösterir.
Benim daha 6 gün var belli bi süresi var mı bu lekelerinCanim ben oglumda lekelee yasadim bata 4gün kala
Evet ben de duymuştum canım bazı kadınlar rüya görüp anlıyorlarmış inşallah bebiş geliyordur Bende dayanamıyorum valla direk gidip kan testi vermek istiyorum negatif olsa bile içim rahatlasınBen son 4 gundur surekli ruyalar goruyorum gercek gibi hepsi . Bu belirti diyor bazilari sen ne dersin?
Benim de bir de iştah artışı var ama emin değilim regli belirtisi de olabilirBenim de şuan sadece göğüs ağrısı var ara ara da kasıklarıma ağrı giriyor başkada birşey yok
Bildigim kadariyla döllenmeyle alakali bebek yerlesirken geliyor bu kanamalar 1hafta oncede de olabiliyor bikac gün sonradansa benimki camasirimi batiracak.kaadar gelmisti ben reglim basladi sanmistim ama devami gelmedi birazcik peceteye silerken geldi ama mesela arkadasimin azcikta gelmis olsa 3gun devam etmisti sen test yaptinmi canim birde yumurtlama gunünu biliyormusunBenim daha 6 gün var belli bi süresi var mı bu lekelerin
Kimisinde yaziyor kimisinde yazmiyor bende dun baktim elimdekine yazmiyordu ama coook onceden aldigim gecen sene yaptigim testte yaziyorduHadi bakalım güzelse bendeki erken gebelik ama üstünde yazmıyor bile kaç ml e kadar ölçtüğü
Canım ayın 13 ve 14 ünde pik gördüm 15 inde çatladı ovulasyontestiyle takip ettim. Bata 6 gün var erken diyorum elimde kaset test var erken gebelik testi yok bilemedim yapsam mı acaba ne diyorsunBildigim kadariyla döllenmeyle alakali bebek yerlesirken geliyor bu kanamalar 1hafta oncede de olabiliyor bikac gün sonradansa benimki camasirimi batiracak.kaadar gelmisti ben reglim basladi sanmistim ama devami gelmedi birazcik peceteye silerken geldi ama mesela arkadasimin azcikta gelmis olsa 3gun devam etmisti sen test yaptinmi canim birde yumurtlama gunünu biliyormusun