- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
1 mayıs mı 1 haziran mı ? 1 mayıs geçti çünkü anlayamadimBenımde 1 myıs
Aynn canim ben haftaya cuma yaptircam ibsallhNerdeyse ayniyiz canım benimde 29 u :) bende klomen ve catlatma iğnesi oldum beni de acayip heyecan sardı iğnenin 12. Günü olsa da test yaptirsak
HosbuldukAmin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin ♡ Hoşgeldin
Bende cumartesi canım inşallah güzel haberler alırız haber ver mutlaka sonucu :)Aynn canim ben haftaya cuma yaptircam ibsallh
1 hazıran cnm :)1 mayıs mı 1 haziran mı ? 1 mayıs geçti çünkü anlayamadim
Yarın değil haftaya cumartesi canım :)) senin yaptirdiginin ertesi günü :)Insalllhhh cok.dua ediyorum şu mubarek aylarda ayy seninki yakinmiss ne güzel
Ay hayrolsun o zaman inşallah bebis vardır1 hazıran cnm :)
Hadi insallahh :) yarın 6 günün kalıyo istersen erken gebelik testi yap bi yarınBenim 26 mayıs arkadaslar. Heyecanlı bir hafta bizi bekliyor:)
Canım normalde yapardım ama bu ay catlatma ignesi kullandim. Bu ignede en az 13-14 gün gecmeden sonuc yaniltici oluyor. Bekleyecegim mecbur:) ama sonuc ne olursa olsun birlikte beklemek bile güzel..Hadi insallahh :) yarın 6 günün kalıyo istersen erken gebelik testi yap bi yarınhemde ne heyecan bekleyemiyorum :))
Aynen biz catlatma iğnesi kullananlara en garanti bat ı beklemek :)Canım normalde yapardım ama bu ay catlatma ignesi kullandim. Bu ignede en az 13-14 gün gecmeden sonuc yaniltici oluyor. Bekleyecegim mecbur:) ama sonuc ne olursa olsun birlikte beklemek bile güzel..
Şimdi okudum sen de kullanmissin. Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Kac yumurtan olusmustu?Aynen biz catlatma iğnesi kullananlara en garanti bat ı beklemek :)
Kızlar bata yakın en erken ne zaman belli olur ya idrar da ? Bide sabah mı bakmak lazım idrar tutmak mı lazım :/Şimdi okudum sen de kullanmissin. Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Kac yumurtan olusmustu?
Himmm tamm canimmm kanaman falan oldumu hicYarın değil haftaya cumartesi canım :)) senin yaptirdiginin ertesi günü :)
Kuzum daha yaptırmadım. 11 bucuk gibi yaptırcam. Bu arada uyuya kalmışım.Canım test yaptirdinmi ne zaman yaptıracaksin
Bekleyelim canim bende yine test aldrdim esime adet agrisi gibi bel agrisi cekiyorum adet olmama bi hafta var daha agrilar normal gelmedi cok heyecanliyimAleykümselam. Benim de bat 25 mayıss. Beraber bekleyelim mi. Bugün kan testi yaptırcam ben. 6 gun var iste.
Evet dayanamadimInşallah olur ♡ erken yapmışsın sanki erken gebelik testini bir iki gün sonra tekrarla bence :)
Sağda ve solda birer tane canımŞimdi okudum sen de kullanmissin. Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Kac yumurtan olusmustu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?