- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 34
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Hayırlı olsn sağlıkla kucağına alırsın insallah. Kendim kadar seviniyorum valla bu çift kırmızıları gorunce. Yanls çıkma olasılığını düşünüyorsan hemen kan verme durumu varssa ver netlessin. Ben heyecanlandım burdan :))Kızlar ben bugün test yaptım pozitif çoktı 1 gün gecikmem vardı bu testin yanlış çıkma olasılığı nedir
Gecikmeden once test yaptın mı. Yaptıysan negatif miydi. Onu merak ediyorumm. Ben de gecikmeyi bekliyorum bi ihtimal.Kızlar ben bugün test yaptım pozitif çoktı 1 gün gecikmem vardı bu testin yanlış çıkma olasılığı nedir
Hayirli olsun canim rabbim bizlerede nasip etsinKızlar ben bugün test yaptım pozitif çoktı 1 gün gecikmem vardı bu testin yanlış çıkma olasılığı nedir
Kan testi yaptırdım 528.7 çıktı sonuç 1 aylıkmış ilk denemeydi bu ay çok şükür allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsn sağlıkla kucağına alırsın insallah. Kendim kadar seviniyorum valla bu çift kırmızıları gorunce. Yanls çıkma olasılığını düşünüyorsan hemen kan verme durumu varssa ver netlessin. Ben heyecanlandım burdan :))
Gecikmeden önce yapmadım ben biraz belirti hissettim ama sabrettim kan testi 528.7 çıktıGecikmeden once test yaptın mı. Yaptıysan negatif miydi. Onu merak ediyorumm. Ben de gecikmeyi bekliyorum bi ihtimal.
AminnnHayirli olsun canim rabbim bizlerede nasip etsin
Canım keseyi görebildim miKan testi yaptırdım 528.7 çıktı sonuç 1 aylıkmış ilk denemeydi bu ay çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) Bizle belirtilerin nelerdi paylaş :)Kızlar ben bugün test yaptım pozitif çoktı 1 gün gecikmem vardı bu testin yanlış çıkma olasılığı nedir
Hoşgeldin aramıza canım hadi hayırlısı olsun :)Bat 26 canım benimde:)
Hoşgeldin canım ayniyiz benimde 29 mayıs :)Bende geldimmmmm 29 mayıs
Tebrik ederim canim saglicakla kucagina alirsin insallahKan testi yaptırdım 528.7 çıktı sonuç 1 aylıkmış ilk denemeydi bu ay çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin
Hosbuldumm bekliyoruz heyecanlaHoşgeldin canım ayniyiz benimde 29 mayıs :)
Daha 6gun var canim gunume erken yaptim bayaCanım bende emin olamadım kac gün gecti bence bir daha tekrar etmelisin
Canım emin olmak için birde kan testi yaptır derimDaha 6gun var canim gunume erken yaptim baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?