- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Tok cbm gitmedm ackcası bu ayda demiştim ya takmadm etmedm adet olmadm onu brklyrm anlcn cnm bugn ikinci gün olmadm kask agrm var yarn gdcm kan testi yapcm cnm anlcn:)Doktor gttiniz mi neden olmuyor??
İnşallah canımHeyecanlı bekleyiş:) inşAlla beklenen bebişler gelir bu ay :)
Sorunne peki cnm?? Bizimde 14 aydır olmuyor. Sadece 1 kimyasal var. Eşimin sperm hareketinde sıkıntı var benımYaklasik 16-18 aydir istiyoruz canim
İnşAllah vardır cnm bebiş doktora gerek kalmaz :)Tok cbm gitmedm ackcası bu ayda demiştim ya takmadm etmedm adet olmadm onu brklyrm anlcn cnm bugn ikinci gün olmadm kask agrm var yarn gdcm kan testi yapcm cnm anlcn:)
Canim ben 8 nisan da rahim filmi cektirdim tahlillerim yapildi esimde yaptirdi bizde hersey yolunda zamani var heralde diyorum bu ay iste sogan kuru yaptim ins faydaso olmusturSorunne peki cnm?? Bizimde 14 aydır olmuyor. Sadece 1 kimyasal var. Eşimin sperm hareketinde sıkıntı var benım
Anladm.İnşAllah cnm.Canim ben 8 nisan da rahim filmi cektirdim tahlillerim yapildi esimde yaptirdi bizde hersey yolunda zamani var heralde diyorum bu ay iste sogan kuru yaptim ins faydaso olmustur
Canım seninle bat ımız aynı :) hadi bakalım insallah güzel haberler alırız battan önce tahlil yaptırıcAk mısın ?Benimde bat 27 mayıs :) yaklaşık 5 gündür ateşim 36.9 çıkıyor sanırım normalden biraz yüksek avuç içlerim yanıyor arada bir kasıgıma agrı giriyor hiç hamilelik belirtisi olarak ateşi yükselen var mı kızlar
Hmm ne güzel :) kan için önce hamilelik testi yapıp pozitif görmem lazım onu da bat geçerse yaparım diye düşünüyorum çünkü her ay bişeyden umutlanıp erken davranıp test yaptım o yüzden bu ay yavaştan alıyorum :))Canım seninle bat ımız aynı :) hadi bakalım insallah güzel haberler alırız battan önce tahlil yaptırıcAk mısın ?
İnş cnmmm yaİnşAllah vardır cnm bebiş doktora gerek kalmaz :)
Ben 3 gün önce yaptım negatif ti ama erken diyorlar canım bende batta yapcam beklicem o zamana kadar umutlanmak istemiyorum. Ya belirtiyi anlamıyorum ki göğüslerimde sızlamalar var bide akıntım var arada belim ağrıyor ama psikolojikmi bilmiyorum canım ya :/Hmm ne güzel :) kan için önce hamilelik testi yapıp pozitif görmem lazım onu da bat geçerse yaparım diye düşünüyorum çünkü her ay bişeyden umutlanıp erken davranıp test yaptım o yüzden bu ay yavaştan alıyorum :))
Sen de herhangi bi belirti var mı ? Test yaptın mı
Evet erken bencede.. benimde ara ara kasıklarımda agrı var ama bu zaten bende her ay olan bişey o yüzden belirtiden saymıyorum bakalım bekleyip görücez sonucuBen 3 gün önce yaptım negatif ti ama erken diyorlar canım bende batta yapcam beklicem o zamana kadar umutlanmak istemiyorum. Ya belirtiyi anlamıyorum ki göğüslerimde sızlamalar var bide akıntım var arada belim ağrıyor ama psikolojikmi bilmiyorum canım ya :/
Cnm inş vardr bebegn yerlşyrdr :))Benimde bata 8 gün varr günler gecmiyorrr
Insallh canimmm bu ayda olmazsa artik dayanamicammmCnm inş vardr bebegn yerlşyrdr :))
Swn kac aydr istysn cnm yasn kacInsallh canimmm bu ayda olmazsa artik dayanamicammm
Hoşgeldin canım. Uğurlu gelir topikimiz insallah:)Bnm 1 Haziran ama hiç post yok size katılsam olur mu :)
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun ikinci olacak olursa :)Hoşgeldin canım. Uğurlu gelir topikimiz insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?