- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 34
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Bende hiç kahverengi yok ama akıntı var bazen sarı gibi geliyor günlük ped kullanıyorum ama benim bat 27 bilmiyorum ki kaşıklarımda ağrı oluyor ama psikolojik mi bilmiyorum ama bide ben duphaston kullanıyorum ilacın etkisi deolabilir belki3 gün once yaptgmda ckmamştı cnm yadn kan testi yapmayı düşünyrm aranzda koyu kahverngi akntu yaşayn var mı birde sık idrra ckymsnz bende cok ckyrm?szlerde varmı brsyler
Cnm benmde 6.gün kala kahverngi akıntı grldi eger sarı akıntı akışkan olrk gelyrsa olablr gamşelk cnm brnmde agryr alt kask tarflarm cnm gazn varmı prkiBende hiç kahverengi yok ama akıntı var bazen sarı gibi geliyor günlük ped kullanıyorum ama benim bat 27 bilmiyorum ki kaşıklarımda ağrı oluyor ama psikolojik mi bilmiyorum ama bide ben duphaston kullanıyorum ilacın etkisi deolabilir belki
Bence sen hamilesin ama hadi hayırlısı mutlaka kan testi yaptır çok merak ettiim :) ♡Cnm benmde 6.gün kala kahverngi akıntı grldi eger sarı akıntı akışkan olrk gelyrsa olablr gamşelk cnm brnmde agryr alt kask tarflarm cnm gazn varmı prki
Ya canım gaz oluyor arada cok nadir aksamdan beridir de goguslerımın uçlarında değil ama göğüslerimin bazı yerlerinde sızlamalar oluyor ilk denemem bilmiyorum 2 ay önce dostinex kullandım duğhaston a devam ediyorum işe yarar diyorlar ama bilemedim hiç zamanda gecmiyor canım benim yaCnm benmde 6.gün kala kahverngi akıntı grldi eger sarı akıntı akışkan olrk gelyrsa olablr gamşelk cnm brnmde agryr alt kask tarflarm cnm gazn varmı prki
Aynen ya vallahi hiç zaman geçmiyo ve birsürü belirtim var ama heveslenmekte istemiyorum şimdiden bide belki psikolojiktir diye düşünüyorum bide iğnede hamilelik hormonu varya ondan da yaşıyo olabilirim bunları diyorum ama bakalım inşallah boş psikolojik bisey değildir belirtilerim hislerimYa canım gaz oluyor arada cok nadir aksamdan beridir de goguslerımın uçlarında değil ama göğüslerimin bazı yerlerinde sızlamalar oluyor ilk denemem bilmiyorum 2 ay önce dostinex kullandım duğhaston a devam ediyorum işe yarar diyorlar ama bilemedim hiç zamanda gecmiyor canım benim ya
Ya canım gaz oluyor arada cok nadir aksamdan beridir de goguslerımın uçlarında değil ama göğüslerimin bazı yerlerinde sızlamalar oluyor ilk denemem bilmiyorum 2 ay önce dostinex kullandım duğhaston a devam ediyorum işe yarar diyorlar ama bilemedim hiç zamanda gecmiyor canım benim ya
Benim 25 mayis canim1 haziran :) senın??
Anladöm cnm ibşAllah gelmezler :)Benim 25 mayis canim
Daha 1 hafta var cnm zaten erkenden test yapma :)Ben 27 sinde yapıcam testi biraz beklicem o test te çıkan cıft ciZginin mutluluğunu yasamak istiyorum kızceler bekleyelim kan testi yaparız Zaten bat 27 yi beklicem :)
Ins canim bir umut bekliyorumAnladöm cnm ibşAllah gelmezler :)
BendeIns canim bir umut bekliyorum
Cnm ben o çizgiyi hiç grmrdm 10 aydr nasip olmyr bana ondn kan testi yapcm kaderszm idrrsaBen 27 sinde yapıcam testi biraz beklicem o test te çıkan cıft ciZginin mutluluğunu yasamak istiyorum kızceler bekleyelim kan testi yaparız Zaten bat 27 yi beklicem :)
Doktor gttiniz mi neden olmuyor??Cnm ben o çizgiyi hiç grmrdm 10 aydr nasip olmyr bana ondn kan testi yapcm kaderszm idrrsa
Belki de canimBen 1 hazıran cnm :) senın ?? Demekki ilthap yokmus cnm :)
Heyecanlı bekleyiş:) inşAlla beklenen bebişler gelir bu ay :)Belki de canim26 Mayıs bnm de son 5 gun :)
Yaklasik 16-18 aydir istiyoruz canimBendesiz ne kadardır bebiş istiyorsunuz cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?