- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi SareHumaNur
-
Aman sanki hep başındamı bekliyor :)Bende çok merak ediyorum ama eşim yaptırmıyor ya :)
Ben ilk gebeliğimde tum belirtilerim vardo. Diger ikisinde hiç yoktu :)Yoktur canım ya hiç belirti olmadan hamile olunmaz diye düşünüyorum :)
Evet canim şuan işte değil ve elimde test yok :)Aman sanki hep başındamı bekliyor :)
Gerçekten mi canım ay bilmiyorum ki varsa da şok olurum sıfır belirti :)Ben ilk gebeliğimde tum belirtilerim vardo. Diger ikisinde hiç yoktu :)
Yaş olarak yakın olduğumuzu düşünüyorum.Ben 37 yaşındayım 3. Bebeği istiyorum.Bat 28-29 Perşembe kan testi yaptırdım.Sınırda çıktı.Pzt tekrarlayacağım.Bakalım hayırlısı olsun. Herkesin muradını versin Rabbim.Ben ilk gebeliğimde tum belirtilerim vardo. Diger ikisinde hiç yoktu :)
21 yasındayım ben :) eger 3 düşüğümüde dogursaydım 3 tane cocugum olmuştu :) inşAllah hayırlı haberlerle gelirsin buraya :)Yaş olarak yakın olduğumuzu düşünüyorum.Ben 37 yaşındayım 3. Bebeği istiyorum.Bat 28-29 Perşembe kan testi yaptırdım.Sınırda çıktı.Pzt tekrarlayacağım.Bakalım hayırlısı olsun. Herkesin muradını versin Rabbim.
Aaa valla yazdıklarına ve adına bakıp dedim buda benden21 yasındayım ben :) eger 3 düşüğümüde dogursaydım 3 tane cocugum olmuştu :) inşAllah hayırlı haberlerle gelirsin buraya :)
İnşAllahh cnm inşAllah tüm isteyenler ve bendee :)Aaa valla yazdıklarına ve adına bakıp dedim buda bendenCanım benim inşallah sende kavuş bebeğine
Aynı durumdayız. Benim de negatif. Hayırlısı ne yapalım. Reglin geldi mi.
Canım bende seninle aynı durumdayım hamile miyim değil miyim bilmiyorum benim bat bu gün herşey normal ama acayip bir bel ağrısı çekiyorum sabahtan beri senin tam olarak belinin neresi ağrıyo bi anlatsana ay hadi hayırlısı inşallah bende hamileyimdir yaaEvet benimde sağ ayağımda kalçamda karnımın yan tarafında kasıkta değil agrılar oldu bugün bat günümdü dün aksamdan beri acayip bel agrım oldu ilk defa çok değişikti ama hiç kasıklarım agrımıyor.. hamileyim bu arada ama tabi herkeste farklı olabiliyor test yaptın mı
Canim. Ben dun adet oldum maalesef bu ayda olmadiSenın bat ne zaman sen test yaptınmı??
Olsun hayırlısı olsun cnmmCanim. Ben dun adet oldum maalesef bu ayda olmadi
Benim de batım bugündü Ne gelen var Ne giden idrar testi de negatif.tek çizgi olduğun için adet gecıkmesidir diye düşünüyorumkızlar benım bat gecıkenı 3.gune gırdım bugun test yaptım ıdrar yıne tek cızgı
Hadi inşllah :) belim bütünüyle agrıdı ama hiç daha önceki regl agrısına benzemıyordu sanki bütün gün beline yüklenmişsin çok yormuşsun gibi bi agrı çekilme gibiCanım bende seninle aynı durumdayım hamile miyim değil miyim bilmiyorum benim bat bu gün herşey normal ama acayip bir bel ağrısı çekiyorum sabahtan beri senin tam olarak belinin neresi ağrıyo bi anlatsana ay hadi hayırlısı inşallah bende hamileyimdir yaa
Tüh senden umutluydum napalım önümüzdeki aya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?