Cuma günü yapalim dedik burda hepimiz bence sende cumayi bekle umarim yerlesme kanamasi yasamissndir accik daha sabredelimCanım ayın 13 ve 14 ünde pik gördüm 15 inde çatladı ovulasyontestiyle takip ettim. Bata 6 gün var erken diyorum elimde kaset test var erken gebelik testi yok bilemedim yapsam mı acaba ne diyorsun
Benm de bat 27-28 eylül. Benm normalde hep göğüs hassasiyetim olur ama bu ay 8gun önce başladı. Kasığimda da arada bi ağrı hissediyorum ama artk vcut yalancı belirti olusturuyoonun için adet gecikirse test yapcamBen seni bekliyorum yapalım dediğin gün yapalımbenimde bat 28-29eylül
Cuma günü yapalim dedik burda hepimiz bence sende cumayi bekle umarim yerlesme kanamasi yasamissndir accik daha sabredelim
12 EylülYumurtlaman ne zamandir canim
YarınKuzum hayirli olsun . Bebisler gelmeye basladi. Bat ne zamandi canim ?
İnşallah öyledir. Kan verdim. Yarın çıkacak. Benim hiç belirtim yok. Ondan emin olamadım. İlk hamileliğimden dolayı da çok korkuyorum. Hayırlısı olsun İnşallah.Canim sen hamilesin galiba cizgilerin cikmis bu iki testte cok iyi marka olarak
Canim bata şuan 6 gün var ama benim yumurtlamam olalı 7 gün oldu geç döllenme olacak sanırım olursa tabiKaç gün kala bata pembe leke gördünüz acaba
Aynen öyle kuzummmmmAh be kuzum ne güzel yazmissin tamam sabredicez güzel şeyler sabirdan sonra gelicek oğlum sabah kahvaltıda dedi anne herkezin kardeşi var benim neden yok dedi Hiç cevap veremedimdedim allah verirse olur kuzum hiç merak etme dedim
Canım benimde çatlamadan sonra bugün 8. günüm geç döllenme olur mu benimdeCanim bata şuan 6 gün var ama benim yumurtlamam olalı 7 gün oldu geç döllenme olacak sanırım olursa tabi
göğüs hassasiyeti yaşıyorsanız yani normalde adet olduğunuz aylarda göğüs hassasiyetiniz başlayıp adete yakın yada adet günü kesiliyorsa bilin ki adet olacaksınız ben de hep öyle oluyor eğer hassasiyet devam ederse gebelik var demek onu öğrendim ben bu ayda hiç yaşamadım hassasiyet geçen ayda çok az olmuştu sadece dolgunluk var bu ayda yani bu ayda boş demek oluyor...KIzlar benimde bat 26 göğüse agrım çok var kasık agrım yumurtlama günümden beri çok vardı 2 gündür yok ve afedersiniz kabız oldum bi anda ve migde bulantım çok var bu ay ya birde 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı birtane daha var sizce ne zaman yapmalıyım yada yokmu acaba 1.5 2 yıl oldu nerdeyse deniyoruz
Canim bbeliŕti olmayada bilir insallah hic olmaz bulanti kusma tansiyon cok zor mutlaka yaz sonucunu buraya bizi habersiz birakmaİnşallah öyledir. Kan verdim. Yarın çıkacak. Benim hiç belirtim yok. Ondan emin olamadım. İlk hamileliğimden dolayı da çok korkuyorum. Hayırlısı olsun İnşallah.
Evet canim ben kaset test yapacagim erken gebelik testide siparis etmistim oda gelir yarin onuda yapabilirimYaşamadım yerleşme kanaması o yüzden çok ta umutlanamıyorum inşallah yaşarımda bi umudum olurpeki bende katılayım cuma günü test yapacaklara siz de kaset testle mi yapacaksınız
Yarın alıcam sonucu. Alır almaz ilk buraya yazacağım.Canim bbeliŕti olmayada bilir insallah hic olmaz bulanti kusma tansiyon cok zor mutlaka yaz sonucunu buraya bizi habersiz birakma
İnşallah hepimiz görürüz ikinci çizgiyiEvet canim ben kaset test yapacagim erken gebelik testide siparis etmistim oda gelir yarin onuda yapabilirimkatilmana sevindim umarim güzel bir cuma olur bizim.icin rabbim büyük
Benimde 11-13arasi pik cikiyor ama regle war tabi daha cumayi beklemedeyim varsa cikar zaten ogün seninde erken oluyormus dollenme12 Eylül
Aaayy simdi ben bide seni beklerim ama nasil heyecanla ezanlarda okunuyor rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin insallah canmmm sabirla bekliyorumYarın alıcam sonucu. Alır almaz ilk buraya yazacağım.Tek tek pozitifleri görürüz inşallah.
İçime doğuyor siz hamilesiniz bence, sonuçtan bizi haberdar edinİnşallah öyledir. Kan verdim. Yarın çıkacak. Benim hiç belirtim yok. Ondan emin olamadım. İlk hamileliğimden dolayı da çok korkuyorum. Hayırlısı olsun İnşallah.
Büyük ihtimal geç döllenme olur seninde canım aynı zamanda yumurtlama ve çatlama olmuş benimde 15 yumurtlama 16 çatlama oldu o yüzden 17 gün sonra gebelik testi diyorlar yani en azından adet geçmesi lazım yapmak için diye düşünüyorumCanım benimde çatlamadan sonra bugün 8. günüm geç döllenme olur mu benimde
Bende de pembemsi leke geldi akşam anlamadım yani gördüğüm kadarıyla adete 1 kala oluyormuş anlayamadım adet mı olacağım yerleşme mı göreceğiz bakalım canım ağrım da var az akşamdan beri inşallah bebisler tutuyordurCanım benimde çatlamadan sonra bugün 8. günüm geç döllenme olur mu benimde