- 18 Mayıs 2017
- 89
- 74
- 3
- Konu Sahibi SareHumaNur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bakalım ben bi gideyim akşam cıkacak mı. Ona gore sen de 6 gun kala yaptırırsın. Tabi kisiden kişiye değişir ama yine de fikir olur.
Yanma olmuyo çok sık idrara çıkıyorum rengi çok sarı ve koku var bilemedim beklicem biraz pazartesi yaparım olmazsam inş yazıcam canımİdrar yaparken yanma oluyo mu. Biraz bekle test yaptır bizi de haberdar et olur mu.
Kan testi icin 29 mayısı beklerim de ben erken gebelik testlerini diyorum :)Dur bakalım ben bi gideyim akşam cıkacak mı. Ona gore sen de 6 gun kala yaptırırsın. Tabi kisiden kişiye değişir ama yine de fikir olur.
Yaa gebiş olabilirsin. İlk aydan gebe kalan cok duydum. Hakkımızda hayırlısı.Yanma olmuyo çok sık idrara çıkıyorum rengi çok sarı ve koku var bilemedim beklicem biraz pazartesi yaparım olmazsam inş yazıcam canım
İnş bende onlardan biri olurum ☺☺Yaa gebiş olabilirsin. İlk aydan gebe kalan cok duydum. Hakkımızda hayırlısı.
Ama kan da cıkmazsa erken gebelik testinde de çıkmaz sanki. Cikiyor muymuş. Kafam karıştı. Akşamı nasıl beklicem ya cok heycanlıyım.Kan testi icin 29 mayısı beklerim de ben erken gebelik testlerini diyorum :)
Pco olsa da ilac kullandığın için zamanında olursun eğer bebis yoksa canım daha erken zaten negatif cikmasina suan moralini bozma ♡Ya benimde bat 27 ama duğhaston kullanıyorum pcos var bende ilk denemelerimizi bu ay yaptık benimde sol kaşığımda ağrı var akıntı var bel ağrım var . Dün test yaptım negatif cıktı beklemedeyim bende belki bişiler çıkar bilemedim kızlar
Varsa bence hertürlü erken gebelik testinde çıkar. 6 gün kala çıkan sonuç doğruymuş ya bakalımAma kan da cıkmazsa erken gebelik testinde de çıkmaz sanki. Cikiyor muymuş. Kafam karıştı. Akşamı nasıl beklicem ya cok heycanlıyım.
Hadi inşallah bakalım bebis olsunBenimdee 27 mayıs arkadaşlaaaarr :)
Inşallah olur ♡ erken yapmışsın sanki erken gebelik testini bir iki gün sonra tekrarla bence :)Selammm bende 25-26mayisi bekliyorum ikinci cocuk icin bu ay ilk denemeyi yaptik tam yumurtlama gunumde oldu dune kadar 3tane erken gebelik testi yaptim bi umut ama cikmadi simdi tam bi hafta var ara ara bel agrim oluyo bakalim kismet ne olacak heyecanla bekliyorum
Aleykümselam. Benim de bat 25 mayıss. Beraber bekleyelim mi. Bugün kan testi yaptırcam ben. 6 gun var iste.Selammm bende 25-26mayisi bekliyorum ikinci cocuk icin bu ay ilk denemeyi yaptik tam yumurtlama gunumde oldu dune kadar 3tane erken gebelik testi yaptim bi umut ama cikmadi simdi tam bi hafta var ara ara bel agrim oluyo bakalim kismet ne olacak heyecanla bekliyorum
Canım test yaptirdinmi ne zaman yaptıracaksinAleykümselam. Benim de bat 25 mayıss. Beraber bekleyelim mi. Bugün kan testi yaptırcam ben. 6 gun var iste.
Nerdeyse ayniyiz canım benimde 29 u :) bende klomen ve catlatma iğnesi oldum beni de acayip heyecan sardı iğnenin 12. Günü olsa da test yaptirsakMerabalar benimde bat 30 u klomen ve catlatma ignesi kullandimm olmaz diye dusunuyordum ama gün gectikce heyecan basmaya basladi umitlenmeye basladim yine
Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin ♡ HoşgeldinRabbim hrkese nasip etsin ya