- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
P.tesi yaptiricam bakalimCanım emin olmak için birde kan testi yaptır derim
Daha çok yeni hamile olan biri olarak şunu söyleyeyim ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce kabız oldum hala da öyleyim göğüslerim aşırı derecede şişmisti ilk zaman hassasiyet Yoktu ama suan müthiş derecede hassaslarBirinci hamilelikte adet olacağım gün test yaptım.Silikte olsa çizgiyi görmüştüm.İkinci oğluma oğlum 3.5 aylıkken kazara kalmışım.Doğum sonrası adet olmamışken kaldım.Test yaptım çıktı. Doktora gittimki 7 haftalık olmuş.Bundan iki sene önce bir kimyasal gebelik yaşadım.Ama sorsanız ilk defa hamile kalacak gibi heyecanlı ve bilgisizim.Kim ne anlatsa o belirtileri kendimde hissediyorum.Adet gecikmesinden önce en belirgin en kesin belirti sizce nedir?Şimdi benim güzel kardeşlerim.Şu an kan testinde çıkma ihtimali nedir?1hafta bekleyecek sabrım yok.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Benimde 5 gun var ama gunlerdir belim agriyor en belirgin belirti suan bu bel agrim dun test yaptim silik cikti yarin kan vericemKızlar benimde bata 7 gün kaldı ama çok idrara çıkıyorum acaba etkisi varmı bilemedim bel ağrım oluyor arada kasıklarım ağrıyor psikolojik mi bilmiyorum ya
En belirgini bel ve gogus agrisi diye dusunuyorum insallah vardir bebeginizBirinci hamilelikte adet olacağım gün test yaptım.Silikte olsa çizgiyi görmüştüm.İkinci oğluma oğlum 3.5 aylıkken kazara kalmışım.Doğum sonrası adet olmamışken kaldım.Test yaptım çıktı. Doktora gittimki 7 haftalık olmuş.Bundan iki sene önce bir kimyasal gebelik yaşadım.Ama sorsanız ilk defa hamile kalacak gibi heyecanlı ve bilgisizim.Kim ne anlatsa o belirtileri kendimde hissediyorum.Adet gecikmesinden önce en belirgin en kesin belirti sizce nedir?Şimdi benim güzel kardeşlerim.Şu an kan testinde çıkma ihtimali nedir?1hafta bekleyecek sabrım yok.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Hosbulduk canım:) insallah ama pek umudum yok benimHoşgeldin aramıza canım hadi hayırlısı olsun :)
Sogan kürü yaptın mı kız :)Hosbulduk canım:) insallah ama pek umudum yok benim
Sogan kürü yaptın mı kız :)[/QUO yaptım canım :) ama faydası olmadı heralde ne akinti ne başka bişey hiç farklılık olmadı bende senin bat ne zaman
Yaptım canım :)ama bi faydası olmadı ne akinti ne başka bişey olmadı hiç belirti de yok senin bat ne zamanSogan kürü yaptın mı kız :)
Ben 1 hazıran cnm :) senın ?? Demekki ilthap yokmus cnm :)Yaptım canım :)ama bi faydası olmadı ne akinti ne başka bişey olmadı hiç belirti de yok senin bat ne zaman
Bende akinti yapti canim ins ise yaramistir:)Ben 1 hazıran cnm :) senın ?? Demekki ilthap yokmus cnm :)
İnşAllahh cnm :)Bende akinti yapti canim ins ise yaramistir:)
Senin bat ne zaman canimİnşAllahh cnm :)
1 haziran :) senın??Senin bat ne zaman canim
Test yaptin mi canim? Hadi insallah verirsin bize güzel habreri:)Kzlar brnöde 20 maystı ama olmadm bugun ikinci günm:))
3 gün once yaptgmda ckmamştı cnm yadn kan testi yapmayı düşünyrm aranzda koyu kahverngi akntu yaşayn var mı birde sık idrra ckymsnz bende cok ckyrm?szlerde varmı brsylerTest yaptin mi canim? Hadi insallah verirsin bize güzel habreri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?