Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Bence bata 2 gün kala belli olabilir. Ama olmayadabilir tabi. En temizi batı beklemek. Batlar degil bebişler gelir insallahh..
Ay insallah canım ya bekliyorum bat 27 az kaldı zaten ama akıntı ve agrı da olunca insan acaba diyor bide test yaptım negatif cıktı 4 saat sonra iki çizgi oldu anlamadım bozuk galiba

Ay insallah canım ya bekliyorum bat 27 az kaldı zaten ama akıntı ve agrı da olunca insan acaba diyor bide test yaptım negatif cıktı 4 saat sonra iki çizgi oldu anlamadım bozuk galiba
Ayy insallah canim. Bozuk olma ihtimali var tabi. Ama cok erken oldugu icin gec cikma ihtimali de var. Arka arkaya batlarimiz. Umarim müjdeli haberlerimiz de ard arda olur:)

Benim de 28 Mayıs bat kızlar ovitrelle vurulali 6 gün oldu. Kaşık batmalari yeni başladı umutlandim ben de. 26 sında kan testi yaptiricam

Yarını bari bekleyeydin test icin iyiydi
Yarini gectim aksam uzeri acayip bel ve kasik agrim oldu iki tane test aldrdim esime birini yaptim ve sanki belli belirsiz ikinci cizgi gorur gibi oldum goguslerim falanda agrimaya basladi son testimi de iki gun daha bekleyip yapicam bugun dogum gunumdu net sekilde ciksaydi en buyuk hediyem o olacakti ama kismet Rabbim nasip eder insallah

kızlar hayırlı geceler. bata 6 gun vardı kan testi yaptırdım az once sonuc aldım. 0.100 (( umudumu kestim. bundan sonra cıkcagını sanmıyorum. doktoruma tekrar randevu alicam tedavı yolu gorundu bu ay o kadar işaret bosuna mıydı ?

Dur bakalım bat a 6 gün var gec döllenme de olabilir canım umudunu yitirme hemen

Dur bakalım bat a 6 gün var gec döllenme de olabilir canım umudunu yitirme hemen
bu kez cok umutluydum. bi yanım hala var diyor. kabullenemıyorum. bu defa cok uzuldum. haklısın daha var ama, negatifi gormek artık cok uzucu geliyor. kaldıramıyorum. pazartesi tekrar yaptırcam. hayırlısını dılıyorum.

Canım benim seni üzmek istemem ama boşuna yaptırma pazartesi günü de cünkü geç döllenme bile olsaydı değerin 5 in üstüne çıkardı Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur üzülme Olur mu

Canım benim seni üzmek istemem ama boşuna yaptırma pazartesi günü de cünkü geç döllenme bile olsaydı değerin 5 in üstüne çıkardı Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur üzülme Olur mu
Sag ol cnm geçti istemeye istemeye alıştım bu duruma. Üzülüyorum geçiyo gidiyo hayat bi şekilde devam ediyor. Ben yine de yaptırcam pazartesi. İçimde kalmasın. Alıştım zaten negatifi görmeye. Aynen Rabbim hayırlısını versin cümle isteyene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…