- 8 Mart 2020
- 1.799
- 787
Canım Allah sana sabır versin! Allahım bu günlerin mukafatını verecek sana.. imtihanın zorlu geçmiş belli ki ama kimseye taşıyamayacağı yükü vermez Rabbim var bundada bi hayırŞaka bi yana çok zor bi süreç. Ama yalnız olmadığını bil. Bazen bu bile iyi geliyor insana. Çareler bitmedikçe, deneme şansımız var oldukça umutsuzluğa düşmek yok. Negatif görüp, regl olup yataktan çıkmadığım günler oldu benim de. Sonra bir ay regl olmam gereken gün sancım oldu ama regl olmadım. Test yaptım pozitifti. Femara kullanıp yumurtlama takibi yapılmıştı. Rüya gibiydi resmen. Hiç olmayacak sandığım şey oldu. Ama rüyam erken bitti malasef. Acısı öyle derin ki. Hala psikoloğa gidiyorum.. Şimdi tekrar isteyebiliyorsam vücudumuzda beynimizde kalbimizde sandığımızdan çok güçlü. Ne mutlu ki çare arayabiliyoruz. İmkanlarımız var. Gücümüz sağlığımız var. İçini ferah tut. Bebeğin merhaba dediğinde çok güzel olacak zaten.
Aslında herşeyin daha kötüsünü yaşayanlarda var ama işte kendimize göre bazen son noktaya gelmiş gibi hissediyoruz ama Allahtan gelen herşeye aslında şükür etmemiz gerekiyor biz bilemiyoruz bazen imtihana giriyoruz ne yapalım taktir ilahi herşey ama güzel günler gelecek biliyorum inaniyorum hepimiz için canı gönülden! Mesela bu sözleri söylememe rağmen hala korkuyorum ama tesellim bu.. iyiki..