Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

3 gün once yaptgmda ckmamştı cnm yadn kan testi yapmayı düşünyrm aranzda koyu kahverngi akntu yaşayn var mı birde sık idrra ckymsnz bende cok ckyrm?szlerde varmı brsyler
Bende hiç kahverengi yok ama akıntı var bazen sarı gibi geliyor günlük ped kullanıyorum ama benim bat 27 bilmiyorum ki kaşıklarımda ağrı oluyor ama psikolojik mi bilmiyorum ama bide ben duphaston kullanıyorum ilacın etkisi deolabilir belki

Cnm benmde 6.gün kala kahverngi akıntı grldi eger sarı akıntı akışkan olrk gelyrsa olablr gamşelk cnm brnmde agryr alt kask tarflarm cnm gazn varmı prki

Cnm benmde 6.gün kala kahverngi akıntı grldi eger sarı akıntı akışkan olrk gelyrsa olablr gamşelk cnm brnmde agryr alt kask tarflarm cnm gazn varmı prki
Ya canım gaz oluyor arada cok nadir aksamdan beridir de goguslerımın uçlarında değil ama göğüslerimin bazı yerlerinde sızlamalar oluyor ilk denemem bilmiyorum 2 ay önce dostinex kullandım duğhaston a devam ediyorum işe yarar diyorlar ama bilemedim hiç zamanda gecmiyor canım benim ya

Aynen ya vallahi hiç zaman geçmiyo ve birsürü belirtim var ama heveslenmekte istemiyorum şimdiden bide belki psikolojiktir diye düşünüyorum bide iğnede hamilelik hormonu varya ondan da yaşıyo olabilirim bunları diyorum ama bakalım inşallah boş psikolojik bisey değildir belirtilerim hislerim

Canim bende önceki aylarda akıntı olurdu. Bu ay yok akıntım pek. Arada cok hafif agri giriyor sol kasigima. Bir de ignenin etkisi nedeniyle sanirim arada bulanti oluyor hafifinden. Bu ay bisey yok gibi bende

Canm kasklarm agrıyor inş olmam benimde öle gögüslerm taş gbiler bakalm ya inş bu ay alrz hrpmız iyi haberler cnm :) sen ne zmn test yapcksn :)

Ben 27 sinde yapıcam testi biraz beklicem o test te çıkan cıft ciZginin mutluluğunu yasamak istiyorum kızceler bekleyelim kan testi yaparız Zaten bat 27 yi beklicem :)
Daha 1 hafta var cnm zaten erkenden test yapma :)

Ben 27 sinde yapıcam testi biraz beklicem o test te çıkan cıft ciZginin mutluluğunu yasamak istiyorum kızceler bekleyelim kan testi yaparız Zaten bat 27 yi beklicem :)
Cnm ben o çizgiyi hiç grmrdm 10 aydr nasip olmyr bana ondn kan testi yapcm kaderszm idrrsa

Benimde bat 27 mayıs :) yaklaşık 5 gündür ateşim 36.9 çıkıyor sanırım normalden biraz yüksek avuç içlerim yanıyor arada bir kasıgıma agrı giriyor hiç hamilelik belirtisi olarak ateşi yükselen var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…